19

utorak

siječanj

2016

Socijalizam (jednog rektora)


Preporuka o vraćanju ćirilice u škole, kao sredstva smanjenja napetosti, koju je odaslao jedan jedini (obični) rektor odraz je socijalističkog mentaliteta (onog tko u normalnom društvu ne bi završio školu, a kamo li bio rektor).
U društvu u kojem država stvara javni dug, a besplatno preporuča učenje ćirilice (u ustanovama čije radnike prisiljava na smanjivanje primanja), samo (kvazi)socijalisti mogu biti toliko bezobrazni.

Učite engleski i njemački, kvantnu fiziku, usvajajte nanotehnologije ... ćirilicu pošaljite u 3 * materine. I plaćajte svoje škole, nemojte prisiljavati nastavnike i profesore da rade za sitniš (neće vas ništa naučiti).

Hrvatska je prepuna lažnih diploma (srednje stručne spreme, fakultetskih i znanstvenih zvanja). Svi se udome u državnim institucijama i stvaraju nove generacije lažnih kadrova.
Socijalizam je na tom ustrajavao od prvog dana. Na kadrovima kojima je diploma jedino što imaju, iako unatoč diplomi nemaju znanje i sposobnost koju diploma potvrđuje.
Referendumom protiv socijalizma ...


Oznake: preporuka o učenju ćirilice u školama, rektor, besplatno školovanje, kvalitetna znanja, ideologizacija obrazovnog procesa, kvantna fizika, nanotehnologije, engleski i njemački jezik, lažne diplome, generiranje lažnih diploma, referendum protiv socijalizma