04

petak

siječanj

2019

Gluteus par ekselans ( za razliku od mog stanja)

Jutros se rano probudila, stavila kuhat fini poriluk sa suhom koljenicom, pa ću malo prečeprkat po fejsbuku da vidim čega sve ima, al nisam baš očekivala da ću ostat začuđena ko začuđeni svatovi.

Naime, u nekoliko sam navrata spominjala, da ne kažem pisala, da je moj gluteus naprosto nevidljiv. Ja to nemam, kraj priče. Ne moram se bojat da ću za nešta zapet i srušit pozadinom, čak i kad imam na sebi pernatu zimsku jaknu, a kamoli kad je nemam. I onda meni takvoj oglodanoj, bezgluteusnoj, izleti na stranici "Aunty Acid" koju pratim, znači izleti mi cura od dvadesetpet godina, koja ima obujam kukova - pazi sad - 182 centimetra. Meni skoro ispala šalica s kavom, ne zbog njenog gluteusa, jebe mi se za njen gluteus, neg zato šta ja nemam al baš ništa na toj stražnjoj strani. Pa ja od njenih tangi imam za sebe za jednodjelni kupaći kostim, sve me muka popala.
Pa ću ja malo pročitat da vidim šta kog vraga jede, jel to do hrane il do čega je. E sad ima tu svašta; ona zapela pa oće i oće imat najveći gluteus na svijetu, pa je malo ( dobro, malo puno ) bilo i operativnih zahvata ( potrošila nekih šezdesetpetiljada dolara na svaštanešta, eto vidite na fotkama ), al saznala sam da pojede šest kila Nutele na mjesečnoj bazi. Jel znate vi šta je šest kila Nutele? Pa ja to nisam pojela u svojih pedeset godina. A ja kuvam poriluk, jebomeporilukdamejebo. Saću prolit poriluk u vece školjku i idem u Lidl po Nutelu, i od danas kuvam samo Nutelu dok mi gluteus ne bude barem zeru veći. I sladoled jede, i picu, ne piše količinski kolko al jede. Znači i sladoled moram kuvat i picu naručivat dok ne dopizdim obadvema picerijama koje dostavljaju po mom gradiću pa mi se ne prestanu javljat na telefon. Uglavnom dnevno unosi 6000 kalorija ( normala je 2000, samo za podsjetnik ), pa ja ak mislim za života barem upola dostić njeno trenutno postignuće moram se zaozbiljno primit ovog režima prehrane, možda čak poduplat Nutelu na dvanajst kila mjesečno.

Jedino ne znam šta ću sa visinom; cura je visoka 155 centimetara, ja sam tek dvadeset centimetara viša. Jebiga, moraću otić kod ortopeda da vidim jel mi mogu otpilit malo noge i nekako to pokrpat, pa da sve bude po peesu. Znači skratit noge i kuvat Nutelu od sada do vječnosti. Bar znam u čemu sam grdno griješila do sad, ja Nutelu ne mažem ni u palaćinke.
Eto šta te snađe kad nemaš gluteus, a nema te ko posavjetovat.



( nisam uspjela stavit poveznicu sa tekstom, pa evo fotka šta se može postić sa šest kila Nutele mjesečno)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.