Fressssssh

utorak, 31.05.2022.



Zahvaljujemo Bogu svagda za sve vas spominjući se vas u svojim molitvama.

danas je dan Majke Božje od Kamenitih vrata

kamenita vrata su jedno od onih mjesta na kojima se osjeća ona posebna energija, mir i spokoj, barem ga ja tako doživljavam

pa eto, vi koji vjerujete možete uputiti kratku molitvu, za sve naše drage, i za sve bivše i sadašnje blogere kojima je potrebno zdravlje, kao najveća dragocjenost koju baštinimo

- 13:39 - Komentari (13) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 30.05.2022.

Kviz

Kakvi ste vi ljudi

Volite li strasno svoj nogometni klub iako možda i nije prvak

Volite li strasno svoju odabranicu, iako možda nema idealne proporcije

Volite li strasno svoju djecu i unučad iako ponekad znaju biti nestašni

Volite li strasno svoju domovinu iako ponekad živjeti u njoj nije najlakše

- 08:41 - Komentari (15) - Isprintaj - #

nedjelja, 29.05.2022.

Na stanici u Puli

U prijateljskoj i nesvrstanoj Istri, u kojoj nema mjesta za Thompsona i Rvatine, koja je dosegla neslućene kulturološke visine s Balaševićima Šerbedžijama i Lepom Brendom, se dogodio nezapamćeni incident.

Skupina od pedeset huligana je napala petnaest maturanata i ubila boga u njima.

Pazite ne petnaest naoružanih policajaca nego petnaest maloljetnika.

Postavlja se pitanje kako je to moguće, kad u Istri žive samo vrhunski intelektualci koji slušaju Boru Drljaču, Bajagu, i Konstraktu.

Mora bit da su to neki ubačeni elementi od strane blogerice Marisol, koja poznato je mrzi sve Riječane, ljubitelje kazališta, zle ružne žene i dim ćevapa.

Nema bit šta drugo, nije moguće da bi neko drugi od tolerantnih Istriana, uradio tako nešto, poznato je naime da Istriani još otkad su im dede i roditelji došli izbosne i srpskih vukojebina, miroljubivo igraju Žikino kolo na stanici u Puli, dakle mora bit da je u pitanju Marisol.

Objektivni i profesijonalni mediji će dignuti frku čim se utvrde sve činjenice, pobogu pa nije Torcida u pitanju da se sve unaprijed zna.

- 09:08 - Komentari (12) - Isprintaj - #

subota, 28.05.2022.

Sude mi


Zadnjih dana je aktualan slučaj u kojem Srbi iz Srbije hoće suditi nekim Hrvatima za ratni zločin, a Srbi i Jugosloveni iz Hrvatske ih svesrdno podržavaju.

Dakle radi se o sumnji da je izbjegličku kolonu u kojoj je bila neprijateljska kvislinška fašistička vojska, pomiješana s civilima, raketiralo hrvatsko zrakoplovstvo.

Da napomenem sve se događalo za vrijeme oslobodilačke akcije u kojoj su matici zemlji pripojeni okupirani krajevi, od strane kvislinške fašističke tvorevine SAO krajine, potpomognute fašističkom JNA i četničkim postrojbama iz Srbije.

I sad kako se u datom slučaju postaviti.

Gotovo cijelo stoljeće, Srbi, Jugosloveni, i sve napredne snage na bloghaeru i u vaseljeni, tvrde da je drug Tito i savez komunista ispravno postupio kad su, poubijali kvislinšku vojsku i civile koji su bježali pred oslobodiocima.

Gotovo cijelo stoljeće nas uvjeravaju kako to nije bio zločin, i da ako se nešto i pogriješilo obzirom da je napravljeno u ime bratstva i jedinstva, niko ne treba biti kažnjen, da o tome ne treba previše pričati, niti istraživati, čak da ne treba ni žrtve sahraniti, te da je bilo kakvo spominjanje žrtava relativizacija fašizma.

I sad sam ja zbunjen kad bi Srbi i Jugosloveni, antifašisti i ljubitelji svega gej i progresivnog, najednom sudili osloboditeljima.

Također me zanima trebamo li onda za ratni zločin osuditi i svih pedeset šest tisuća pripadnika vojske SAO krajine i milicije, koji su godinama granatirali hrvatske gradove u kojima su gle čuda ginuli civili i djeca.

