13

nedjelja

listopad

2019

Stanarke

O čemu drugom pisat na današnji dan nego o grudnjacima i njihovim stanarkama? Stanarke nazivaju svakako; ja sam se oduvijek bazirala na riječ cicke, ne znam zašto. Recimo da odražava moj stav prema spomenutima, a i volim koristit riječi koje drugi ne koriste.

Dakle grudnjake dijele po veličini košarica, već prema veličini stanarki. Pa onda možete pročitat pun kufer dubokoumnih savjeta, a vezano za situaciju kad kupujete grudnjak - te ne valja premalen, te ne valja prevelik, ne podizat naramenice da stanarke prkose gravitacijskoj sili...ono, ko da si retardirana pa ne znaš kad uđeš u kabinu vidjet jel ti paše il ti ne paše. Pa neću dić naramenice do te mjere da stanarke stoje u visini grkljana, prvo zato šta se ni ne mogu toliko dić a drugo zato šta to gadno žulja, ostanu na ramenima utori ko da si vukla ne znam kakav teret na nejakim ramenima.
Pun je kufer dubokoumnih savjeta i za nenošenje grudnjaka; smanjuje cirkulaciju, izaziva glavobolju, zbog nošenja grudnjaka cicke lošije stoje...dok to čitam vidim moju mamu s podignutom obrvom kak mi prepipava leđa i govori - jel ga opet nisi obukla? Marš u sobu oblačit grudnjak, i nemoj da te više vidim bez njega. I kak da ja sad budem solidarna sa svim onim ženama koje ne nose grudnjak kad sam bez njega ko bez glave?
Ono šta me daleko više zanima od svih tih pripametnih savjeta je - koliko je Tomu Jonesu za vrijeme koncerata doletilo grudnjaka na pozornicu? I koju vražju mater nije otvorio muzej grudnjaka i gaća kojima su ga žene tak velikodušno gađale? Čega tu sve ne bi bilo za vidjet; ajde oni fini, majušni, sa košaricama A, al kad doleti grudnjak veličine padobrana i naramenicama kojima možeš zavezat nosoroga za šljivu, pa te ja pitam. Ode oko iz glave ak ima one jebene žice u donjem dijelu.
Pa onda te podjele na žene sa malim i velikim cickama. Čista bezvezarija. Žene se dijele na one koje u njima vide ono šta one primarno i jesu, dakle mlječne žljezde koje s godinama počnu stvarat probleme kad ih gravitacija počne vuć prema dolje, i one koje u nedostatku pametnijeg posla uvijek i na svako pitanje imaju jedinstven odgovor - vidi, imam sise, jelda da su baš krasne? Da ne spominjem one van kategorije koje se napune silikonom i onda njima maltretiraju i one koji su zainteresirani, i one koji nisu zainteresirani.
Jer ja koja u svojim stanarkama od grudnjaka vidim ono što one jesu, dakle mlječne žljezde, silno patim da budem prosvijetljena spoznajom o veličini cicki onih žena koje ih na dnevnoj bazi svekolikom pučanstvu guraju pod nos ko na tacni.

Rekli bi u Petrinji - na izvolte.



( photo by bljesak.info )

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.