23

utorak

veljača

2016

Prodajem dresiranog psa (bez devizne klauzule, za kune)



Vječno grize domaćina, vješto služi okupatoru, umiluje se Srbima i Rusima (jeo bi im iz *).
Naučio sam ga nekoliko riječi (floskula): antifašizam, regija (ali je zaboravio prijašnje naučene revolucija i jugoslavija).

Vrsta je koja se, unatoč vjerovanju kako se bez kumrovečke oplodnje neće širiti, (sporama) razmnožava (u dostatnom obliku) da bi preuzela primat najotrovnije, najdugovječnije, najotpornije (sve novci urade) (unikatne) sorte.
Iako genetski raznovrsna, zbog intelektualne jednobraznosti (među njima nema razlika u stupnju intelektualne snage; glupi se propamete, a pametni se poglupe kako bi ostvarili cilj vrste, intelektualno su izjednačeni (po božjem milosrđu, za vrijeme darwina nisu postojali pa nije imao što dometnuti o toj vrsti intelektualnih razmetnika/nametnika), spadaju u unikatnu sortu.
Lavež im je karakterističan (bez obzira na raznolikost boje glasova, glasaju se unisono (raznoliko). Najjači lavež pobuđuje pomisao na klerikalca (vjernika), nacinalistu (nacionalno određena osoba koja unatoč njihovom lavežu i dalje ostaje nacionalno određen, po njihovom lavežu biva prelajavanjem označen kao nacionalist), antijugoslavena (lajanjem transformiraju takvog u fašistu). Tranziciju, katarzu, pokajanje i obraćenje ne priznaju.

Teritorijalno su vezani (od Vardara pa do Triglava), dobri su lovci (najbolji su u lovu na guske u magli).
Najbolje slušaju komande narodne vlasti. U slučajevima nejasne ideološke postavke, indiskretno se zavuku u mišje rupe (i čekaju razrješenje).
Po završetku svakog rata, naglo naraste njihovo samopouzdanje i želja za služenjem vlasti (bilo kakvoj, najbolje okupacijskoj).
Iako priučeni floskulama i frazama, vole prokazivati i lavežom uznemiravati.
Vole kune (više od partije). Vole šumu, tifus i goloruki (golih šapa) ustanak.

Specijalni bonus dresiranog psa kojeg prodajem je jednodevni posjet memorijalnom centru Bitke na Neretvi (gdje je osjetio iskonski miris antifašista koji su Hrvatsku stvarali prije branitelja ..., kao i miris omraženih okupatora (koji nisu pobijedili i ostali kao okupatori kojima bi vjerno služili (bez obzira na ideološke odrednice)).
Navalite, ostalo ih je još samo 39500, nisu numerirani i svi su različito jednaki ...

100 kuna, NDH, 1941.g.


Oznake: domaćin, okupator, floskule, kumrovečka oplodnja, genetska raznovrsnost, intelektualna obraznost, lavež, unisono raznoliki, lavež na vjernika, lavež na nacionalno osviještene, lavež na antijugoslavene (fašiste), teritorijalna vezanost, lov na guske u magli, komande narodne vlasti, služenje vlasti, prokazivanje i uznemiravanje lavežom, kune, ustanak golih šapa, jednodevni posjket, memorijalni centar, antifašisti koji su RH stvarali kao bratstvo i jed, nisu numerirani, svi su različito jednaki