28

četvrtak

veljača

2019

Titova krepalina



Vlast u Hrvatskoj, s jugoslavenske platforme, više od 150 godina Hrvatsku sakati (država je određena stalnim stanovništvom, definiranim teritorijem, vlašću i sposobnošću stvaranja odnosa s drugim državama).
Današnja Hrvatska nema stalno stanovništvo (iznova manipulacije s brojem glasača govore o naravi državotvornosti vlasti koje su referendumske potpise osporavali brojem glasača), teritorij je svela na državotvorne ostatke (sustavnim negiranjem hrvatskog državnog prava), vlast je antihrvatska (prosovjetska, proruska, prosrpska, ...), nesposobna je stvarati odnose s drugim državama jer se stalno zapliće u namjeru stvoriti dojam o nezrelosti i nezasluženosti priznanja okrnjene Hrvatske (kako bi lakše prenijeli suverenitet na neku drugiu tvorevinu - u kojoj će hegemonizam cvasti kao u svim prijašnjim višedržavnim tvorevinama u kojima je Hrvatska bila ; Ugarsko-Hrvatska, Austro-Ugarska, Kraljevina SHS, Kraljevina Jugoslavija, Demokratska Federativna Jugoslavija, Federativna Narodna Republika Jugoslavija, Socijalistička Federativna Republika Jugoslavija, Europska Unija).

Zabluda koju stvara pojava titove krepaline u djelovanju A. pLenkovića i povezivanje njegove političke prijevare za ciljeve Europske Unije je krivo. Taj okorjeli četnik nastupa s pozicija krepalog tita, ali je titovo divljanje poduprto zapadnim političkim čimbenicima koji su usmjeravali rusko-sovjetsku ekspanziju na manje značajne narode (Poljake, Čehe, Bugare, Rumunje, Bugare, Albance, Hrvate) u šarenilu političkog spektra iznjedrilo specijaliste za odnose koje nabrajam. Oni i danas drže pozicije u zapadnim demokracijama na uskoj specijalizaciji o titoističko-četničkom konceptu osporavanja hrvatskih prava u korist onih koji ne pripadaju germanskom interesnom krugu.
Taj četnik, krepalina poput uzora tita, djeluje u interesu rusko-srpske četničko anticivilizacijske invazije i razaranja država.

Sve pritiske na Hrvatsku, koji su vršeni u posebno teškim uvjetima srpske agresije, bez pomoći napadnutoj državi, pLenković je (s čijim dopuštenjem?) jedan po jedan izvršavao i provodit će takvu praksu dok ga ne zaustavimo.

Strahotno je razaranje države iznutra i izvana koja ta četničko-bjelosvjetka banda, vragovi ogrnuti plaštem uglađenosti sustavno više od 150 godina provode stvarajući geostrateške uvjete koji njima odgovaraju.

Krepalina smrdi, makar se svakodnevno smiješio vlastitoj bijedi.
Kojoj je budali palo na pamet instalirati takvu drtini i izroda na vlast?

Potrebno je uspostaviti Drugu Republiku, nacionalizirati sve pretvorbom rasprodano (ili pretočeno na skrbničke račune), vratiti smrtnu kaznu i smijeniti sva tri stupa vlasti.





Oznake: krepalina, vlast, jugoslavenska platforma, okorjeli četnik, anticivilizacijska invazija, strahotno razaranje izvana i iznutra, druga republika, nacionalizacija, smrtna kazna, smjena sva tri stupa vlasti