Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Sekta

Danas je četvrti dan kako se borimo sa zlom u sebi.
Za to vrime svidoci smo da postoje i skupine intelektualaca koje ratuju s klanovima, ljudima gušterima, dresiranim virusima, i strogo kontroliranim bugom.

Čisto čoviku dođe da se prepusti ćarlijanju povjetarca iz bosanskih piramida, i odmori od svega.


Papa skojevac je izgleda shvatio da nema šta laprdat s onim ruskim ateistom, ko zna možda se nađe neko ko će mu reć da nije ima šta laprdat ni s onim srpskim zlotvorom, a nema ni s ovim koji je na kružocima subotom okupljao šljam na kružocima subotom, kad nije bio zauzet pjevanjem četničkih šlagera.

Naš ruski agent Zoka, i dalje okuplja, antivaksere, fašiste, i umobolnike, kojih zajedno sa Srbima, Jugoslovenima i homoseksualnom zajednicom, koji su njegovo tradicionalno biračko tijelo, ima u postotku otprilike onoliko koliko Rusa podupire Putlera.

Dakle i mi svog Putlera i njegovu ekipu za trku imamo.

Inače čini mi se da sam duhovno narastao, kad vidim da potkapacirirane osobe nastale od majmuna, krenu raspravljati o mogućnosti božanske intervencije, nemam više onako veliku potrebu da ih vrijeđam.
Ko sam ja da im sudim, niko nije kriv ni zaslužan što je tako malo pametan.

Inače ja ozbiljne razgovore o svom odnosu prema Sili, gotovo da više uopće ne vodim, a pogotovo ih ne vodim na blogu, lakše mi je uživati status najvećeg katolibana na blogu.

Nego jeste vi primjetili koliko je ekipe na blogu opsjednuto sa mnom.

Mogla bi se oformiti pristojna sekta.





Post je objavljen 23.04.2022. u 20:15 sati.