26

nedjelja

siječanj

2014

Perković (na Golom)

Partizanski pokret (oblik gerilskog ratovanja) u raspadnutoj Kraljevini Jugoslaviji svodio se na kominternovksu agenturu ...
Ubojice i razbojnike (koji su atakirali na uglednije i imućnije članove društva koji nisu simpatizirali komunističke ideje), kominternovskim zlatom vrbovalo je više sovjetskih agenata (uključujući i Tita).

Historiografija KPJ/SKJ, koja je za vrijeme krvave i diktatorske vlasti koju je provodila, jednoumljem je nametnula taj osvrt kao službenu historigrafiju. (Sramotno je sudjelovanje i danas mnogih "povjesničara" koji zastupaju tu verziju proteklih događaja.)

Maleni broj agenata, potplaćen kominternovskim zlatom i novcima, ustrajan u svom zločinačkom putu, dočekao je ulazak Crvene armije. Oslobađanjem Makedonije, Srbije i Vojvodine stvaraju se uvjeti za uspostavu marionetske vlade (iako je dogovor Churchill-Staljin podrazumijevao demokratski Ustav (što prvi privremeni Ustav FRJ i jest bio) i demokratske izbore (što prvi poslijeratni izbori svakako nisu bili, iako je Narodni Front u kojem su sudjelovali i titovi komunisti otvorio vrata budućujo diktaturi; titova partija je na tim prvim izborima imala 13% glasova).
Narodni front (sastavljen od svih političkih partija koje nisu surađivale s okupatorima; npr Šubašić i krilo HSS-a, Grol i Demokratska stranka, ...) je lako iskorišten za "demokratsko" preuzimanje vlasti. Tito je sa svojim agentima (ubojicama) "izgurao" sve demokratske političare i stranke te na sljedećim izborima (za Ustavotvornu skupštinu) potpuno preuzeo kontrolu ... Diktatura.

Treba uočiti Titova obilježja: agentura, nasilje (političko i krvavo), marionetski satelit Sovjetskog saveza i Kominterne, nedemokratsko preuzimanje vlasti (zastrašivanjem).
Tito je ustrojio svoju partiju na vojnom režimu i organiziranom nasilju. Pojedinačnim i masovnim ubojstvima. Smjena pojedinačnih i masovnih likvidacija pratila je njegov poitički put do same smrti.
Od samog početka partija je organizirana kao faktor zastrašivanja, likvidacija, progona. Organizirana snaga (zla).

U tom kontekstu, s pregršt nasilja, u želji uspostaviti stabilnost takvog sustava (gradeći kult ličnosti) Tito nije štedio niti svoje okorjele (plaćenike) vojnike partije. Goli otok je bio razračun s velikim dijelom partijskog kadra (koji je bio potencijalni faktor pobune i likvidacije Tita).
Jednako tako je (u kontekstu kulta ličnosti) uspostavio strukturu odobravanja i provođenja likvidacija. Slovenija je pripala E. Kardelju, Hrvatska i BiH J. B. Titu a ostatak Jugoslavije (Vojvodina, Srbija, Kosovo i Metohija, Crna Gora) A. Rankoviću.
Bez odobrenja samog vrha (J.B. Tita) nitko nije mogao narediti i provesti političku likvidaciju ...
Zločinačka, izdajnička i necivilizacijska vladavina nezakonja (toliko izvitoperenog pravnog sustava koji je zapravo negacija prava).


U tom kontekstu treba sagledati i slučaj Perković, s cjelovitim nastojanjem SDP-a taj slučaj okončati prije samog početka ...

Partije, njihovih istomišljenika i simpatizera, kao i prakse koju su zastupali ali i danas na vlasti prakticiraju treba se civilizacijski zavijek osloboditi!

Ropotarnica povijesti!




otok Goli