Fressssssh

petak, 29.04.2022.

Kad sam mlađan bloger bio ja

Ako ste pomislili da je ovo još jedan post o novim blogerima, ili blogu himself, s ciljem da se dođe na naslovnicu, grdno ste se prevarili.
Poznato je naime da vaš omiljeni autor naslove meće kao provokaciju, samo da iznervira one koji sebe najviše vole i administratoricu koja traži drugi posao.

Jučer sam bio kupit šamotnu ciglu.

U preduzeće nam je dopizdilo da svaki put kad nam se jede janjetina moramo čekat da je neko ispeče pa smo složili pečenjaru za peć odojke, janjce, nekoliko pilića odjedared i tako redom, džinovske pečurke i tikve za vegane.

U dućanu na izdavanju robe radu Nepalci, ili bar neki koji izgledaju ka Nepalci, samo san čeka da iz skladišta iskoči Brad Pitt, jel se tako piše.

Kažu da su dobri radnici, uostalom ni Hillary se ne bi do danas popejo na Maunt Everest, jel se tako piše, da nije bilo Tenzinga Norgaya, iako nemam pojma jel on bijo nepalac, a ne da mi se guglat.

Fascinantno je to da niko od naših neće da radi u skladištu gradevinskog materijala, ili da se na tržnici u Utrinama, zatvorila burekdžinica jer nema ko peć burek.

Tribalo bi hitno za neke Nepalce organizirat tečaj pečenja bureka, jer nema smisla da zbog svoje lijenosti ostanemo bez bureka.

Inače sve zlo na ovom svijetu proizlazi iz lijenosti.

Evo vidimo da su i ovdje kod nas na blogu, najveće zlo linčine koje bi eto da neko drugi radi a oni da jame, dakle svi oni kojima je super socijalizam u kojem će svi davat novce a samo oni dobit stan, i ovi šta laprdaju o tome da svi tribaju od države dobit novce, i oni koji ne radu, ti su zlo.

Svaki onaj koji bi tuđu zemlju, tuđe novce i tuđeg muža je bože te sačuvaj.

uglavnom pita nikada neće biti burek, ko što Samir nije bio Damir

- 10:40 - Komentari (13) - Isprintaj - #

četvrtak, 28.04.2022.

đe Alissa

nakon što smo inaugurirali dezertere na mjestu predsjednika države, predsjednika vlade i predsjednika sabora, odlučilo se otići i korak dalje

naši sugrađani Srbi za potpredsjednicu vlade nisu uspjeli naći nikoga iz obitelji devet tisuća Srba koji su zajedno s nama branili Hrvatsku, ili barem nekoga od onih stotinjak tisuća onih koji je nisu napadali, nego su eto odabrali malu Anju čiji je otac s drugim Srbima i Jugoslovenima rušio Hrvatsku, i koja misli da je oslobađanje hrvatske zločin

Putler iz našeg sokaka, precjednik Zoka heroj antifašista i ustaša, inače poznat po tomme što je specijalnu policiju poslao u crkvu na branitelje koji su prosvjedovali, oće da blokira pristupanje Švedske i Finske u Nato, pa se vascela vaseljena pita koji je kurac toj budaletini u Hrvatskoj.

za koji dan kad Srbi shvate kako ih je Putler naguzio, Zoka će ostat jedini koji će zagovarat pravo Rusa da ubiju svakoga ko mmisli drugačije, i njegovi birači također, ta zadojena marva bi i sada opet glasala za maloumnika samo da imaju prigodu


kad se samo sjetim kako su se sve progresivne snage bloghaera digle kad je Kolinda dici podilila srpske čokoladice, baš mmi nedostaju ti heroji borbe za bolju hrvatsku

baš je konj taj Putler, umisto da je pustio liberalni zapad da se grčevito bori za pravo pojedinca da prisiljava sve oko sebe da postanu bespolci, zato jer se eto on voli jebat u guzicu i utvarat si da je žena, sad bi tribalo razmišljat o nekakvom ratu, bojat se atromskih bombi, bojnih otrova i slično

di su ona krasna vrimena kad je najveći problem bio kako dopremit što više alahu akbara, da grupno siluju švabice

inače esdepe se ozbiljno sprema za preuzimanje vlasti, učlanili su Alku Vujicu, tako da možemo reći da je Govdan Mavas esdepeova prošlost, a Alka Vujica budućnost

Sandra Benčić je rekla da dijeli stavove s malom Anjom, pa valjda i ona misli da je oslobađanje Hrvatske bio zločin

adeze pak osniva podružnice u hrvatskim zatvorima pa će tamo održavat sastanke, precjedništvo će dolazit u posjete članovima i održavat sastanke, a stranačke prostorije će iznajmit lancuelitne prostitucije kad je ministrica Alka Vujica u vladi esdepeja legalizuje

- 12:52 - Komentari (5) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 25.04.2022.

vrijeme mira

Iako sam valjda jer sam triput cijepljen, i jer me zakačio omikron koji je sam po sebi bio najmanje gadan, prebolio najblažu varijantu covida, čini mi se da nikako da se potpuno oporavim.

slično iskustvo imaju i mnogi koje poznajem

evo i Nole regijonale, nemore odigrat tri seta
kaže da ga je napala, neindentifikovana leteća bolest
garant mu je Bill Gates ubrizgao čip koji je aktivirao na Vaskrs, sve kako Nole ne bi postao najveći, šta sve Vatikan neće uraditi da bi zaustavio srpskog Hristosa Noleta, još kad je bio dete poslali su NATO da bombarduje Srbiju i Čačak da uplaše malog Noleta, pa sad ta korona, al ima brat Putin da baci atomsku bombu, ako Nole ne bude najveći, i Jelena također

žrtva pedofilije je dovela desnicu u Vrancuskoj na preko četrdeset posto, Hitleru je bilo dovoljno tridesetak posto, da krene u obračun sa svima, vjerojatno bi ishod bio drugačiji da je bar jedan kandidat bio muškarac, ovako u srazu dvije žene, pobijedila je ona koju homoseksualci manje mrze

Ono što pouzdano znamo je da će idući Vrancuski predsjednik biti gori od Marine Le Pen, samo ne znamo koliko gori

U prijateljskoj i nesvrstanoj Sloveniji je pobijedila ljevica

uvijek kad u Sloveniji pobijedi ljevica, naši susjedi hoće nešto naše, a ako se potrefi da je i u hrvatskoj na vlasti ljevica onda to i dobiju

dakle vjerojatno je vrijeme mira sa slovencima prošlo, vidit ćemo samo što će ovaj put htjeti

na blogu iz ležerne komunikacije možemmo zaključiti da ateisti malo teže shvaćaju vrlo jednostavne stvari, što i nije čudno, da bolje shvaćaju ne bi bili ateisti, jer ateizam je definitivno najbesmislenija od svih religija

- 14:40 - Komentari (14) - Isprintaj - #

nedjelja, 24.04.2022.

Intelektualna nadogradnja

Eto sad kad smo zaključili da je globalizacija lagano prnila, da od liberalizma nema ništa, da je migracijska politika bila promašaj, da je zapadni način života u kojem samo Kinezi rade neodrživ, da je Angela Merkel sve što je radila pogrešno radila, i da se narodima koji nisu prošli katarzu i lustraciju nakon totalitarizma ne može ništa vjerovati, sad nam se nositi sa ostatcima maloumnih libtarda, nabujalim ljevičarskim fašizmom, i probudenim nacističkim težnjama.

