28

petak

listopad

2016

Meni može samo pušiti



300 (*) materina

Izjava (neimenovanog visokog državnog dužnosnika) "Vladat ću odlučno, odvažno, demokratski, uključivo" ponukala me na izjavu "Meni može samo pušiti!".
(To sam izjavio bez prisustva svjedoka, a izjavom sam se obratio samom sebi ...)

U Hrvatskoj nema vladara, već predsjednika vlade , ako budala ne zna što je predsjednik vlade neka se goni u 300 (*) materina ...


Cirkus s ministrom bez ministarstva, ostavkom i dodjeljivanjem prodaje državne imovine tom ministru (koji je pokupovao diplome) je objava o imenovanju osobe za provizije. Službena posrednička osoba.
(Ustrajavanje na rasprodaji kako bi knjižili provizije neće nas pokolebati u kažnjavanju i smjenjivanju, opozivu ...)

Porez na nekretnine (kao sredstvo poticanja korištenja resursa), u kapitalizmu je korak ka povratku feudalizma (nakon određenog broja godina država vas izvlasti porezom ...). Plaćati državi, zarađivali ili ne, je civilizacijski korak unazad.
Budala(e) koja(e) ne zna(ju) razliku između feudalizma i kapitalizma treba stjerati u 300 (*) materina.

Porezna reforma (bez javne rasprave) odražava krkanluk i idiotizam polupismenog, priglupog orjunaško-titoističkog pravnika (koji nikad nije savlado osnove prava) samovolju osoba (vlade i saborske većine). Umjesto zastupanja birača, koji su vlasnici vlastite i suvlasnici državne imovine, uspostava apsolutne vlasti je signal za sveopći napad (i opoziv) nelegalne, neustavne, nedemokratske priglupe vlasti.

Ne dirajte moje, naše ... prodajite svoje.
Omraženi ste, kaznit ćemo vas za sva zla kojima nas obasipate.

(Kako se nije iznašla domoljubna vlada koja bi sanirala državne dugove, nahrupila je pljačkaško-bezobrazna svojta (s budalašom koji nas šarmira svojom tupošću) koja će nam potrošiti živce i državu dodatno zadužiti, oduzeti vrijeme za poduzimanje prvih koraka ka sanaciji državne blagajne.) Paraziti.

Državu treba braniti prije nego je unište. Ovu vladu treba opozvati odmah ili ćemo skupo platiti neodlučnost.
Namještanje izbora i javnog mnijenja kako su se jedva dokopali vlasti (a alternativa su komunjarsko-četnički sdpovci i hnsovci, koji čekaju spremni uništiti Hrvatsku) je propagandna obmana. Većina Hrvata ne glasa niti za sdp niti za hdz. Većina Hrvata ne glasa za častohlepne samozvance koji žele prigrabiti vlast. Jer su Hrvati vlasnici, jer vlast pripada Hrvatima.
Lažite nekog drugog. Kad mi vas budemo lagali, paliti će vam svijeće.



Oznake: izjava, neimenovani visoki držani dužnosnik, vladati, pušiti, ministar bez ministarstva, porez na nekretnine, porezna reforma