Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Čudesna šuma

Meni je super kako se blogeri oduševljeni novom blogericom koja je ovdje zadnjih nekoliko godina i koju su eto blogeri koji je sada otkrivaju već komentirali, neki i više puta.

Neko zločest bi rekao da se radi o posvemašnjoj površnosti koja vlada na blogu, ja bi ipak rekao da je u pitanju starost blogopopulacije, i da ne bi trebali bit tako strogi prema našim seniorima.

Inače ultimativno oduševljenje na blogu izazivaju izjave, u stilu, piši što želiš, niko ti nema pravo govoriti što i kako ćeš raditi, ti si sama sebi najvažnija, super pišeš i divna si osoba.

U rijetko čemu što se pojavi na blogu ima toliko laži kao u tim i takvim izjavama.

Problem nastaje ako neka nevina blogerica povjeruje u tako nešto, nesvjesna da su prvoborci sloboda i ultimate fighters protiv svega što oni ocijene kao mržnju u stvari najveći breskarakterni lažljivi šljam koji egzistira na blogu, takozvana emajl bojna.

Inače ako niste primjetili, na blogu je dopušteno pisati bilo što o bilo kome, možete reć da je Papa pedofil, bivša predsjednica kurva, sadašnji predsjednik narkoman, Severina radodajka, Mirela Holly narkomanka.

Jedini u koje se ne smije dirati su Nole i doajenke, i doajeni, odma se počne po blogu širit nesnosan smrad.

Post je objavljen 09.04.2022. u 21:53 sati.