31

petak

kolovoz

2018

Pu šap

Ovo je obligatan dio ženske garderobe ( osim za čirići i prištići, to pomogne dermatolog i ovo sa slike vam ni ne treba, osim da metnete na štrik povremeno, tek tolko da se zna da ima žena u kući ).

Dakle, ukoliko je loš ili slabo drži, vizualno se rušite za barem 50%. Al ako se odlučite za model pu šap ( kako se vidi na cjeniku ) to je onda sasvim druga priča. Jer kad ih ovaj pu šap za tri marke po digne izgledaćete ko Mer linka. Model je dostupan u svim bojama - žuta, naglodrap, crvena, bijela, crna. Samo kupit i bržebolje se pretvarate u vamp hanume. E sad...kak ovaj pu šap podnese već prvo pranje - ne bi znala. To se s upitom obratit prodavaču, on sigurno zna i jel Melanija Tramp zadovoljna svojim pu šapom, kojeg je baš kod njega uzela prije inauguracijskog bala.
Apropo modusa da se vizualno postigne boljitak i bez pu šapa, malo sam njuškala po kojekakvim dubokoumnim savjetima i bome sam svašta pročitala. Pa ću to naravno podijelit s vama, da si možete pomoć ak je situacija takva da između ostalog nalaže i optičke varke.
Prvi savjet nalaže baš pu šap grudnjak, i to sa silikonskom podstavom ( doslovno kaže - zbog dodira; lako za dodir, šta kad se podstavljeni pu šap skine a ono - nigdje ništa, šta ćeš reć, da su ostale unutra u grudnjaku jer je tak najbolje i za njih i za grudnjak ? )
Drugi savjet izrijekom tvrdi da je za bujna poprsja ljepotica sa kalendara zaslužna - samoljepljiva traka. Znači, selotejp u ruke i s donje strane ih slijepit i približit. Nemojte me pitat kolko treba selotejpa i jel dugo drži ( ne koristim ), al sigurna sam da traka mora bit prozirna, nemojte se zajebat pa uzet onu sivu il štajaznamkojeboje traku kojom se lijepe kartonske kutije, jer se to vidi iz svemira. A i pazite kod skidanja, da se ne pokeljite naskroz.
Treći savjet nalaže da koristite ulje i tamni bronzer; znate ono, namastite dekolte pa potegnite bronzerom prema dolje, navodno to izgleda bujno ko kod Sofije Loren. E al onda stvarno nema skidanja, kak objasnit dekolte ko da ste bili na Sejšelima a ramena i trbuh bijeli ko gips ?
Četvrti savjet kaže - uspravno sjedit i hodat, jer sve izgleda puno veće. Možda, ako je grudnjak četvorka, za dvojku ne pomaže ni letva privezana za leđa radi uspravnosti.
Pa onda dalje savjetuju ladan tuš, kockice leda, plivanje, elektrostimulaciju koja se navodno radi u kozmetičkom salonu i kojekakve masaže i biljni tonici i štajaznamšta još.

Uglavnom, mislim da je najjednostavnije držat se pu šapa sa slike. Zategneš, uglaviš sve kak treba i sve pet. Pa ak se i raspadne nakon prvog pranja - nije ti žao. Bolje neg recimo elektrostimulacija koja košta Bog zna kolko, a riskiraš strujni udar i ništa se ne vidi i opet moraš nosit pu šap. Neiz bježno.



<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.