13

četvrtak

kolovoz

2020

Nisu psi rata, ali su krmci (rata)






U Hrvatskoj su mnogi ljudi organizirani (partije, najpoznatija je izdajnička ... kpj/h, skj/h, sdp, hdz, ..).
Ali u ratu nisu ili ne sudjeluju. S razlogom.
Niti jedna izdajnička partija ne regrutira/novači ratoborne već plašljive savitljivce. Osobe bez čvrstih stavova.
Milošević je pokrenuo vLahe na srpskoj strani i odveo ih u Srbiju (mi se veselimo toj seobi jer je Srbija konačno postala Vlaška država: Svi Vlasi u jednoj državi). Od provjerenih savitljivaca napravio gubitnike.
Hrvatski savitljivci (krmci) su bili pošteđeni (u ime obrane) i sad sjaje punim sjajem (izdajničke naravi).
Prasad


Zaključimo (bez postavki i dokazivanja); Mi (vlast) se veselimo Oluji, ali nam je žao dragi sRbi što ste izgubili i nas prisilili iznova da lažemo. (Znate vi da smo za novce i niske pobude sposobni (nikad spremni) svašta raditi. Glupi ste jer ste na nas računali (za vrijeme rata smo se sakrili u mišje rupe). Sad opet lažemo za vas i nas. Takvi smo. Vi ne možete pobijediti, a ovi ("naši") ne znaju pobijediti (ratovati protiv nas a ne protiv vas). Mi smo poraženi, vi pobijeđeni, ali zajedno lažemo kako bi nam bilo gore.)

Rat za hrvatsku neovisnost neće obilježiti junaštvo (svojstveno junacima), već smutljivost anemičnih pičkopizdaca koji trkeljaju po vas dan kako bi noću mogli obaviti prljavu rabotu: izdati samoga sebe.
Krmci rata.

A vi narode, polagano u suton neizvjesne budućnosti koju niste branili niti stvarali ...
Pojest će vas laži krmaka rata.

Nuštar, godine koje se ovo nije dogodilo

Oznake: psi rata, krmci rata, rat, organizirani sukob, izdajnička partija, plašljivi savitljivci, vlasi, Vlašaka država, izdajnička narav, Oluja, novac, niske pobude, junaci, anemični pičkopizdac, izdari samoga sebe, neizvjesna budućnost, laži krmaka rata