28

četvrtak

siječanj

2021

Tko je tko u imeniku beznačajnih osoba




Hrvatska vlast (popularni naziv za kliku koja se predstavlja za osobe koje upravljaju hrvatskim državnim institucijama) sustavno provodi politiku propale kraljevine Jugoslavije i propale socijalističke Jugoslavije.
Hrvati skoro dva stoljeća sudjeluju u jugoslavenstvu iako je usmjereno protiv njih.

Sadašnja situacija (rastakanja hrvatskih institucija: vojska, policija, školstvo, zdravstvo, monetarni sustav, gospodarstvo, kultura, ...) podrazumijeva osakaćenje hrvatskih interesa. U Jugoslavijama su gradili (u vlaškim naseljima (svi znaju da su srbi u Hrvatskoj posrbljeni)), naoružavali, podupirali nehrvate, političke nehrvate.
Račan je nagomilanu vojnu opremu Civilne zaštite dao "na čuvanje" JNA (pobunjenim vlasima-sada srbima).

pLenovićeva vlast državne novce daje nehrvatima (sada ni vlasima, ni srbima već četnicima). Nitko neće razdvojene (jna-miloševićevko-komunističkom politikom i agresijom) narode zbližavati, osim četnika koji bi to uradili genocidom, progonom i porobljavanjem.
Jedina živa politika jugoslavenstva je četništvo. Znači pLenković, Grabar, miLanović, šExs i cjelokupna državna ergela su četnici.
Ne naoružavaju i potpomažu nehrvate (političke nehrvate, koji su u "stogodina" jugoslavenstva poraženi) jer su razbacani po urbanim sredinama, već osiromašuju Hrvate.

Mada Hrvati ne kupuju oružje svojim agresorima, svejedno će nespremni dočekati (građanski rat u Hrvatskoj, rat u BiH, europsko-migrantski rat) rat koji je već prošao. Nespremni ne ratuju, već bez rata kapituliraju.

Beznačajnost onih koji pljačkaju državu predstavljajući se hrvatskom vlašću (??) nadmašuje oporba (koja nije sposobna pokrenuti Hrvate u obrani opstojnosti i dostojanstva života).

Za Hrvatsku dostojnu življenja.


Oznake: hrvatska vlast, hrvatske institucije, vlasi, politički nehrvati, četnici, genocid, porobljavanje, "stogodina" jugoslavenstva, rat koji je prošao, oporba