Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Intelektualna nadogradnja

Eto sad kad smo zaključili da je globalizacija lagano prnila, da od liberalizma nema ništa, da je migracijska politika bila promašaj, da je zapadni način života u kojem samo Kinezi rade neodrživ, da je Angela Merkel sve što je radila pogrešno radila, i da se narodima koji nisu prošli katarzu i lustraciju nakon totalitarizma ne može ništa vjerovati, sad nam se nositi sa ostatcima maloumnih libtarda, nabujalim ljevičarskim fašizmom, i probudenim nacističkim težnjama.

U konačnici kad vidimo izbor recimo u Francuskoj, između žrtve pedofilije inače nadrkane žene zarobljene u muškom tijelu, i fašizmu sklone muškobanjaste očajne kućanice, samouništenje i ne izgleda tako loš izbor.

Na domaćem bunjištu je situVacija takva da se vode okršaji između u jugoslovenskom duhu odgojenih dezertera, oko pomilovanja nekih ubojica, zbog zasluga u stvaranju države i suradnje sa starom komunjarom, bivšim jugoslavenskim generalom, i egzekutorom po Hudim jamama.

Dakle naučili smo da, dok su se hrvatski nacionalisti, borili za slobodu po rovovima, i ginuli ko zadnje budale, da su bivši udbaši organizirali šverc oružja na kojem su zarađivali sinovi jugoslavenskih generala, pripremali transfer bogatstva u džepove visokopozicioniranih bivših članova partije, organizirali ubojstva istaknutih hrvatskih nacionalista i ubojstva srpskih civila, kiselinom iz akumulatora, a sve sa ciljem da se jugoslovenska nejač vrati na vlast, kako bi se osigurao kontinuitet.

Tako sad imamo na vlasti ruskog agenta, i jugoslavenskog udbaškog gojenca, a kao alternativa se nude antivakserski fašistoidni idioti, i homoseksualno croatofobna žgadija u platformi Muzemo.

Tako da samouništenje ni kod nas nije nimalo loša opcija.

Obzirom na stanje u komšiluku, mislim da bi trebalo svim normalnim Srbima koliko god ih ima, koji shvaćaju koliko je bolesna njihova fašističko mitomanska paradigma, koju eura njihova vlast a podržava ogromna većina Srba, omogućiti dobivanje hrvatskog državljanstva, pod uvjetom da prihvaćaju zapadne civilizacijske dosege i odreknu se bolesne mitomanije.

Kako kaže Papa ne smijemo biti rasisti, trebamo srpskim potencijalnim žrtvama fašizma pružiti utočište jednako kao i ukrajinskim žrtvama fašizma.

Na blogu intelektualci pružaju silnu podršku jedni drugima, prvo intelektualac napiše nešto ne baš pametno, onda ostali intelektualci ostavljaju još nepametnije komentare i tako redom.Post je objavljen 24.04.2022. u 12:27 sati.