02

četvrtak

siječanj

2014

Perković (moje mladosti)

Osvit drugog svjetskog rata ...

Slučaj Perković počinje upravo u to vrijeme. Nova podjela svijeta. Novi poredak (noviji od Hitlerovog, prije isplaniran).

Rasplet Drugog svjetskog rata je u ove krajeve doveo novog gospodara. Sovjetski savez. Ono što su kasnije provodili (uspostava marionetske Jugoslavije, genocid i zločini prema čovječnosti) očito je bilo planirano. I pokolj na Bleiburgu/Križnom putu. I raseljavanje (Nijemaca, Mađara, Hrvata, ...). I sociološka smrt (jedna klasa - besklasa). I ukidanje privatnog vlasništva (iako je privatno vlasništvo civilizacijski doseg i stečevina). I ekonomska smrt (utemeljena na sveukupnoj smrti društva). ...

Sovjeti su stvarali vlastiti dominion (privremeni). Sudjelovali u diplomatsko-vojnoj nagodbi (podjele svijeta). Gradili (privremeno) prosrpsko (antizapadno) društvo. ... Sovjeti su izgradili i omogućavali funkcioniranje genocidno-zločinačkog društvenog poretka (koji je negirao sve civilizacijske dosege). Održavali okupaciju.


Perković je (u lancu, uspostavljenom na premisama prikrivanja navedenih zločina) medijski krivac. Krivac koji je legalizirao srpsko-sovjetsko divljanje po Hrvatskoj. Žrtveno jagnje (iako je u njemu skriven okrutni ubojica vlastite hrvatske braće). Psihološki izvrstno (odabran kadar).

Perković nije početak niti kraj zločinačkog stroja. On je samo planirani krvnik žrtva.