U konačnici kad vidimo izbor recimo u Francuskoj, između žrtve pedofilije inače nadrkane žene zarobljene u muškom tijelu, i fašizmu sklone muškobanjaste očajne kućanice, samouništenje i ne izgleda tako loš izbor.

Na domaćem bunjištu je situVacija takva da se vode okršaji između u jugoslovenskom duhu odgojenih dezertera, oko pomilovanja nekih ubojica, zbog zasluga u stvaranju države i suradnje sa starom komunjarom, bivšim jugoslavenskim generalom, i egzekutorom po Hudim jamama.

Dakle naučili smo da, dok su se hrvatski nacionalisti, borili za slobodu po rovovima, i ginuli ko zadnje budale, da su bivši udbaši organizirali šverc oružja na kojem su zarađivali sinovi jugoslavenskih generala, pripremali transfer bogatstva u džepove visokopozicioniranih bivših članova partije, organizirali ubojstva istaknutih hrvatskih nacionalista i ubojstva srpskih civila, kiselinom iz akumulatora, a sve sa ciljem da se jugoslovenska nejač vrati na vlast, kako bi se osigurao kontinuitet.

Tako sad imamo na vlasti ruskog agenta, i jugoslavenskog udbaškog gojenca, a kao alternativa se nude antivakserski fašistoidni idioti, i homoseksualno croatofobna žgadija u platformi Muzemo.

Tako da samouništenje ni kod nas nije nimalo loša opcija.

Obzirom na stanje u komšiluku, mislim da bi trebalo svim normalnim Srbima koliko god ih ima, koji shvaćaju koliko je bolesna njihova fašističko mitomanska paradigma, koju eura njihova vlast a podržava ogromna većina Srba, omogućiti dobivanje hrvatskog državljanstva, pod uvjetom da prihvaćaju zapadne civilizacijske dosege i odreknu se bolesne mitomanije.

Kako kaže Papa ne smijemo biti rasisti, trebamo srpskim potencijalnim žrtvama fašizma pružiti utočište jednako kao i ukrajinskim žrtvama fašizma.

Na blogu intelektualci pružaju silnu podršku jedni drugima, prvo intelektualac napiše nešto ne baš pametno, onda ostali intelektualci ostavljaju još nepametnije komentare i tako redom.

- 12:27 - Komentari (12) - Isprintaj - #

subota, 23.04.2022.

Sekta

Danas je četvrti dan kako se borimo sa zlom u sebi.
Za to vrime svidoci smo da postoje i skupine intelektualaca koje ratuju s klanovima, ljudima gušterima, dresiranim virusima, i strogo kontroliranim bugom.

Čisto čoviku dođe da se prepusti ćarlijanju povjetarca iz bosanskih piramida, i odmori od svega.


Papa skojevac je izgleda shvatio da nema šta laprdat s onim ruskim ateistom, ko zna možda se nađe neko ko će mu reć da nije ima šta laprdat ni s onim srpskim zlotvorom, a nema ni s ovim koji je na kružocima subotom okupljao šljam na kružocima subotom, kad nije bio zauzet pjevanjem četničkih šlagera.

Naš ruski agent Zoka, i dalje okuplja, antivaksere, fašiste, i umobolnike, kojih zajedno sa Srbima, Jugoslovenima i homoseksualnom zajednicom, koji su njegovo tradicionalno biračko tijelo, ima u postotku otprilike onoliko koliko Rusa podupire Putlera.

Dakle i mi svog Putlera i njegovu ekipu za trku imamo.

Inače čini mi se da sam duhovno narastao, kad vidim da potkapacirirane osobe nastale od majmuna, krenu raspravljati o mogućnosti božanske intervencije, nemam više onako veliku potrebu da ih vrijeđam.
Ko sam ja da im sudim, niko nije kriv ni zaslužan što je tako malo pametan.

Inače ja ozbiljne razgovore o svom odnosu prema Sili, gotovo da više uopće ne vodim, a pogotovo ih ne vodim na blogu, lakše mi je uživati status najvećeg katolibana na blogu.

Nego jeste vi primjetili koliko je ekipe na blogu opsjednuto sa mnom.

Mogla bi se oformiti pristojna sekta.



- 20:15 - Komentari (13) - Isprintaj - #

petak, 22.04.2022.

posrtaj

Svakome se može dogodit da postane, pa tako i polaznicima tečaja za borbu kako bit dobar čovik a ne alkoholičar.

Zato smo mi tu da posrnulom bratu ili sestri pružimo ruku, budemo oslonac, kažemo bit će sve u redu, idemo ispočetka.

Danas je treći dan kako nismo nikome rekli da je kreten, a eto oni se ipak prepoznaju, to je valjda refleksno ko kad kokoši okineš glavu a ona opet i dalje ka manita skače po dvorištu.

Možda bi bila dobra ideja da se neki trg u Zagrebu recimo nazove trg Rose Marie Ševo i Aleksandre Zec.

Obadvije te djevojčice su ubili isti ne ljudi, njihovi nalogodavci su isti neljudi, oni koji su njihove ubojice skrivali i skrivaju od lica pravde su isti neljudi, oni koji su zatajili bilo koju od njih dvije su isti neljudi, oni koji će kad pričaju o nekoj od njih reći ali, su najveći od svih neljudi.

Jednako tako bi mogli imati i trg Ante Pavelića i Maršala Tita, dvojice najvećih izdajnika hrvatskog naroda, jedan nas je izručio fašistima, a drugi Jugoslovenima, na tom trgu bi recimo mogli svoje manifestacije održavat Keleminec i Skejo, Pupovac i kako se zove onaj partizan i antifašista, tako da bi imali predstavnike svih krvnika ovog naroda.

Jel se vama čini nenormalnim da neko štuje nekog ko je nedvojbeno bio masovni ubojica, jel tako da bi neko takav trebao biti liječen.

kiša je, pada ko za inat da zaustavi ljeto koje nadire s juga

kako to vrime leti, ko da je jučer bio Božić, a već je prošao i Uskrs, još malo pa će i godišnji

opet razmišljam o mirovini, povratku u Dalmaciju, eurojackpotu

nije li paradoksalno, da moraš otići od nekud, da bi shvatio kako opojno miriše zrak tamo otkud si otišao

možda ovih dana napišem i Uskrsni post

ko zna

- 10:03 - Komentari (13) - Isprintaj - #

četvrtak, 21.04.2022.

utjeha

Danas ćemo u sklopu vježbe kako postati i ostati dobar čovik, tješit naše kolege koje je zadesila huda sudbina pa su glasali za Zorana Milanovića.

Ja sam siguran da niko od naših kolega ne bi glasa za Milanovića da je zna da će on imat namjeru pomilovat udbaške ubojice.

Naši kolege koji pate od amnezije, svako malo, pa su zaboravili da je Zoka sve pokušao kako bi spriječio izručenje ubojica na sudenje u Njemačku, radije ruku otkinuli nego glasali za onoga koji bi pomilova organizatore ubojstva devetogodišnje Rose Marie Ševo.

