14

nedjelja

srpanj

2019

Ofenziva debilaSrbi nemaju pravo na ćirilicu (u pribaltičkim državama)


Ustavni sudac nameće tezu kako je netko dužan slušati Ustavne suce, u pitanju koje je političko pitanje a ne pravno.
Slučaj vukovarskih Srba je ispolitiziran, lažnim popisima pravno izmanipuliran, politički namjerno prešućena povijest većine Srba u okolici Vukovara. Dio ih je doselio diobom zemljišta nakon Prvog svjetskog rata, najveći broj diobom zemljišta nakon Drugog svjetskog rata.
Stanovništvo doseljeno na takav način nije zaštićeno Ustavom već politikom.
Primjerice, Rusi doseljeni u pribaltičke države nakon okupacije 1939.g. nisu dobili pravo glasa na referendumu o otcjepljenju provedenom 1991.g. od Sovjetskog saveza (jer je rusko stanovništvo s 56% predstavljalo natpolovičnu većinu).


Ali partijska država nas prisiljava na poslušnost (prema partiji, koja je instalirala debila na mjesto ustavnog suca).

Debile nije nitko dužan slušati, jer sami sebe ne slušaju. Takve nakaradne spodobe nemaju intelektualni i stručni potencijal, te završe u politizaciji na štetu naroda.


Oznake: Ustavni sud, debil, vukovarski Srbi, pribaltičke zemlje, ruska manjina, intelektualni potencijal

18

ponedjeljak

veljača

2019

Više je ustašizaciji Hrvatske pridonio Ivo JuSipović nego Ante PavelićUstaški pokret je bio revolucionarni, oslanjao se na nasilne metode promjene stanja, i kao takav nije imao brojno članstvo (po uzoru na IRA-u).
Hrvatska politička javnost najviše je nade polagala u radićevu nanasilnu politiku uspostave hrvatske države (HSS), iseljeniištvo je bilo priklonjeno domobranskom pokretu (HD - Hrvatski Domobran)); od svih domobranskih organizacija (vojna u AU, iseljenička politička, vojna u NDH, vojna u RH) ona koja je koristila Za dom spremni!.

Sustavno rastakanje hrvatske državnosti, progon i iseljavanja Hrvata pridonijelo je radikalizaciji (ubojstvo Radića u Beogradskoj skupštini).

K*pilad tezom o genocidnoj i fašistoidnoj Hrvatskoj nastoji zamagliti uzroke pojave radikalnih opcija, vlastitu bezobrazno agresivnu i zločinačku politiku osporavanja hrvatske državnosti i prava naroda na upravljanje vlastitom sudbinom. Jugoslaveni su čak osporavali pravo naroda na hrvatstvo (teorija troplemenog južnoslavenskog naroda- jugoslavena).
I danas zamjenom uloga, pričama o ustašizaciji-fašizaciji Hrvatske nastoje stvoriti prostor za svoje zločinačke nakane.

K*pile juSipović, umno poremećeni rusko-srpski potrčko, kompozitor bez talenta, pravnik bez prava, frfljator i falsifikator politike koja je dovela do ustašizacije, više je pridonio svojim debilnim pričama i podupiranjem politike rastakanja temelja jednog naroda ustašizaciji nego Ante Pavelić (poglavnik).

Popularizaciji ustaša nije pridonijela ustaška zločinačka ideologija (domoljublje ne može iznjedriti zločinstvo), već zločinački postupci jugoslavena i velikosrba. Ustaše su posljedica a ne uzrok.

JuSipović to iznova dokazuje.
(Rusko-sovjetsko-ruska psihološka škola provociranja i pripajanja tuđih teritorija (prostranstva Sibira, i druge zemlje) podjednako je primijenjeno na laži o jugoslavenskom i ostalim pokretima. Lažima su uspjeli nametnuti tezu o zločinačkom ratu na etničkoj a ne osvajačko-podjarmljivačkoj osnovici.)(Nekada smo mi graničili s Rusijom (Galicija), sada Rusija graniči s nama (Banja Luka).)

Kako smo od Države u čijem je sastavu bio Zemun, Boka, obala do Bara postali RH??


Oznake: ustaški pokret, fašizacija, domobranski pokret, stjepan radić, rastakanje hrvatske državnosti, Ivo JuSipović, debil, zločini jugoslavena