Fressssssh

nedjelja, 24.04.2022.

Intelektualna nadogradnja

Eto sad kad smo zaključili da je globalizacija lagano prnila, da od liberalizma nema ništa, da je migracijska politika bila promašaj, da je zapadni način života u kojem samo Kinezi rade neodrživ, da je Angela Merkel sve što je radila pogrešno radila, i da se narodima koji nisu prošli katarzu i lustraciju nakon totalitarizma ne može ništa vjerovati, sad nam se nositi sa ostatcima maloumnih libtarda, nabujalim ljevičarskim fašizmom, i probudenim nacističkim težnjama.

U konačnici kad vidimo izbor recimo u Francuskoj, između žrtve pedofilije inače nadrkane žene zarobljene u muškom tijelu, i fašizmu sklone muškobanjaste očajne kućanice, samouništenje i ne izgleda tako loš izbor.

Na domaćem bunjištu je situVacija takva da se vode okršaji između u jugoslovenskom duhu odgojenih dezertera, oko pomilovanja nekih ubojica, zbog zasluga u stvaranju države i suradnje sa starom komunjarom, bivšim jugoslavenskim generalom, i egzekutorom po Hudim jamama.

Dakle naučili smo da, dok su se hrvatski nacionalisti, borili za slobodu po rovovima, i ginuli ko zadnje budale, da su bivši udbaši organizirali šverc oružja na kojem su zarađivali sinovi jugoslavenskih generala, pripremali transfer bogatstva u džepove visokopozicioniranih bivših članova partije, organizirali ubojstva istaknutih hrvatskih nacionalista i ubojstva srpskih civila, kiselinom iz akumulatora, a sve sa ciljem da se jugoslovenska nejač vrati na vlast, kako bi se osigurao kontinuitet.

Tako sad imamo na vlasti ruskog agenta, i jugoslavenskog udbaškog gojenca, a kao alternativa se nude antivakserski fašistoidni idioti, i homoseksualno croatofobna žgadija u platformi Muzemo.

Tako da samouništenje ni kod nas nije nimalo loša opcija.

Obzirom na stanje u komšiluku, mislim da bi trebalo svim normalnim Srbima koliko god ih ima, koji shvaćaju koliko je bolesna njihova fašističko mitomanska paradigma, koju eura njihova vlast a podržava ogromna većina Srba, omogućiti dobivanje hrvatskog državljanstva, pod uvjetom da prihvaćaju zapadne civilizacijske dosege i odreknu se bolesne mitomanije.

Kako kaže Papa ne smijemo biti rasisti, trebamo srpskim potencijalnim žrtvama fašizma pružiti utočište jednako kao i ukrajinskim žrtvama fašizma.

Na blogu intelektualci pružaju silnu podršku jedni drugima, prvo intelektualac napiše nešto ne baš pametno, onda ostali intelektualci ostavljaju još nepametnije komentare i tako redom.

- 12:27 - Komentari (12) - Isprintaj - #