Mala devetogodišnja Rosa Marie Ševo je nešto kao hrvatska Aleksandra Zec, koju su likvidirale udbaške ubojice, po nalogu centralnog komiteta saveza komunista, uz odobrenje druga Tita, koja eto nit je dobila ulicu, nit predstavu, niti je bilo tko spominje.

Zato moramo našim kolegama pružit utjehu, zagrlite ih di god ih vidite.

Baš je super bit vako dobar, ko zna možda sad administrator, nekog od vježbača, recimo Julku meti za blog tjedna, evo ona će obećati da će pisat glupe postove, širit ljubav i filozofski naboj.

ljudi pogriješe, nema nikog bezgrešnog, najčešće jer određene situacije nadilaze njihove kapacitete prosuđivanja, pa se kreću po unaprijed odabranim kolosijecima, oni razumniji će nakon shvaćene pogreške glumit gljivu, pravit se mrtav, oni rijetko hrabri priznati pogrešku, i promijeniti mišljenje, oni neopisivo glupi prljavi i zli će nastaviti inzistirati na vlastitim pogreškama

Zato grlite ljude oko sebe, pričajte im o miru u svijetu, bratstvu među narodima, pišite glupaste postove, kako bi našim kolegama koji su glasali za Zoku, bilo barem malo lakše

- 08:42 - Komentari (16) - Isprintaj - #

srijeda, 20.04.2022.

Ptice i dronovi

Ako neko misli da je lako bit dobar čovik, u nemiloj je zabludi.
Evo mi smo se jučer satrali prvi dan vježbajuć, svi imamo upalu svega, ali to nas neće pokolebat da i dalje ne nastavimo vježbat.

Jučer cili da nikome nismo rekli da je kreten, pa ja virujen da je cili blog ponosan na nas, s posebnim naglaskom na tolerantne ljubavologe.

Prekjučer ujutro sam ima blage napadaje panike, neke neisprocesuirane vijesti iz podsvijesti pokušavaju doć na naplatu, srića pa mi niprije imamo specijalne tehnike za savladavanje toga.
Malo me pati i ovaj rat kojega se heroji s bloga ne boje, sanjao sam prošlu noć da sam u ovoj željezari u Mariupolju, bio sam mlad imao sam svoj snajper kojim sam skidao neke ptice i dronove.

Strašno me rastužuje sudbina tih dečki koji se više ni smrti ne boje, to su nečija djeca, braća, dečki.

Mladi ljudi ne bi trebali umirati, pogotovo ne bi trebali umirati besmisleno, ako uopće postoji smislena smrt.

Ovih dana saznajemo da je ono što neki od nas tvrde već desetljećima, baš onako kako mi tvrdimo, da je Hrvatsku ovakovu kakva je stvorila udba i bivše komunističke strukture.

Po ko zna koji put su kojekakvi zločinci iskoristili zanos i želju hrvatskog naroda za slobodom, za postizanje svojih prizemnih ciljeva.

Dakle svi oni koji su desetljećima blejali, o hrvatskim nacionalistima, koje su nota bene udbaši i bivše komunjare za vrijeme rata likvidirali kao bijesne pse, sad se mogu slobodno ispričat, za svoje blejanje.

I taj krvavi rat su izazvali udbaši, kako bi oni i djeca komunista ostali na vlasti, jer da nas nisu nahuškali da se pokoljemo medusobno, bili bi se obračunali s njima.

I ovaj krvavi rat u Ukrajini, u kojem opet ginu nečija djeca su izazvali ruski udbaši, jer ništa tako dobro ne čuva interese udbaša ko vanjski i unutarnji neprijatelji, i nema te cijene u životima nečije djece koju udbaši i djeca komunista nisu spremni platiti kako bi ostali na vlasti.

Sad Moremo u novi dan, drugi po redu u kojem ćemo radit samo dobro, i tako do tridesetog dana kad ćemo slavit misečnicu, i dobit prvu značku liječenih alkoholičara od ovisnosti o zlu.

Karamba i karambita.



- 06:28 - Komentari (18) - Isprintaj - #

utorak, 19.04.2022.

vježba

Dakle zaključili smo da tribamo imat vježbu kako biti dobar čovik

Jučer smo započeli, a onda su agresivni ateisti predvođeni ipsilonkom, to povezali s vjerom, iz samo njima poznatih razloga, kao da je vjera ono što definira dobrog čovika, nečuveno ali da su ti atejisti pametni ne bi bili atejisti

Dakle da počnemo

Odma na početku molimo sve one koji najviše vole sebe, rade šta oće i nije ih briga šta ko drugi misli da napuste vježbu.

Takve sebične egoistične protuhe ne mogu biti dobri ljudi ni da se na glavu nadube.

Sad kad smo ostali mi koji imamo neke šanse, moramo odma na početku priznat da nismo dobri.

Dobar čovik se postaje istom metodom ka šta se liči od alkoholizma, jer ljudi su o zlu ovisni ka pijančina o Vinčini.

Zato ćemo ka šta je Charlie Sheen doša i reka ja san Charlie, ja sam alkoholičar, i mi svaki ponaosob reć ja san ipsilonka, ja sam ovisna o zlu.

Dobro sad kad smo priznali svoju ovisnost, Moremo se počet ličit, korak po korak, dan po dan, nema više popit ću samo jednu, nema više ja nikad ne bi pobacila ali podržavam pravo žena, nema više je bijo je masovni ubojica ali je dilijo stanove, nema više je ubio je čovika ali je bio branitelj, nema više ogovaranja po emjlovima, nema više mrzit Srbe Rvate, pedere, katolibane, Dalmatince, Purgere, Nubirujance, nema više samo ću zeru ćirnit, na logično točka com

Od danas nećemo više bit zli, barem mi koji imamo prigodu, onima šta najviše vole sebe i onako nema pomoći.

Ajmo sad svaki polaznik vježbe mora napisat u komentaru, prošao je jedan dan a da nisam odabrao zlo, i tako svaki dan jer borba protiv zla ne prestaje nikada

- 08:24 - Komentari (24) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 18.04.2022.

Zeru filozofije

Najveća tajna ljudskog postojanja je to da nam je dato raditi dobro.

Svakog trenutka u našim životima imamo prigodu raditi dobro, i imamo, koliko god se ponašali kao da nije tako, razum da razlučimo dobro od zla.

Sve je dakle na nama, za ništa nisu zaslužni ni krivi Bogovi koje izmislismo na sliku svoju, Stvoritelj nam je dao i škare i sukno, sva odgovornost je na nama, svakom od nas ponaosob, to što u nekim trenutcima više nas odabire raditi zlo, nikako nas ne oslobađa osobne odgovornosti, jer na konačni sud pred Stvoritelja ne idemo u kontigentima, nego sami sa vlastitom popudbinom dobra i zla što ga počinismo.

Stoga je nevažno kojoj religiji pripadamo, one su ionako dio civilizacijskog naslijeđa i ništa više od toga, najčešće i kvarna roba jer ih provode ljudi kojima je dato da biraju između dobra i zla.

Svjedoci smo i ovih dana da je ruski patrijarh evidentno ateista, jer netko tko vjeruje u bilo kojeg Boga ne bi mogao raditi takve stvari, uostalom prepuna je povijest "svetih" ljudi koji su odabrali raditi zlo.

