20

četvrtak

listopad

2016

Tudum (zadah smrdljivog titoizma)



Tisuću godina čežnje i popišanac


Na ponovljenim izborima smanjio se broj glasača (što je porazno obzirom na katastrofalno stanje u RH), smanjio se broj glasača koji su zaokružili HDZ (ili koalicijske partnere, ma koliko tvrdili kako kako su sa plenkovićem išli samostano, Esih, Dodig, Kosor, 2 člana Hrasta, ... (zašto imaju potrebu otvoreno lagati?)).
Taj smanjeni broj glasova umanjuje demokratski legitimitet.

Nedugo po preslagivanju uvjerenja saborskih zastupnika (pred očima nam se hss preslagivao komunjarama, pa se vraćao (opet komunjarama), podjednako manjine i most ..) (što ne mijenja demokratske težnje njihovih glasača), plenković tako malen i umanjen broj glasova prepolovio je svojim titističkim zahvatima pri slaganju vlade.
Od 18 % glasova koje je hdz(??) dobio, većinu je plenković izbacivanjem Hasanbegovića iz vlade pretočio u sigurnu manjinsku potporu (svojstvenu titoističkoj partiji).
Majmune, ako misliš da možeš uz dva-tri titoistička partijaša vladati u državi za koju su tisuću godina krvarili najbolji, varaš se.

Odlazi! Obračun s titoističkim nasljeđem je moguć jedino nasiljem.

Čovjek osobina onakvih kakve se poprimaju dugogodišnjim redovitim pijenjem tuduma. Glup i nesposoban čovjek, antitalent, latentno agresivan već i prije temeljite procjene konteksta. http://leksikon.thinking-garment.com/tudum/
Kako je tatekovog glupeka štitila nevidljiva (glupa) sila protekcionizma, glupek se odao tudumskom životu i postao prijetnja normalnim građanima ... (ili kako je nastala crna rupa).



Oznake: ponovljeni izbori, broj glasača, koalicija, Hasanbegović, partijska manjina, titoističko nasljeđe, obračun