12

srijeda

rujan

2018

Kako je HDZ obmanuo Hrvate



Iako je jugoslavenstvo, a ne srpstvo, najveći neprijatelj hrvatstva, iako je jugoslavenstvo razlog svih ratova i teritorijalno-demografskih gubitaka Hrvata (Srbi su vodili ratove u ime jugoslavenstva, u ime srpstva se nisu usudili voditi niti jedan rat), podmuklim obmanama podmetnuta je tvrdnja kako je velikosrpska agresija zaustavljena Domovinskim ratom.

Tom obmanom je stvoren dvopartijski sustav (komunjare i jugoslaveni, ateisti i srbi u SDP-u (IDS.HNS) nasuprot/ruku pod ruku komunjara i jugoslavena u HDZ-u). Jugoslavi su ostali netaknuti, iako su jedini uzrok svih ratova i stradanja.

Nasuprot jugosima je hrvatska državotvorna struja, koja nije tajila kako je Hrvatska dobila suvremenu kraljevinu 10 godina (1868.) prije nego su Srbi dobili kneževinu (1878.). Ujedinjenje na teoriji trojednog (troplemenog) naroda (jugoslavena) 1918.g. je osudila tadašnja Čista stranka prava ("frankovci").
Politička struja suprotstavljanja jugoslavenstvu je globalnim previranjem (Drugi svjetski rat) (nužno) svedena na gubitničku.

Problem sloma državotvornog hrvatsva u srazu s nametanim jugoslavenstvom nije okončan slomom komunističko-socijalističke Jugoslavije. Praksa obmanjivanja i ustrajavanja na krivim ideološkim postavkama. Jugosi su stvorili dvije struje (dvopartijski sustav. hDz i sDp) kao zaštitu obmana i povratka državotvornih političkih opcija.

Zašto Hrvatska nije razračunala s jugoslavenskim obmanama (nakon podmuklog i surovog napada JnA na prethodno razoružano stanovništvo)?
Jer jugoslavena nema!
Sve su to plaćeni i potplaćeni (neki i preplaćeni) doušnici i izdajice (roda svoga). Njima nije prihvatljiv povratak istinskih domoljuba i državotvoraca, istinske nacionalne politike, jer bi svoje doušništvo i izdaju skupo platili. Stoga su zatvorili krug smjena (bez istinske demokracije, hrvatske državno pravne prakse).

Stalno medijsko oživljavanje mrtve socijaldemokracije (sdpa), umjesto brutalnog razračuna sa zločincima i zločinačkom ideologijom sijanja razdora među stanovništvom, stalnim kršenjem povelja UNa spašavanje je hDza koje obmanjuje Hrvate.
hDz je partija nakon partije, kojoj je zadaća Hrvate napraviti gubitnicima. Obmanama.

Jugosi se boje Hrvata, jer su za vlastiti materijalni interes prokazivali Hrvate (za izgovorene riječi), i uništavali im živote. Takvi ne mogu sudjelovati u stvaranju i oporavku države.
Treba srušiti postojeći politički sustav. I ostaviti jugose (bez obmanjivanja) da se znoje zbog svoje "ideologije" (uzimanja).

Vrijeme je za obračun. Na hrvatskom političkom horizontu zalazi sunce jugoslavenstva.


Oznake: hrvatstvo, jugoslavenstvo, srpstvo, razlog svih ratova, obmasna, dvopartijskli sustav, plaćenici, državotvorci, mrtva socijaldemokracija, doušništvo, partija nakon partije, slom jugoslavenstva