Zasigurno će mnogi od vas smatrati licemjernim to da vam baš ja govorim o odabiru dobra i zla, jer eto ja bi bio neko oličenje zla.

Upravo to govori u prilog mojoj tvrdnji da vi uglavnom niste zli, nego jednostavno niste naročito pametni.

Ja vas ne poznam barem većinu od vas, i nikad ne sudim vama, nego glupostima koje ovdje pišete, a pišete ih i te kako, čak i onda kad shvatite da ste u krivu uporno inzistirate na vlastitim pogreškama, to je kao što rekoh više odraz neinteligencije nego zla u vama, ali posljedice mogu biti jednako pogubne.

Nitko vam ne brani da odaberete dobro, u bilo kojem trenutku, zamjeriti će vam samo oni koji su na strani zla, a takvi vam ne trebaju.

Nitko ni meni ni vama ne brani da se kako kolega Mariano kaže upoznamo s vlastitom dušom, jer tijelo i onako neće uskrsnuti nego duša.

Kažu da je tijelo hram, a hramovi su kao što znamo ograničenog roka trajanja i nerijetko ishodište zla.

Dakle što smo danas naučili, imamo razum da bi odabrali dobro, na nama je da odaberemo.

Ukoliko ste u ovom zapisu negdje prepoznali sebe i iznervirali se zbog toga, vi ste nevjerojatno egoistična i priglupa osoba.



- 11:59 - Komentari (23) - Isprintaj - #

subota, 16.04.2022.

Blagoslov

Baba bi izvadila košaru onu koja se koristila jedan put godišnje, za odnit hranu na blagoslov, pa bi se štirkale za tu košaru posebno vezene podstave obrubljene bogatom ručno heklanom čipkom i još bi se košara ukrasila cvijećem.
Obzirom da smo bili zadnja kuća u selu ja i brat bi uzeli onu košaru u kojoj je bilo svega, šunke, jajca, sirnice, uskršnjih pletenica od kruha, soli, i svega ostalog blaga, pa bi krenuli cestom prema crkvi na blagoslov.

Putem su nam se pridruživala djeca iz ostalih kuća tvoreći malu razdraganu dječiju procesiju.

Odrasli su išli za nama na maloj distanci a automobili koji bi naišli su se zaustavljali i čekali dok prođemo.

Baba nikako nije volila komuniste, nije to imalo veze s politikom, babu politika nije zanimala, dapače osjećala je prijezir prema nabiguzanima kako ih je ona nazivala, njen antagonizam je proizlazio iz činjenice što ih je smatrala odgovornima što su njena djeca izbjegla u daleki svijet.

Baba se uvijek molila za svoju djecu u bijelom svijetu i unučad koju nikad nije vidjela.

Kad sam bio dijete, od krucijalne važnosti mi je bilo da me velečasni pošprica blagoslovljenom vodom za vrijeme blagoslova, nekako sam mislio ako me promaši da blagoslov neće uspjeti.

Baba je umrla davno, ne dočekavši da upozna unučad, niti da vidi svoje sinove, ja već godinama nisam bio u selu, babe odavno nema, i otac je otišao s mirisima jutra, ništa me osim uspomena više ne veže.

Nadam se ipak da još uvijek neka djece u veseloj dječjoj procesiji nose uštirkane cvijećem okićene košare na blagoslov, i da ih velečasni ne promaši kad blagoslivlje darove.

- 13:26 - Komentari (22) - Isprintaj - #

petak, 15.04.2022.

Zašto si me ostavio

Inspektor Vinko je jedva dočekao sedam sati da završi smjenu, i krenuo u đir po gradu u nadi da će ga neki gostioničar počastiti porcijom bakalara.

Prije je sve bilo drugačije, Vinko bi gostioničarima tu i tamo posušija neku kaznu, a zauzvrat bi na Veliki petak odma ujutro bilo u kafićima fritula i pelinkovac, onda bi posli došle velike teće bakalara, a gazde od restorana bi počastile i lignjama i škampima.

Danas je neko drugo vrime, neki drugi gostioničari koji radije plate kaznu nego da počaste.

Dok je mater bila živa i ona bi skuvala bakalar i pekla uštipke, pa je Vinko i nju obilazija.

Njegova bivša nikad nije kuvala bakalar, bunila se da joj smrdi, i pričala da oni nisu jili bakalar, jer joj je ćaća bija zastavnik.

Stari je bija zadovoljan kad se udala za Vinka jer je bija milicajac, problemi su došli poslin kad je Vinko posta policajac.

Mater je umrla one godine kad je u Splitu pa veliki snig, a bivša je na koncu završila kod starog negdi u Smederevu, di sigurno ne kuva bakalar.

Dice nisu nikad imali i Vinko je osta sam, godinu dana prid penziju, još u snazi, u udjelu za izgubljeno nađeno.

Vinko je proba bit ateista, davno još kad je upisa školu za milicajac, ali mater ga nije bendala dva posto, i stalno mu je govorila da se mora ispovidit.

Bivša je bila ateista jer jon je tako bilo lakše, mater joj je bila katolkinja koja je kriomice išla u crkvu i isto tako je kriomice krstila, a stari je bija ateista komunista po službenoj dužnosti, dok nije kad je zartilo uteka oklen je i doša.

Otišla je jednog Uskrsa, te godine je pravoslavni i katolički Uskrs bija isti dan, pa je rekla da ide, da stari ne bude sam i više se nije vratila.

Inspektor Vinko je bija običan čovik, i te vjerske tajne su bile za njega prekomplicirane, ali mu je savršeno bilo jasno kako se je osjeća Isus kad su ga svi napustili.

Otiša je na koncu u onu konobu u Varoš koju je nekad drža njegov suborac, a sad je postala fensi misto, novi gazda je ipak pripozna Vinka i ponudija ga pjatom bakalara.

I tako je ovog Velikog petka inspektor Vinko sidija sam za stolom, u fensi konobi, i razmišlja o tome kako ljudi nikad ne bi tribali biti prisiljeni birati.

Izija je bakalar popija čašu kujundžuše, i uputija se doma, u prazan stan, došlo mu je da zavapi Bože moj zašto si me ostavila, a onda se sitija knjige one male Elvire, i njenih likova koji su mu se učinili usamljeniji nego on.

- 21:05 - Komentari (5) - Isprintaj - #

Elvira i seksi macan

Prvo poglavlje je bilo o nekim kuvarima na blogu, pa je inspektor Vinko Iša vidit šta je to blog, ukuca je u Google blog, i izbacilo mu je da je neki blog.hr najpopularniji blogerski alat.

Čuj alat promislila je inspektor Vinko dok je čeka da mu se otvori stranica, bušilica je alat, i čekić a ne ovo.

Na tom blogu se po iskusnom sudu dugogodišnjeg organa reda, inspektora Vinka skupljala skupina maniti besposličara, s kojima više niko neće da se druži.

Poslin će to malo bolje istražit, a sad ide vidit šta piše o Tin kuvarin, ko zna možda je u pitanju neka zavjera, ka ovo su ton koronon, možda baš inspektor Vinko nađe dokaz da su za sve krivi ljudi gušteri.

