28

ponedjeljak

studeni

2016

Castro ist tot


Castro je mrtav (tko zna od kad), odlučili su ga pokopati.Prije će ga provozati Kubom (i mrtav hoće zapovijedati; i poslije tita tito).


Castro je ubio Tita (1979.g. u Havani, na summit-u nesvrstanih)(ono što nisu mogle odraditi jugo službe, odradio je Castro - upokojio starog, bezvrijednog krvoloka).

Sva bijeda jedne ideologije (socijalističko-komunističke) o jednakosti (osvrti europskih ljevičara na Castrovo (ne)djelo) isplivala je na površinu. Vladati i mrtav.Zašto ljevičarske nakupine ne priznaju pravo na vladavinu svima (jednakima)? Zašto ne sudjeluju u tržišnoj utakmici (i zarađeni suvišak ne dijele na ravnopravne dijelove ostatku društva)?

U Hrvatskoj takvi (poslije tita, titoisti) dijele državno (tako da uvijek oni dobiju više, tako da uvijek oni vladaju)(i ničije više). Hvale Tita i Castra, mada je Tito pobio mnoge, Castro Tita (poslije summita nesvrstanih, sukoba s Castrom, Tito se vratio u Jugoslaviju, razbolio i umro ...).

Zaključak: da su prije bili mrtvi, prije bi zaboravili (tko može zaboraviti nedjela koja su počinili).(Poslije Tita, Castro, poslije Castra nitko ... )


Oznake: Castro, pokop, tito, havana, summit nesvrstanih, ljevičarske nakupine, titoisti