Fressssssh

četvrtak, 21.04.2022.

utjeha

Danas ćemo u sklopu vježbe kako postati i ostati dobar čovik, tješit naše kolege koje je zadesila huda sudbina pa su glasali za Zorana Milanovića.

Ja sam siguran da niko od naših kolega ne bi glasa za Milanovića da je zna da će on imat namjeru pomilovat udbaške ubojice.

Naši kolege koji pate od amnezije, svako malo, pa su zaboravili da je Zoka sve pokušao kako bi spriječio izručenje ubojica na sudenje u Njemačku, radije ruku otkinuli nego glasali za onoga koji bi pomilova organizatore ubojstva devetogodišnje Rose Marie Ševo.

Mala devetogodišnja Rosa Marie Ševo je nešto kao hrvatska Aleksandra Zec, koju su likvidirale udbaške ubojice, po nalogu centralnog komiteta saveza komunista, uz odobrenje druga Tita, koja eto nit je dobila ulicu, nit predstavu, niti je bilo tko spominje.

Zato moramo našim kolegama pružit utjehu, zagrlite ih di god ih vidite.

Baš je super bit vako dobar, ko zna možda sad administrator, nekog od vježbača, recimo Julku meti za blog tjedna, evo ona će obećati da će pisat glupe postove, širit ljubav i filozofski naboj.

ljudi pogriješe, nema nikog bezgrešnog, najčešće jer određene situacije nadilaze njihove kapacitete prosuđivanja, pa se kreću po unaprijed odabranim kolosijecima, oni razumniji će nakon shvaćene pogreške glumit gljivu, pravit se mrtav, oni rijetko hrabri priznati pogrešku, i promijeniti mišljenje, oni neopisivo glupi prljavi i zli će nastaviti inzistirati na vlastitim pogreškama

Zato grlite ljude oko sebe, pričajte im o miru u svijetu, bratstvu među narodima, pišite glupaste postove, kako bi našim kolegama koji su glasali za Zoku, bilo barem malo lakše

- 08:42 - Komentari (16) - Isprintaj - #