Polugola plavušica je pisala o nekom macanu šta po tom blogu izlaže obnaženi torzo, i njegovon šalši, i nekon vištici šta macanu ne da mira, jer ona ka zna skuvat bolju šalšu.
Najradije bi višticu opandrčila, da pusti seksi macana na miru, i da ne laprda stalno da mu je škura šalša.
Bilo je kaže plavušica još kuvara i kuvarica na blogu, čak je jedan put neka kokoš slikala neki kolač šta je radila, pa su blogeri sa zebnjom i strahom otvarali blogove da ne bi opet naletili na nešto tako strašno.
Svega je tu bilo od pravih kulinarskih remek djela, do spize šta je ni gudama čovik ne bi da, i inače blog je sredina s izraženim nedostatkom srama, pa ljudi svašta tamo objavljuju, nesuvisle žvrljotine koje nazivaju pismama, neopisivo gadne selfije, kojekakve gluparije svoje i tuđe, slike ćevapa, i koješta drugo.

Inspektoru Vinku nije bilo baš jasno šta sve to znači pa je opet Iša vidit taj blog, vidio je da tamo ima i materijala za privođenje, i da ima učenog svita koji zna da Rusi nisu ništa krivi, nego ljudi gušteri koji su izmislili koronu.

Morat će sve to malo bolje proučiti, istraživačkim radom na terenu, vidija je da ima dosta raspuštenica, i da je neka nadobudna pisala protiv načelnika, pa je odlučija promotriti taj slučaj.

Posebno ga je zainteresira slučaj blogerice koja misli da je došla s druge planete, jer se inspektor Vinko i sam tako osjećao.

Prolista je knjigu i vidio da ima naslov poglavlja Seks na blogu, pa je jedva čeka da to dođe na red, inspektor Vinko nije bio od onih koji priskaču, i čitaju kratke sadržaje za lektiru, on je bio temeljit državni službenik, koji će slučaj razriješiti pa makar trajalo deset godina.

- 06:49 - Komentari (14) - Isprintaj - #

četvrtak, 14.04.2022.

Elvira u dimu ćevapa

Inspektor Vinko je bio umoran od života, kao mlad policajac maštao je o tome kako uhićuje dilere, druži se s elitnim prostitutkama, rješava slučaj masovnog ubojice, a sve je završilo tako da su ga prošli tjedan prebacili na odjel izgubljeno nađeno.

Inspektor Vinko se taman zavalio u fotelju, i diga noge na stolicu, kad su u sobu nahrupile dvije mlade djevojke.

Šta je šinjorine, al smo se na braceri rodili, pa ne znamo kucat.

Šta oće ovi, šta je to bracera, pitala je manja cura.

Šjor policijot, nas dvi smo našle kutiju od Elvire Stanić, rekla je veća cura.

Ko je Elvira Stanić, pita je inspektor Vinko.

A šjor policijot to vi morate vidit, to je vaš posal.

Dobro cure, jel to sve, moramo li još štagod učinit za vas.

Ako nan morete još sredit upad na ultru, rekla je manja cura.

Vidit ćemo reka je inspektor Vinko i ispratija cure iz kancelarije.

Ajmo vidit ko je Elvira Stanić, promislija je inspektor Vinko i ukuca ime u google, izbacilo mu je sliku golišave plavuše, šta je rezultiralo time da je inspektoru Vinku odma proradila cirkulacija, osjetija se dvaes godina mlađi, možda je ovo njegova šansa da se druži s manekenkama za donje rublje i riješi neki od serijskih zločina.


Inspektor Vinko je otvorija paket u kojem se nalazila knjiga, na naslovnici koje je bila ista ona golišava plavuša ka na instagramu, u donjem dijelu je pisao naslov knjige, Arhiva pamti sve, a ispod manjim slovima Dnevnik biseksualke na blogu.

Inspektor Vinko je otvorio knjigu i pročitao naslov prvog poglavlja Goli kuhar

- 10:16 - Komentari (23) - Isprintaj - #

srijeda, 13.04.2022.

bobu bob

kakva je budućnost vaseljene kad dvije najveće nuklearne sile vode botoksirani, ishlapljeli starčeki

ne naročito ružičasta

kako smo došli do toga

jednog su izabrali glupani na demokratskim izborima, a drugi je spletkama i nečasnim aktivnostima uzurpira vlast

kako je moguće da glupani dovedu nekoga na vlast

evo uzet ćemo za primjer likove koji svršavaju na udarača teniske loptice, odgojenog u fašističkom duhu, koji promovira četnički pokret i ima sklonost druženju s ratnim zločincima i počiniteljima genocida, inače glupana koji širi antivakserske ideje

dakle dovoljno vam je pogledati ovdje na blogu ekipu koja misli da je Nole najveći ikada, i sve vam je jasno, dobijete profil glupana koji će svojim demokratskim pravom dovesti idiota na vlast



čovjek bi očekivao da će se oni koji su drečali da šta će nam avijoni, šta će nam vojska, i oni koji su prije dva miseca decidirano tvrdili da Rusi neće napast Ukrajinu, zavući u neku rupu i poklopit se ušima

ali avaj ti idioti i dalje imaju nešto za reći

postotak Rusa koji podržavaju agresiju na Ukrajinu i koji misle da bi trebalo denacificirati i Poljsku pa onda i ostale zemlje se sa sedamdeset pet, povećao na preko osamdeset posto i stremi tome da dosegne srpskih devedeset sedam posto podrške Putleru

U prijateljskoj i nesvrstanoj Nemačkoj, još se uvijek očekuje da Anđelija objasni neke stvari i svoje postupke, a ja još ubijek čekam da se Blogomoljac ispriča, i kaže da je grozno pogriješio, eto ne mopra se ispričat meni, može Tigiju, ili bilo kome

jel stvarno toliko teško reć

eto bijo si u pravu,kad si govorio da sam glupan, i osoba smanjene inteligencije, neću nikad više tupit o nečemu o čemu nemam pojma, pažljivo ću pratit šta kažu pametniji od mene

jel teško ?


danas sam kupio janjetinu za Uskrs

ako mi se bude dalo u petak ću kuvat hobotnicu s bobom, ovi moji to nikad nisu jeli, svidila im se za Božić hobotnica na brujet sa fažolom, bila im je bolja od bakalara
ako ne naložit ćemo gradela, pa šta bude

- 11:19 - Komentari (13) - Isprintaj - #

utorak, 12.04.2022.

Izaija

nakon što je Putler pobijedio na izborima u Srbiji i Mađarskoj ,, sad se s nestrpljenjem očekuje oće li pobijediti i u Francuskoj

kao što znamo Putler i njegova ekipa već neko vrijeme financiraju opskurne portale, tipa logično točka com, kojekakve idiotske antivakserske skupine, retardirane ljevičare i retardirane desničare, to je otprilike potencijalno biračko tijelo Marine le Pen, koja u mirnodopskim uvjetima, iako oduvijek koketira s rasizmom koji je duboko ukorijenjen u francusko stanje svijesti, mmože osvojit maksimalno 10 posto.

dakle u prijateljskoj i nesvrstanoj Vrancuskoj će se dogoditi sraz nakaradnih elita predstavljenih putem žrtve pedofilije Makaruna, i heterogene skupine retardiranih likova od krajnje desnice do krajnje ljevice, potpomognutih teoretičarima zavjere i idiotima antivakserima

ako vam ta mogućnost odabira liči na sumrak civilizacije, apsolutno ste u pravu

uspud bi vas podsjetio da je vaš omiljeni bloger koji sve zna deset godina unaprijed godinama upozoravao da će se zbog nakaradne elitističke politike koja je jebanje u guzicu i pobačaj predstavljala kao ultimativni civilizacijski doseg i ljudsko pravo, dogoditi upravo ovo što se sad događa

ajde priznajte da ste mislili da pretjerujem, kad sam govorio da će se antivakseri ujedinit sa fašistima i komunistima i da će ih biti puno

eto vidite da sam kao i uvijek u pravu

isto tako sam u pravu po pitanju bilo koga od vas

sve što sam ikad o bilo kom od vas rekao je baš tako kako sam rekao

jel vas nerviram ?