Stvarno otkud civili i djeca u Slavonskom Brodu, Županji, Osijeku, Dubrovniku, Zadru, Gospiću, Vukovaru.

I bi li trebali proširiti optužnicu za ratne zločine na sve pripadnike JNA i četnike, od kojih neki i danas imaju zavidne političke karijere.

Hoćemo li se prema svim zločinima i zločincima odnosit jednako i ukinuti aboliciju, ili ćemo glumiti antifašiste, zna li se išta?

- 11:26 - Komentari (53) - Isprintaj - #

petak, 27.05.2022.

o posljedicama



kako je blog prekrasno bezličan i dosadan

šteta je kvarit idilu

- 11:09 - Komentari (9) - Isprintaj - #

četvrtak, 26.05.2022.

kako se ono piše draj

Moremo zeru i o klubovima.

Obzirom na velebni zakon o udrugama koji smo već spomenuli, koji je omogućio polusvijetu, notornim kriminalcima, kamatarima, dilerima, i sličnima da malo menadziraju, a da kune nisu uložili, dakle da tuđim penisom gloginje mlatiti.

U takvim okolnostima je moguće da jedan kreten instaliran od strane notornog kriminalca, po nalogu notornog kriminalca, uz očiglednu dugogodišnju asistenciju policije, u ovom konkretnom slučaju dovede do propucavanja nadlaktice nekoliko centimetara od srca.

U takvim okolnostima je moguće da se u Splitu svi političari, gradonačelnici i ostali više boje Torcide nego velikog vođe.

Ali tako to biva kad pustite u sport bivše generale autoritativnih sklonosti, notorne kriminalce, vlasnike pekara, kamatare i dilere, i to bez da su uložili i jednu svoju kunu.

u Hajduku se situacija nešto popravila, zahvaljujući navijačima, ovima na koje policija puca, potjerali su kamatare i dilere, i jasno stavili do znanja politici da makne šape s njihovog kluba

u Dinam se pak ogleda sva bijeda hrvatskog društva, naime tamo notorni kriminalac, inače bjegunac od hrvatskog pravosuđa, osuđen zbog pljačke kluba, i dalje upravlja tim klubom i putem satelita instaliranim u klubu i onima koje je godinama korumpirao izaziva nerede, i svi se prave kao da je to normalno

i za kraj malo o blogerima, ajde malo naučite stati na loptu, i sačekati sve informacije pa onda donosite sud, ovako na prvu će vam se dogoditi da jedan dann razapinjete, liječnike, drugi socijalne radnike, treći svećenike, četvrti navijače, i tako niko neće ostat

i jedan dobronamjeran savjet

ako nikad niste bili na utakmici, nikad niste putovali s navijačima, nikad vas policija nije prepraćivala, onda nemojte ni komentirat, pametnije ćete izgledat ako šutite

- 13:12 - Komentari (2) - Isprintaj - #

srijeda, 25.05.2022.

o uzrocima cvaj

Danas ćemo malo o policiji.

Hrvatska policija se već desetljećima iživljava nad navijačima, getoizira ih, ponižava, uskraćuje im osnovna ljudska prava, vrši nasilje nad njima, verbalno i tjelesno.

Kad sam jučer napisao da jugoslovenska milicija nije pucala na nas, nisam pri tom mislio da je ista bila bolja od ove naše, bože sačuvaj, samo su izgleda oni koji su upravljali istom bili inteligentniji nego ovi sada.

Da ne bi ispalo da se ja nešto pjenim radi Torcide, policija je jednako brutalna da bi se dodvorila partizanskom generalu, bivšem predsjedniku FK Partizan, a poslije notornom kriminalcu ZM inače bjeguncu od hrvatskog pravosuđa bila jednako brutalna i prema navijačima Dinama.

Posao policije nije da getoizira navijače trpa ih u torove, i satima maltretira, posao policije je da osigura uvjete, da se svaki građanin, bez obzira na boju kože, seksualnu orijentaciju, političko opredjeljenje, i boju dresa može slobodno kretati i izražavati svoje stavove.

Ako policija ne može osigurati da devetogodišnjaci u Splitu ili Zagrebu mogu nositi dres kluba za koji navijaju, bez da ih bilo tko maltretira, onda se mora mijenjati ministar unutarnjih poslova, ravnatelj policije i tako redom.

