23

srijeda

prosinac

2015

Božić (bez "poštenih komunjara")

Na socijal-nacionalnoj televiziji izjaviti kako ste "poštena komunjara" nema toliki odjek (zbog male gledanosti). Nema odjek ni zbog godina i mentalnoga stanja onog tko je izrekao tu sintagmu.

Predstavljati se (i živjeti cio život), u društvu različitosti pod geslom jednakosti, kao profesor (ne znam čega) s moralnim autoritetom docirati (podučavati), gostovati u (mnogim) televizijskim emisijama, promovirati društvo jednakosti pri svim javnim istupima (preuzeti lidersku ulogu) izaziva nedoumicu.
Koja je to logika (poštenog komunjare) koja zanemaruje teške i neatraktivne (društveno podcijenjene) poslove, ustrajava na bolje plaćenim (obzirom što promovira i to je previše) pozicijama i liderskoj ulozi u društvu (navodne jednakosti). Pošteno. (Prije ja ...)

Baš zbog tog smo i prozvali takve komuniste komunjarama (jer su koristili ideologiju za vlastite probitke (doduše, ti probici su materijalno manjeg izdatka od stvarnog materijalnoga situiranja ... što je posljedica siromaštva društva koje zagovaraju, a ne manjeg prohtjeva komunjara)).

Nakon toga sagledavati vlastitu moralnu vrijednost sintagmom "ja sam poštena komunjara" (uvjeren kako i dalje ostajete na društvenoj poziciji s koje se možete ponašate liderski, diktirate poimanje društvene vrijednosti) odraz je društvene bešćutnosti. Televizijska kuća koja u vrijeme Božića truje javnost komunjarama ima loše namjere.

Ja sam poštenog komunjaru (u sebi) ubio prije nego nego je začet (po duhu nesvetom).

Rođenje Kristovo (začetog po Duhu svetom), s kršćanskim naukom (kojeg je Krist učvrstio) koje sadrži i socijalni nauk, u vrijeme božićnih blagdana svjetlo nam je za moralnu vrijednost koju vrijedi promovirati ...
Radujmo se Kristovu rođenju.
Promoviranje drugog svjetonazora (koje poništava kršćanski nauk) na socijal-nacionalnoj televiziji je kap u moru (svakodnevnih prevara).
S Božićem koji nam dolazi (i ispunja srca) lakše se nosimo s takvim izazovima.

Čestit i blagoslovljen Božić!


Nativity - Federico Fiori Barocci - 1597 Museo del Prado, Madrid



Oznake: poštena komunjara, mentalno stanje, javni odjek, lideri, moralni lideri, društvena bešćutnost, Kristovo rođenje, moralna vodilja, Božić