- 13:23 - Komentari (11) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 11.04.2022.

riba ribi grize rep

dobro kad smo zaključili kakav mora bit idealan bloger moremo dalje

u Vrancuskoj su bili izbori, u drugi krug su prošli žrtva pedofilije inače elitista u službi krupnog kapitala i desničarka

isto je bilo i prije pet godina, jedino je desničarka dobila nešto više glasova, za što nije zaslužna desničarka nego žrtva pedofilije
desničarka u proteklih pet godina nije uradila ništa značajno, pa joj je nekoliko postotnih bodova donijela žrtva pedofilije svojim neimanjem kontakta s realnosti

ako ovom prigodom u drugom krugu, žrtva pedofilije ne dovede desničarku na vlast u idućoj sigurno hoće, nju ili ljevičara,, a možda kako stvari stoje i nekog puno goreg

u prijateljskoj i nesvrstanoj Nemačkoj se političari i javnost obračunavaju s naslijeđem babuskare imenom Anđelija, inače teško oštećene životom u komunizmu, slijedeći tako vašeg omiljenog blogera koji to radi zadnjih deset godina

naime svakom iole razumnom jasno je da je upravo navadena žrtva komunizma, zaslužna za razvoj monstruma u Moskvi, i stanje u kojem se Europa nalazi, jer je vodila vrlo opasnu i po Europu toksičnu politiku

stoga eto od kolege blogera blogomoljca i svih ostalih koji su slavili i veličali navedenu babuskaru, očekujem poniznu ispriku

na domaćem terenu, očekivano opet je neka skupina idiota laprdala nešto o NDH, što je onda potaklo idiote koji slave druge zločinačke tvorevine da nešto laprdaju o tome

navedene skupine idiota su svrha jedni drugima, kako oni koji bi veličali fašistički režim, tako oni koji bi veličali četrdesetpetogodišnju jugoslovensku okupaciju Hrvatske, i poglavito oni koji bi slavili koljačke četničke derneke u Srbu i u vaseljeni

obzirom da bi zabrane bilo koje od tih skupina idiota izazvale kontraefekt, trebalo bi jednostavno ignorirati njihovu pojavu, barem u mainstream medijima, tako da se svi skupa presele na logično.com gdje im je i mjesto

danas idem kupit i namočit bakalar

razmišljam o tome da svojoj unuci nabavim psa, iako bi me sin vjerojatno ubio, i ja bi sam sebe ubio da sam na njegovom mjestu, ali šta kad ona tako voli pse

- 09:39 - Komentari (18) - Isprintaj - #

nedjelja, 10.04.2022.

Obećaj mi da .....

Eto napokon smo kroz opsežnu višeslojnu diskusiju iznjedrili da idealan bloger treba pisati ono što misli ne obazirući se na to što drugi o tome misle.

Eto sve sam mogao zamisliti ali da će široke blogerske mase mene proglasiti blogerskim idealom, nisam ni sanjao.

Ta velika čast je ujedno i obaveza, pa u ovom svečanom trenutku za mene i akademiju, prije nego plesnem voditelja obećavam

Da ću uvijek pisati ono što mislim
Da nikad neću pisati laži ma koliko privlačne bile
Da ću uvijek onima koji su mi dragi govoriti da su mi dragi
Da ću uvijek ignorirati one koji mi nisu dragi
Da se neću razgovarati s kretenima
Da ću i onima koji su mi dragi kad napišu glupost reći da su napisali glupost
Da ću uvijek biti na strani onih koji pišu istinu ma kako neugodna bila
Da ću nevine blogerice branit od antifašista homoseksualaca koji mrze žene i svih drugih zala
Da se nikad neću obazirati na mišljenje ružnih žena s velikim zubima
Da nikad neću prestat volit dobre ljude na kakvu glupost napisali
Da ću i dalje jednakom žestinom prokazivati sve vrste licemjernih dvoličnih lažnjaka

I na kraju zahvalio bi svojoj obitelji, producentu, užoj zagrebačkoj ekipi, i naravno akademiji, bez kojih ovo nikada ne bi bilo moguće.

Hvala

- 11:48 - Komentari (14) - Isprintaj - #

subota, 09.04.2022.

Čudesna šuma

Meni je super kako se blogeri oduševljeni novom blogericom koja je ovdje zadnjih nekoliko godina i koju su eto blogeri koji je sada otkrivaju već komentirali, neki i više puta.

Neko zločest bi rekao da se radi o posvemašnjoj površnosti koja vlada na blogu, ja bi ipak rekao da je u pitanju starost blogopopulacije, i da ne bi trebali bit tako strogi prema našim seniorima.

Inače ultimativno oduševljenje na blogu izazivaju izjave, u stilu, piši što želiš, niko ti nema pravo govoriti što i kako ćeš raditi, ti si sama sebi najvažnija, super pišeš i divna si osoba.

U rijetko čemu što se pojavi na blogu ima toliko laži kao u tim i takvim izjavama.

Problem nastaje ako neka nevina blogerica povjeruje u tako nešto, nesvjesna da su prvoborci sloboda i ultimate fighters protiv svega što oni ocijene kao mržnju u stvari najveći breskarakterni lažljivi šljam koji egzistira na blogu, takozvana emajl bojna.

Inače ako niste primjetili, na blogu je dopušteno pisati bilo što o bilo kome, možete reć da je Papa pedofil, bivša predsjednica kurva, sadašnji predsjednik narkoman, Severina radodajka, Mirela Holly narkomanka.

Jedini u koje se ne smije dirati su Nole i doajenke, i doajeni, odma se počne po blogu širit nesnosan smrad.

- 21:53 - Komentari (12) - Isprintaj - #

petak, 08.04.2022.

misečnica

Danas ćemo slaviti mjesečnicu.

Prošlo je Misec dana a da Annaboni nikoga nije potirala s bloga.

Nekad je to bilo puno drugačije, na blogu je bilo normalnih ljudi, koji su imali život, i kojima je blog bio samo usputna razbibriga.

Takvi su bili lake mete, pa bi ih Annaboni dok si reka Nole je najveći, sprašila s bloga.

Sad na blogu više takvih nema ili su jako rijetki, ostali su samo očajnici s kojima se inače niko ne razgovara, poneki egomanijak, zle žene s velikim zubima, nekoliko debila, par glupača, i to je više manje to.

Nemaš ti tu više koga ni potirat.

