100 g margarina
100 g šećera
pola paketića vanilin šećera
prstohvat soli
2 jaja
150 g brašna
pola praška za pecivo
1 žlica ruma
50 g kokosovog brašna
100 g nasjeckane čokolade za kuhanje
Mekani margarin kremasto izmiksajte s obje vrste šećera i solju. Dodajte jedno po jedno jaje i nakon svakog dobro promiksajte.
Pomiješajte brašno s praškom i dodajte smjesi od jaja, lagano promiješajte.
Umiješajte rum, kokosovo brašno i nasjeckanu čokoladu.
Kalupe dobro namastite i pobrašnite pa u njih rasporedite smjesu.
Pecite u pećnici zagrijanoj na 180 stupnjeva 20ak min.
Pečene kolačiće ostavite da se oko 5 min hlade u kalupu, a onda ih istresite i ostavite da se potpuno ohlade.
Kolačiće posipajte šećerom u prahu.
|