03

nedjelja

svibanj

2020

Za Dom spremni - geostrateški značaj



Hrvatska država postoji i ne postoji.



Nesposobnost Hrvata odabrati vlast je sustavni cilj geostrateškog pozicioniranja. (Onaj tko poduzima mjere s ciljem negiranja sposobnosti hrvatskog naroda imati državu, a da pri tom i uspijeva (dakle, nije to Srbija), mora biti moćan (Rusija), pa je trenutna aktivnost nevlasti (koja nije bezvlašće, jer bezvlašće oslobađa narod koji bi iznova promptno stvorio državu - vlastitu) odraz geostrateškog pozicioniranja.)

Tko je geostrateški gospodar na ovim područjima? USA (samostalnost Makedonije, suverenitet Crne Gore, stanje u BiH, ... sve kontrolira USA).
Podjednako je kontrola geostrateškog preslagivanja u kojem se nalazi Hrvatska (nakon srpske i komunističke okupacije) u rukama USA.
Čim se USA usredotoči na vlastite probleme (a pitanje u Hrvatskoj, koja je nuklearna zemlja, jest problem USA) polu prodani i odmetnuti, polu obavještajni, polu diplomatski, polu vladajući kadrovi orkestrirano ruše državu (u korist geostrateškog interesa sila mraka). Time se vidi pogubnost polu diletanta pLenkovića koji "diktatorski" vodi Hrvatsku na stranputice geostrateškog pozicioniranja). Od tog imbecila nije ništa drugo za očekivati, ali je dokaz o lažnim izborima kojim su ga instalirali kako bi urušio započete procese stasavanja hrvatske države

Cjelokupni hdzov ratni vrh je fingirao Domovinski rat (pojam koji je tUđman preuzeo iz sovjetskog, staljinističkog propagandnog klišea u 2. svjetskom ratu) - zapadni povjesničari koriste naziv Hrvatski rat za neovisnost (The Croatian War of Independence).
Sustavno su poduzimali mjere za razdiobu teritorija (u korist Srbije), zanemarujući nesrpsko stanovništvo.
I vlastit su narod razdijelili i ostavili na nemilost velikorpskim agresorima.
Zbog toga ne čudi da je poslijeratna vlast obilježena "vladavinom" osoba koje nisu sudjelovale u Hrvatskom ratu za neovisnost, ali se rado pozivaju na humanizam i političku ispravnost.

Hrvatska je prošla rat (rat je odraz nesposobnosti riješiti probleme političkim putem).



I nakon razarajućeg rata (u kojem se elita nagodbenjaka pritajila i pozicionirala zaklonjena od srbočetničkih hordi), rata u kojem su s napuštenim i izdanim narodom, krvarili i ginuli HOS-ovci, na vlast lažnim izborima sustavno vraćane one snage koje su dovele do rata u kojem su njihovi nalogodavci poraženi.
Po završetku rata za neovisnost, Hrvatskom politikom dominiraju polupismeni ratni dezerteri (s ciljem povratiti prijašnji geostrateški položaj Rusije).
Ništa nije slučajno, ali je jako neobično.

POZIV hrvatskim (polupismenim) povjesničarima:

priložite dokumentaciju i dokaze da je Za dom spremni ustaški pozdrav!

Ili od*ebite iz mog života zauvijek.


Kristijan Kreković, «Egzodus dvadesetog stoljeća»

Oznake: Hrvatska, Drava, vlast, geostrateški značaj, geostrateško pozicioniranje, Hrvatski rat za neovisnost, rat, lažiranje izbora, orkestrirano, geostrateki položaj Rusije