Inače za neupućene, a uvijek more naletit neko ko ne zna a volija bi znat, blog je virtualni prostor u kojem možeš pisat šta oćeš.

Postoji doduše i uredništvo koje ne postoji i administrator koji traži drugi posao, koji ako pišeš ono šta se nesmi, ili se diraš u miljenicu od administratora, onda on pobriše blog ili zabrani komentiranje, svima ili onome koji se drznuo, pisati kako se ne sviđa nekoj od miljenica.

Dakle sloboda govora na najjače.

Ipak dragi neupućeni blogeri, koji bi volili znat, stalno ćete biti svjedoci da će neko od debila protestirati zašto tamo neko na svom blogu piše šta on oče, pa će se onda pojavit cijela skupina glupača koje će to oduševljeno podržat napisima, najbolja si draga, super si to napisala, ja sam ovdje da bi širila ljubav, mrzim crnce i rasiste, i tako dalje.

Dragi neupućeni blogeru obzirom da smo zaključili da je blog osobni prostor u kojem svak more pisat šta oče nikad se nemoj obazirati na glupače i debile koji bi eto malo vodili uređivačku politiku, a toliko su gadni da nikad neće biti administratorove miljenice.

Piši šta oćeš, budi svjestan da o tome šta ti pišeš svak ima pravo pisat šta oće, ako nešto krivo uradiš tu je Annaboni da te potira, iako urbana legenda kaže da ona u stvari nikad nikoga nije potirala, nego da je bila prevelik izazov za neke antifašiste.

dakle da još jednom ponovimo, blog je vaš osobni prostor, na kojem možete pisat šta oćete, o svemu napisanomm bilo ko može pisat šta oće isto ka i vi, ako vam se nešto ne sviđa to je isključivo vaš problem, ustavni sud je odlučio da svako ima pravo reći da je Stipe Mesić idiot, i da to nije uvreda, za sve ostalo tu je uredništvo koje ne postoji i administrator i četrdeset miljenica

- 08:37 - Komentari (23) - Isprintaj - #

četvrtak, 07.04.2022.

o pametnima

Aleksa je uvjerljivo pobedio i u Zagrebu, Rijeci i Vukovaru, iz čega je razvidno da i Srbi koji žive u Hrvatskoj neobično gotive bivše četnike.

A ko bi reko, da nije rezultata izbora čovjek nikad ne bi pomislio da bi naši progresivni gej friendly pacifisti mogli glasat za bivše četnike.


Napominjem da se cijenjeno blogopučanstvo nema što srdit na mene, jer nisam sudjelovao ni na izborima u Zagrebu, a ni u Rijeci ni u Vukovaru.



evo na slici koja govori tisuću riječi za naše primarijuse, dokaz da ljudi gušteri predvođeni Billom Gatesom, od stoljeća drugog pušćaju dresirane ninđa viruse da napadaju nevine blogerice,, u dogovoru s farmaceutima naravno

obećao sam kolegici Annaboni da danas neću pisat o kojekakvim glupanima nego o pametnima

nema se tu baš puno za pisat, uvriježenom mišljenju uprkos, pametnih ljudi u vaseljeni ima manje od pet posto, znači da ih je obzirom da nas na blogu više ili manje često piše pedesetak, pametnih bi trebalo biti troje, međutim pošto blogeri ipak nisu bukvalan presjek društva ima ih jedno šest

i to je to

ni više ni manje

- 08:15 - Komentari (7) - Isprintaj - #

srijeda, 06.04.2022.

oduševljenje

danas ćemo zanemariti debile i glupače koji pouzdano znaju kako Putler spašava vaseljenu od povampirenih vastaša sa zapada koji dresiraju ninđa viruse u supertajnim laboratorijama

posvetit ćemo se našim kolegama progresivcimma, ljubavolozima, mirotvorcimma, borcima za prava češljugara, homoseksualcima, antifašistima, pacifistima, lovcima na ustaše, jugoslovenima, poklonicima masovnih ubojica, ateistima, i najmilijoj nacijonalnoj manjini

načisto je zadivljujuće kako blog pršti osudom najeklatantnije pojave fašizma u Europi još od devedesetih godina prošlog stoljeća kad je srbija vršila agresiju i genocid po susjednim zemljama

blogom našisto odjekuje unisona osuda ruskog fašizma, s Putlerom na čelu

poklonici bratstva i jedinstva s gnušanjem se distanciraju od zločina i zločinaca, i nedvosmisleno osuđuju svaki pokušaj relativizacije fašizma na djelu, ni u jednom trenutku niko od produkata miješanih brakova, nije bio općenit, laprdao o političarima, i svima koji su jednako krivi

jeste li i vi jednako oduševljeni, kako ljubitelji Olje i Noleta, bez rezerve i bez zadrške osuđuju agresore i sve one idiote koji ih podržavaju

- 13:27 - Komentari (9) - Isprintaj - #

utorak, 05.04.2022.

mars attacks, jel se tako piše

kaže taj kanadski kreten, da je 1987 godine rođen u srpskoj krajini, stoka neobrazovana ne zna da se 1987 mogao roditi u Socijalističkoj federativnoj republici Jugoslaviji, u Socijalističkoj republici Hrvatskoj, i nigdje drugo, krajina koju idiot spominje je fantomska tvorevina nastala nekoliko godina kasnije koju ni Srbija nije priznala

ne znam zašto mu se ćale nije 95 odselio u otadžbinu, ili zašto nije 99 kad su Kanađani i NATO bombardovali Srbiju i Čačak, demonstrativno otišo iz Kanade

da ga sad pitate i on bi kao Zvezdini košarkaši odbio da drži transparent u kojem se traži prestanak rata u Ukrajini

navijači Zvezde su uglavnom Četnici, barem se oni tako predstavljaju, pa moramo priznati da ima neke simbolike u tome da četnici navijaju za klub koji se zove Crvena zvezda

sad bi naši povjesničari, naravno pri tom ne mislim na kojekakve Jakovine i Klasiće, koji su diplomirali na studiju na kojem se učila falsificirana povijest, trebali otići u Srbiju i proučavat kako je moguće da se gotovo cijeli jedan narod svrsta na stranu fašizma

to bi možda moglo objasniti i neke procese u NDH

a mogla bi i ondašnja situacija rasvijetliti neke današnje događaje i pomoći u predviđanju budućih događaja

svjedočili smo ovdje kako su se naizgled normmalni ljudi za vrijeme pandemmije transformirali u totalne idiote, svako iz nekih svojih razloga

jednako tako svjedočimo kako se cijeli jedan narod pretvara u idiote koji podržavaju fašizam, bilo bi donekle razumljivo da su Rusi napali nas pa da Srbi navijaju za njih, ali Ukrajinci se nisu nikad Srbima zamjerili, dapače prvi su digli glas kad je Nato bombardirao Srbiju i Čačak

kad čovjek pogleda što pišu Srbi po portalima, čini mu se da je ušao u zonu sumraka, istu onu u kojoj su bili idioti koji su laprdali o čipiranju

dobro i kod nas ti isti idioti sada laprdaju o tajnim laboratorijama u kojima se uzgajaju dresirani ninđa virusi, ali tamo u Srbiji gotovo da se ne može pronaći glas razuma

za ove naše idiote, nemam dileme to su psihički bolesne osobe, ali tamo se događa nešto drugo, puno mračnije i zabrinjavajuće

pravo pitanje je što čovjek mora pogaziti u sebi da bi našao razumijevanje a kamo li da bi podržavao bolesnog psihopatu

i na koncu

zašto ?