Ako ne postoji niko ko može osigurati slobodu kretanja devetogodišnjaka, onda treba ukinuti državu raspustiti sve deratizirat sabor i ponuditi u najam najboljem ponuđaču.

Možda bi pomoglo da se obzirom da je dosadašnje postupanje dovelo do propucavanja nadlaktice par centimetara od srca, pokuša nešto drugačije.

Za početak da policija nađe one koji maltretiraju devetogodišnjake, onom brzinom kojom pronađu one koji kažu da je veliki vođa majmun.

Da ne skrivaju da se iste večeri dogodio napad na policajce u Zagrebu, samo što ovi nisu pucali.

Da osiguraju slobodu kretanja navijačima, po uzoru na slobodu kretanja gej parade, sa svim rekvizitima kojima izražavaju svoju naklonost.

I u konačnici da rade svoj posao profesionalno a ne po željama bivših generala, notornih kriminalaca i kojekakvog polusvijeta

i ono najvažnije da djeluju prema huliganima, obzirom da jako dobro znaju koji su, jednako kao što znaju ko dila, ko krade, i ko vrši nasilje,

Možda ćemo nešto diskutirati i o klubovima, a možda i nećemo.

- 11:21 - Komentari (25) - Isprintaj - #

utorak, 24.05.2022.

O Uzrocima

Prvi uzrok propucane podlaktice nekoliko centimetara daleko od srca su nakaradni zakoni o udrugama.

Zakoni o udrugama su kreirani da se omogući legalna pljačka Hrvatske, u korist parapolitičkih organizacija u službi politike, i što se tiče obima zlodjela može stati uz bok pretvorbi, privatizaciji, i Linićevim nagodbama, s tendencijom da ih nadmaši.

U taj vlak udrugaštva su se ukrcali mnogi, pa je to postala jedna od najpropulzivnijih industrija, s najvećim brojem zaposlenih, i ogromnim obrtajem, netransparentno transferiranog novca iz raznih izvora u privatne džepove, uz izbjegavanje plaćanja poreza i drugih davanja.

U taj vlak su se ukrcali i sportski klubovi, u kojima su se u sprezi lokalne politike i kriminalnog miljea, događale i događaju kojekakve nepodopštine.

Zbog svega toga, brojnih nečasnih radnji, namještanja rezultata, korumpiranja ostalih sudionika, robovlasničkog odnosa prema akterima, korumpiranosti tijela koja su trebala kontrolirati procese, korumpiranosti tijela progona, korumpiranosti sudske i zakonodavne vlasti, stekao se dojam da nitko osim navijača ne želi riješiti problem.

Dojam uglavnom ne vara, pravna država je apsolutno zakazala, maligdno i svjesno, i zakazuje i dalje, enormne količine društvenog bogatstva se prelijevaju u privatne džepove kroz parapolitičke organizacije.

Parapolitičke organizacije korumpiraju institucije, u nekim mjestima, kao npr. u Zagrebu preuzimaju vlast, i niko se osim navijača ne suprostavlja, i tako već godinama.

i tako, ja sam kao navijač sudjelovao u sukobima s jugoslovenskom Milicijom, i to neposredno prije početka rata, stoga mogu osobno posvjedočiti, da smo ih gađali svim i svačim, uključujući i suzavce, da smo palili kontejnere, i rušili sve pred sobom, i da nikada nisu pucali prema nama

Zato ćemo u idućem postu malo o policiji

- 18:26 - Komentari (11) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 23.05.2022.

Glupače koje menstruiraju


Kako stoje stvari naš novokomponirani gradonačelnik, inače ograničeni nesposobni idiot po vokaciji, je sa svojim švicarskim modelom skupljanja smeća omašio ceo fudbal.

Ništa od švajcarizacije, grad je zatrpan smećem, prljaviji nego ikad, i agoniji se ne nazire kraj.

U međuvremenu je isti taj gradonačelnik po vokaciji idiot isproducira sa glupačama koje ga okružuju neki pamflet u kojem se žene nazivaju osobama koje menstruiraju, valjda da bi se uradila distinkcija između njih i muškaraca koji se osjećaju kao žene.

Eto tako su naše majke, sestre, kćeri, djevojke, ljubavnice, zakonite, i nevine blogerice postale osobe koje menstruiraju.

