21

utorak

studeni

2017

Što je tko?



Javno sam (ne jedini), u formi satire (Hrvatska protiv Ostoje i Grčke), objavio kako je osumnjičenik za svastiku na Poljudu bivši ministar Ostojić, kako je svojim novcima platio 50 000 kn djelatniku ministarstva unutarnjih poslova (policajcu) ucrtavanje kukastog križa. Osobno (Ostojić) je uredovao za gašenje nadzornih kamera na nogometnom stadionu u vrijeme tog čina.

DORH, policija i sudbena tijela nisu poduzeli ništa. Vrijeme je za javni pritisak na tijela koja obavljaju istragu u slučaju Poljud.


Država ne postoji niti se razvija ako državni dužnosnici privatiziraju institucije i instrumente državnog postojanja. Ostojić (ruski kmer) ima svu zaštitu prozapadnih dužnosnika, jer ti dužnosnici nisu državni službenici već državni uzurpatori. Oteli su nam državu i koriste je za vlastitu trgovinu.




Portal OKO
PROJEKT SVASTIKA: SDP-ov pakleni plan rušenja hrvatskog nogometnog saveza
15.10.2015 00:33


"Inače, projekt “svastike” Milanović je povjerio svom komesaru Ranku Ostojiću kojemu je dužnost bila organizirati sabotažu video nadzora i angažirati neposredne izvršitelje. Kako tvrdi naš izvor, Ranko Ostojić za taj je zadatak angažirao Franju Medvedeca, bivšeg policajca za što mu je isplaćeno bijednih 50 000 kuna.

Operativni zadatak bio je prilagoditi sustav video nadzora, zaštititi počinitelja te potom osigurati nesmetani rad crtačima svastike. Taj pakleni plan razrađen je u jednom splitskom restoranu gdje su se na radnom ručku sastali Ostojić i Medvedec, a kasnije se je tom ručku pridružio i ministar Kotromanović. Nakon toga zadaća Ranka Ostojića bila je kontrola kriminalističkog istraživanja i njegova sabotaža.

Kada tome ne bi bilo tako nije jasno kako bi Ranko Ostojić onda objasnio svoju naredbu upućenu načelniku sektora krim policije Policijske uprave Splitsko-Dalmatinske Josipu Buljanu da isključivo njega smije izvještavati o rezultatima izvida koje je sam kreirao. Ministar obnaša političku, a ne službenu dužnost i kao takav ne sudjeluje u zapovjednoj hijerarhiji. Dakle, u prijevodu načelnik Buljan smio je i mogao o svojim rezultatima istrage obavještavati isključivo svoje nadređene, strogo poštujući zapovjedni lanac."

http://www.portaloko.hr/clanak/projekat-svastika-sdpov-pakleni-plan-rusenja-hrvatskog-nogometnog-saveza/0/79364/




2 000 000 (usuglašenih biračkih glasova).


Oznake: satira, javna objava, svastika, poljud, Ostojić, Drava, privatizacija institucija, Portal OKO, ruski kmer, otimanje države, prozapadni dužnosnici, zaštita