18

subota

siječanj

2014

Mrzim partizane i njihovu hrvatsku

Antifašizam nije temelj Republike Hrvatske.
Repubiku Hrvatsku su stvarali i branili oni koji mrze partizane i njihov "antifašizam".

Republiku Hrvatsku su stvarali demokratski opredjeljeni. Demokracija je iskazivanje volje naroda.
Onu drukčiju Hrvatsku su stvarali partizani, Socijalističku Republiku Hrvatsku kao dio Jugoslavije, bratskih naroda i narodnosti. Ta je Hrvatska imenom ali ne i ostalim ono što većina Hrvata želi ili je željela (Hrvatska).
Ne zavaravajte nas. Mrzimo vas jer znamo da nas mrzite.
Partizane su oformii i vodili boljševički nastrojeni komunisti-agenti (kominterne). Povijesna tvrdnja o demokratičnosti partizana je neutemeljena. Partizane su nadzirali komesari (osobe zadužene za politički rad i pravovaljanost na partijskim osnovama). Zablude nije moglo biti.
Prestanite nas trovati svojim lažima. Pobili ste i protjerali na sotine tisuća ljudi, lagali i proganjali (na ideološkim osnovama). Stvarali ste neku državu u kojoj je većina Hrvata smetala. Zbog tog ste ubijali i proganjali. Zbog zločina i zločinaštva vas mrzimo.

Antifašizam je nusprodukt demokracije, a ne temeljna vrijednost. A mi smo demokratični ...

(O razlozima ovakvih zabluda i dvojake uporabe imena (Hrvatska) što stvara iznova krize u nekoj drugoj temi ... (Hrvatska nema intelektualce!))

Napomena: riječ mržnja je uporabljena kao iskaz demokratskog otklona od onog što oni zagovaraju, te sužavanja prostora za obmanjivanje većine kojoj pripadam o političkoj stvari, a ne kao emotivni poziv na neartikuliranu reakciju ... rofl