21

nedjelja

kolovoz

2016

Krvava (narodna) politika koja se nastavlja



Kandidatura koalicije (kako bi drukčije) koja se naziva "narodnom" (kao dio naroda kojem pripadam, Hrvatskog, pitam se kojeg je naroda tako nazvana koalicija) izaziva prijepor.

Ako se mogu kandidirati Milanović, Mesić, Pusić, i sl., a da pri tome postoje i minimalni izgledi izborne pobjede tih osoba, Hrvatska je izgubila.
Ustrajavanje na narodnim obilježjima (a da pri tom ne zastupaju hrvatski narod) državno-pravna je opasna smicalica propagiranja višenarodnosti (koja je po nemarsističkim teorijama nacionalna tvorevina - u Hrvatskoj bi se nazivala hrvatskom nacijom), izostavljajući (hrvatsku) naciju kao okvir.
Zamrzavanje političkog poimanja društva na stadij višenarodnosti, bez nacije i države, upućuje na iznova sukob o pitanju suverenosti (hrvatskog naroda i prava na nacionalnu državu, priznatu u UN-u).
Postojanje tako nakaradnih (protivno međunarodnom pravu i Ustavu RH) političkih ideja ukazuje na probleme. Probleme onih koji su protukandidati takvoj (nakaradnoj) nakupini.

Zapravo (jednostavnijim rječnikom), onaj tko ima problema sa milanovićem i orjunaškom svitom ima nekih drugih problema. Tko se muči s tom nakaradnom, neradničkom, pljačkaškom, laživom, podrivačkom skupinom ima problema sa samim sobom.

Inertnost DORH-a i državnih organa (DIP, razna druga tijela za zaštitu ustavnosti i državnog poretka) zapanjuje. Branitelji (koji se kunu kako su svojedobno bili spremni za domovinu umrijeti (a sve ono za što su krvarili izborima netko poništava)), Hrvati (koji se kunu u hrvatstvo i potrebu vlastite države), profesori (ustavnog prava), liječnici, svećenici, ribari, seljaci, ...
Izgubili ste (vlastiti identitet).

Hrvatska (bez ustručavanja).
Strepimo od vlastitog kukavičluka. (SDP najavljuje nova rastakanja države i državnosti, Domovinskog rata za njih nije bilo (jer su njihovi izgubili u tom ratu).)
Tko od takvih strepi zaslužuje tu neradničku, lopovsku bandu. Narodnu bandu.

ratna razaranja Nuštra, plod jedne politike (koja se nastavlja)



Oznake: izborna kandidatura, narodna kolicija, hrvatski narodm, ostali narodi, nacija, opasno propagiranje višenarodnosti, zamrzavanje političkog poimanja, novi sukob za državnost, protu ustavna kampanja