- 14:58 - Komentari (15) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 04.04.2022.

winter combination

za danas imam zeru suve kaštradine, zeru sušene šunke, zeru friške govedine, zeru friške svinjetine, i par krvavica

to ćemo sve metit u lonac, pa ćemo dodat par kumpira, dvi šake mišance, stručak raštike, malu glavicu verzeta, malu glavicu kelja dva poriluka i šaku brokula

tako je to kombinirala moja pokojna baba, pa onda i ja

nedostaju mi moja unučad, da se mogu vratit trideset godina unazad, sve bi u životu podredio tome da mogu bit blizu njih, svi ostali kriteriji i postavke bi pali u vodu

moj veliki dječak je nevjerojatno hrabro dijete, koje je u svome malom životu podnijelo tegobe za deset života, a moja mala razbojnica je prava ljepotica, začuđujuće pametna (zna se na koga) koja sve oko sebe nepovratno i beznadno zaljubljuje u sebe

nadam se da se otočka preselila i stabilizirala i da uživa sa svojim unukom, ako se ikada upita je li ispravno postupila, recite joj da je Fresh koji sve zna deset godina unaprijed rekao da je

Aleksandra Kolarić je na fejspuku ili na enstagramu, ispičkala Deju Jovića, ultimativnog bivšeg Jugoslovena, koji se outao kao velikosrbin, i kao takav i dalje predaje na nekom fakultetu koji je davno trebalo deratizirat, zato što ta spodoba pokazuje razumijevanje za Putlera i ruske zločine

to može začudit samo nevine blogerice jer Dejo, jednako ko Milorad ili breonski Rade nikad nije utvrdio ko je izvršio agresiju na Hrvatsku

u komšiluku je na izborima pobijedio bivši četnik, koji je zabrinut jer je Srbija kako on kaže skrenula radikalno desno, toliko da ti desni osim što se kunu u Putlera, bivšeg četnika nazivaju ustašom

moram priznati da sam u šoku

već evo skoro dva desetljeća razni antifašisti, ljubavolozi, progresivci, ljubitzelji Olje i Noleta, ovdje na blogu tvrde da smo mi Hrvati, a pogotovo ovakovi kao ja ishodište svih problema, i prepreka ostvarenju pravde za pliskavice, i sveopćem bratstvu i jedinstvu u vaseljeni

kad čovjek njih sluša, stiče se dojam da nema taki pacifista i gej friendly likova ka šta su komšije, kad ono šezdeset posto njih glasa za bivšeg četnika,, a triesipet posto za one koji bivšeg četnika smatraju ustašom

i opet će ljubavolozi mene proglasit fašistom, iako uopće nisam glasao na izborima u Srbiji

nisam majke mi

- 11:25 - Komentari (16) - Isprintaj - #

nedjelja, 03.04.2022.

Hladan povjetarac na planinama

I tako nazovem ja svoju unuku na video poziv, i onda ona na mobitelu pritiska moj nos da vidi jel svira.

I onda kad nos svira to bude urnebesno smiješno, pa onda se naizmjence smijemo, pa pritiskamo nos da svira i tako redom.

U zadnjih pola godine smo se dva puta selili, to zna bit onako malo traumatično, i jedan put, a kamoli dvaput.

Još imamo koješta srediti u ovom stanu u kojem smo sada, ali se pomalo stabiliziramo.

Neke stvari su se posložile na dobar način tako da ovaj traumatičan period u kojem se koješta lošeg događalo, na koncu ipak završava nečim dobrim.

Najvažnije je da smo mi kao obitelj svim tegobama uprkos iz svega izašli bliži i povezaniji nego što smo bili.


Od ostalih važnijih vijesti iz zemlje i svijeta samo da napomenemo da Rory Gilmore ima 40 godina, eto kako vrime leti, a kolko jučer je bila curetak.

U komšiluku je festival demokracije, pa komšije mogu birati između bivšeg četnika Alekse, i onih koji Aleksi smatraju ustašom.

Bilo bi lijepo kad bi nam kolege blogeri i blogerice Srbi objasnili kako to da kod njih nikako da se pojavi neko normalan na političkoj sceni, koje su to mračne sile koje to sprečavaju

Hrvatska će na svjetskom nogometnom prvenstvu igrati protiv Kanade, čiji golman tvrdi da je rođen u srpskoj Dalmaciji u Kninu, pa je moro traktorom u organizaciji krajiške vlade da beži sve do Toronta.

Evo ja sam recimo siguran da bi ako bi administrator koji će postati ministar metio anketu šta je golman kanadske reprezentacije

1. Idiot
2. Kreten
3. Smeće
4. Smrad
5. Nešto drugo napiši u komentaru

Da bi naši kolege blogeri Srbi izrazili svoju ogorčenost stavovima te budaletine.

Također sam siguran da bi ih kolege Jugosloveni podržali bez zadrške.

- 15:54 - Komentari (18) - Isprintaj - #

subota, 02.04.2022.

13.99

Danas ćemo organizirati jednu humanitarnu akciju.

Svi ste čuli da će bit rekonstrukcija vlade, Klocki će bit ministrica, ali zašto bi stali samo na tome.

Evidentno je da za bit ministar ne triba bit puno pametan, dovoljno je vidit ministra Baneta, i onog Grlića i Radmana, ili se sitit da je ministar bijo i Gordan Maras, i još cila plejada idijota.

Obzirom da se ti ministri puno minjaju svi ćemo doć na red, ali bilo bi lipo od nas da na emajl atresu gradjani@vlada.hr pošaljemo emajlove i našeg administratora koji već duže vrime traži drugi posao, priporučimo za ministra.

Ako je mogla Milanka more i naš administrator.

Danas smo kuvali dagnje i škampe na buzaru, bijo je veliki lonac pa jedva dišemo.

Sad ćemo se odmarat, i razmišljat šta ćemo sutra kuvat, imamo par Brancina, a mogli bi zeru Ist samo biljke ka čarapica.

Bijo sam u dućanu danas svega ima za kupit, nije ka u nemačkoj da se moraju kupci tuć za zejtin.
Zejtin je na akciji bijo 13.99, a zvijezda zejtin je 17.99, još malo pa će bit ka maslinovo.

Jebiga ako se nema za zejtin, ne mora se frigat sve se more lešat, i zdravije je.

Ne da mi se sad više pričat s vama, idem zvati svoju unuku na video poziv, sigurno mi se ima nešto požaliti na roditelje, mater joj kaže da otkad je bila sa mnom, samo šefuje i jede slatkiše, ne znam kakve veze ja imam s tim.

- 14:18 - Komentari (16) - Isprintaj - #

petak, 01.04.2022.

novi administrator



obzirom da su neke blogerice poželile nekog mišićavog, uredništvo koje ne postoji, je pošto za bit administrator, nisu potrebne nikakve vještine ni znanja, ovaj put prvenstveno željelo ispuniti želju nekih blogerica

zaželimo im sreću

i novom administratoru i nekim blogericama

- 09:05 - Komentari (23) - Isprintaj - #