20

utorak

rujan

2016

HDZ (putuje)



(bespućima)


Andrej Plenković najavljuje zaokret u politici HDZa (ispituje mogućnost ostvarenja većeg osobnog utjecaja u politici HDZa u kojem nema prijatelja, istomišljenika ili političkih saveznika)(jer je instalirana marioneta).
Odstraniti će desne (ekstremiste) a ojačati centar (desni) .. lijeve ne spominje (inkvizicija - dresiranje - desnih). (Hoće li Plenković proganjati lijeve kao što su lijevi proganjali HDZovce ...?)

Stvoriti će državu robova (koje će prisiliti vraćati državni dug).

Jedan polupravnik bezazlena (priglupa) pogleda cilja na temeljna prava (slobodu, imetak, bit čovjeka - pravo na sigurnost).


Desni centar je izakulisna sintagma za crnačku ((pro)ustašku) radnu snagu koja bi bez ikakvih rasprava trebala vratiti državni dug) radom na gradilištima diljem Europe ...a Plenković (tatin sin) nije ustaša.

(Politička procjena o nekorisnosti lijevih (lažaca, lopova, neradnika, nesposobnih, politikanata, ...), i oslanjanje na demonizaciju nacionalo opredjeljenih ukazuje na plan sustavne pljačke hrvatskog stanovništva u ime države koja nije kontrolirala vlast ni proračun, Plenković(i) će ući u povijest hrvatskog naroda kao poprilična ništarija ... te ukazuje na ispravan zaključak kako samo radišno stanovništvo može spašavati državu. Pitam se kada će se osvijestiti i spašavati državu prije potopa (preventivnim demonstracijama, opozivima političara i referendumima?))

Hrvati su rogati, bezobrazni, profašistički, neljubljeni, ... jer ih treba opljačkati (za političke sinekure i neodgovornost orjunaške svojte). Kradeš od onog tko ima/ili će imati.


Krađa budućnosti.


Oznake: bespuća, HDZ, Plenkovići, osobni utjecaj, desnica, centar, stvaranje države robova, temeljna prava, nekorisnost