20

utorak

listopad

2020

O kišobranu i želucu

Dobro je s vremena na vrijeme pokazat srednji prst. Naravno, onima koji to debelo zaslužuju. Nisam ga baš pokazivala, pa ispada da za sve u životu dođe vrijeme.

Kada muškarac koji ima sedamdeset sedam godina i zastupnik je u evropskom parlamentu kaže, citiram, da su žene manje inteligentne i da bi ih zato trebalo manje plaćat, onda može bit sretan ako mu pokažem samo srednji prst. Za izjavu da je, citiram, tanka linija između silovanja i pristanka na seks možda bi mogo i krvno stradat. Za opravdavanje pedofilije bi mogo recimo iskrvarit.
Nevjerojatno je kakve nakupine bjelančevina hodaju svijetom. Šta je njega rodilo, Dart Vejder negdje u najzadnjoj crnoj rupi svemira a ne žena? Ko mu je mijenjo pelene i hranio ga i učio hodat? Ženio se majstor tri puta i ima desetero djece i gnoji o tome da su silovanje i pedofilija onak neke normalne nuspojave društva. Ono, ak se i desi pa nije to tak strašno, za sve postoji opravdanje i tanka linija.
Ja sam ubijeđena da bi potrgo cete il onaj uređaj za magnetnu da mu krenu pregledavat glavu. Takve sulude izjave može davat samo neko ko se odavno pozdravio s pameću il je nikad nije ni imo. On je direktor svemira kojem je iznimna radost vrijeđat i podcjenjivat žene i lajat o najgorim seksualnim devijacijama na sva usta. I baj d vej, njegova zastupnička plaća mjesečno iznosi cca šest hiljada eura, znači ima dobre razloge za sjedit u europarlamentu.
Pa se ja ko žena osjećam prozvanom i pozvanom reć sljedeće. Dragi i uvaženi zastupniče europarlamenta, imate sreću šta ja nemam pošto dolazit u Brisel. Jer da imam neki razlog, vjerujte mi da bi vam za sve nabrojane verbalne bisere s iznimnim zadovoljstvom otvorila kišobran u želucu i otvorila ga, pa ga vrlo sporim pokretima otvorenog izvukla nazad. Za izjave o pedofiliji ponovila bi radnju jedno šest, sedam puta dok ne potrgam kišobran. Možda dok su laloke razjapljene izvadit nekom musavom vilicom i koji kutnjak, ako ne nosite gebis. I dozvolite da za kraj ovog blagog verbalnog razračuna, izazvanog vašim vrijeđanjem žena i djece, da po tko zna koji put spomenem onu divnu izreku iz Like - šteta šta ga nije izdrkalo u živicu, a tako bi se moćno uklopila u cijenjeni životopis.

Nije čovjek sve šta se čovjekom naziva, ovo je jedan od najeklatantnijih primjera.
E da - ovaj fini srednjak je ovaj puta samo za vas, od žene koja bi vam se jako urezala u pamćenje da je sretnete dok nosi kišobran. Jer je sve samo ne manje vrijedna i neinteligentna.

( fotka je iz lipnja, njome smo popratili verbalne proljeve o silovanju jednog našeg veleuma )


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.