04

srijeda

svibanj

2022

Hrvatska u višestoljetnim rusko-panslavensko-jugoslavensko-srpskim raljama




Višestoljetna ruska nakana zagospodariti bilo kime ili bilo čime Hrvatsku je stajala stoljetnih lutanja od panslavenizma, jugoslavenizma (jugoslavenstva, orjunaštva), nesvrstanosti do izgubljenosti.

U svim etapama (od Ilirskog pokreta (jer je bila zabranjena uporaba hrvatsklog imena) do postkovid postindustrijske današnjice) novije povijest Hrvatska je lutala u bespomoćnost.

Sada, kad je razvidna terorističko-zločinačka narav ruske države u svim oblicima (carevina, sovjetski savez, federacija), razvidna je ruska kooperativnost s Njemačkom u svim etapama novije povijesti (zajednički uništavaju države oko sebe) u Hrvatskoj nema političke snage koja bi:

- preuzela odgovornost za hrvatsku državu
- preuzela odgovornost za opstojnost hrvatskog naroda

- razaznala prave opasnosti (rUsija, nJemačka)
- sporazumno stvorila demokratsku republiku (vlast naroda, vlast podložna narodnoj volji)

Pouka (današnji trenutak je povijesna prekretnica - pa je razvidno zašto je Hrvatska puna "povjesničara" koji nisu sposobni razaznati svoju nenaučnu ulogu) ruske agresije je nedvosmislena, razotkriva višestoljetni obrazac koji prakticiraju prema svojim susjedima, i ne samo njima.
Hrvatska je u tom društvu, ničijih zemalja čije stanovništvo ruski krvoloci decimiraju a teritorije grabe.


Političke obmane

Ta statičnost hrvatskog političkog bića proizvela je višedesetljetnu rotaciju prorusko-prosrpskih kadrova koji igrokazom sakate hrvatsko političko biće.
Sad je ortodoksni kreten (budala) miLanović branitelj hrvatskih interesa u BiH (iako je branitelj lokalpatriotskih hercegovačkih ciljeva, jer je cijela BiH naseljena Hrvatima i cijela BiH pripada Hrvatima), iako podupire i učvršćuje ruski interes razdiobe BiH (cjepkanje). Hrvatska do Drine. (Onaj koji misli da je Hrvatska do Drine lako uviđa pokvarenost miLanovića).

Oni (ruski gušteri koji se pretvore u aligatore na Križnim putevima) igraju igru jedan meni-jedan tebi-jedan meni i već su (opaska za miLanovića, postigli 150% svojih ciljeva iako vi vjerujete kako popuštaju i u sukobu za vlast daju i vama nešto).
Ruskog nesvrstanog samoupravnog tita (marionetu koja je cio život živjela s pomanjkanjem kisika) barem sada u svjetlu ruskih eskapada mogu i politički i povijesno ispravno svrstati u ladicu (vječnog prokletstva).

Hrvatski povjesničari prepleteni lažnim povjesničarima, političari svi odreda u raljama ruskih službi (novac je faktor), narod na vjetrometini.
Lutanje bez tračka svjetlosti (ko j*be ruse, srbe, njemce, eU, francuse ... sve one s kojima ova intelektualna tiranija opći, barem s ovakvim kreaturama na državnim funkcijama nije potrebno biti pametan - oni su obilno glupi za sebe i za nas).

Ruski teror vlada u Hrvatskoj, ali odgovor na teroristički odnos prema državi mogu samo iznaći odabrani.
Onaj tko zna, sluge naroda a ne rusko-srpska služinčad.
Hrvatska nema što tražiti u rusko-srpsko-njemačko-francusko-kineskom zagrljaju.

Oznake: ruska nakan, višestoljetna, terorističko-zločinačka narav ruske države, Hrvatska, preuzimanje odgovornosti, stvaranje demokratske republike, kontrola nad vlasti, prorusko-prosrpski kadrovi, igrokaz., političke obmane