24

srijeda

listopad

2018

Državni udar ili noga u stražnjicu



Nedavno su (PR magovi) iz Vladinih krugova optuživali za ustaški državni udar. Sada optužuju skupinu s fabriciranim smsovima (sdssovima) za spremanje državnog udara.

Pa tko bi izvodio državni udar (protiv koga?) kada polu ludu lutku možete udariti nogom u stražnjicu?


Osporavanje narodne volje za referendumom i promjenama politike, opoziv Istanbulske konvencije, izbornog zakona, ustavnosti glasova dijaspore MORALO je potaknuti referendum svih referenduma: referendum o opozivu sva tri stupa vlasti (zakonodavne, izvršne i sudbene).
Dakle, referendumski bi narod trebao odlučiti o Drugoj republici (jer je Prva beznadno izgubila smisao), ne samo o bespotrebnoj (moralnoj i djelatnoj) nakazi na mjestu predsjednika Vlade RH.

Strah od nezadovoljstva naroda postupcima omalovažavanja važnosti naroda ( narod narodu nameće državu u korist naroda; a ne blento koji se ponaša kao miko tRipalo).

U demokraciji koju je pLenkovićeva kamarila (g*zičari) omalovažila, spominjati državni udar je stanje svijesti idiota (na vlasti), a ne naroda koji hoće svoju državu. Narod nikad ne izvodi državni udar, nego nogom u stražnjicu otpremi uzurpatore vlasti. (Ili im piša u vodu koju piju na sjednicama Vlade ... )
Tko protiv naroda ratuje, parkira na krivoj parceli.

Brlja, brlja (čitaj: odavno sam napisao kako je pLenković truba koju više neću kritizirati (kritizirati takvu budalu, a one koji ga podržavu ili podnose smatrati normalnima nije ljudski)).

Oznake: PR, ustaški državni udar, državni udar sms, poluluda lutka, noga u stražnjicu, referendum svih referenduma, brlja brlja