I onda vi meni recite, da pretjerujem, kad tu neradničku i džabalebarošku svitu, i one koji ih podržavaju nazovem kretenima.

Naravno problem je u meni i mom poganom jeziku.

Nigdje drugo

- 21:07 - Komentari (17) - Isprintaj - #

šta ćemo sad

danas ćemo obzirom da većina blogera ne razlikuje uzrok i posljedicu, pisat samo o posljedicama, o uzrocima nekom drugom prigodom

jedan od sudionika izgreda na auto putu u kojem je skupina navijača napala policiju ima propucanu nadlakticu

znate li gdje je nadlaktica

par centimetara daleko od srca

dakle bili smo svi skupa nekoliko centimetara daleno od toga da neko bude ubijen

moglo je biti i više ubijenih, navijača, policajaca, slučajnih prolaznika

da krenemo od najvažnijeg, napad na policiju dok obavlja svoj posao je nedopustiv, bez obzira o kome i čemu se radi, kriminalcima, migrantima, navijačima, bilo kome

ma koliko netko mislio da je u pravu, ili stvarno bio u pravu, nema pravo vršiti nasilje prema bilo kome, a pogotovo ne prema policiji ili drugim državnim službenicima koji rade svoj posao

točka

o uzrocima kao što rekoh u ovom postu nećemo, da ne bi umanjili ili relativizirali nedopustivost i pogrešnost onoga što se dogodilo neko večer


zanima me što o svemu misle razni ljubavolozi, anarhisti, borci za slobodu širenja zaraze, borci za prava migranata


o svemu ostalom u nekom drugom postu u kojem ćemo se bavit uzrocima, s posebnim osvrtom na one koji sude a da nemaju pojma što se u stvari dogodilo


možda, a možda i ne

- 11:31 - Komentari (10) - Isprintaj - #

petak, 20.05.2022.

Bahra is on the road again

Sve nešto mislim, da je ne daj bože Nemačka okupirala recimo Češku, da bi bilo Rvatina koje bi nalazile opravdanja za Nemce, ko što i na ovom blogu vidimo da je sijaset Srbendi, koje nalaze opravdanja za Ruse.

Rekoh već da se ne možeš informirati putem medija u Srbiji i bit normalan, ali je zato to više fascinantan slučaj Srbendi koje žive u Hrvatskoj i drugdje u vaseljeni, a koje bez zadrške podržavaju ruski fašizam.

Poseban su fenomen Srbende koje ipak nisu totalni idioti, i znaju da je ovo što Rusi rade pogrešno, pa ipak nemušto mucajući podupiru ili barem relativiziraju fašizam, jer su eto na kraju dana, ipak samo Srbende.

civiliziranost nekog društva može se mjerit upravo na način da se promatra koliko u njemu ima onih koji su spremni poduprijeti fašizam, ili tvrditi da su za rusku agresiju krivi amerikanci

svjedoci smo da u našem društvu, a i na blogu ruski fašizam podupiru ili barem relativiziraju, rvatine, srbende, poklonici Olje Bebe i Noleta, antivakseri, i idioti

također, je interesantno za primjetiti, da su benevolentnost prema fašizmu iskazali više manje svi ljubavolozi, progresivci i pronositelji iskre pa čak i plamena bratstva i jedinstva

rekla bi komšinica i šta ćemo sad

- 12:43 - Komentari (11) - Isprintaj - #

četvrtak, 19.05.2022.

Bahra u parku

novokompanovana vlast u Zagrebu predvođena Radom Borićem i ženom od Mile koji nije naš, pokazuje pomalo svoje pravo lice

tako svakim danom ispada da su mrzitelji svega progresivnog bili u pravu, kad su tvrdili da se radi o skupini nesposobnih neradnika ideološki bolesno zadojenih jebivjetara, krajnje netolerantnih prema drugima i drugačijima

blagopočivajući gradonačelnik Mile je bio lopina, ali za ove je bio intelektualna gromada i pojam demokratičnosti

mutavi Tomica je dobio pravomoćnu presudu da nije bio u sukobu interesa, kad je pod pritiskom Dalije Orešković, evidentno loše pravnice i jednako loše političarke, koja nema nikakvog sadržaja, osim neumjerene ambicije, i krkana iz Mosta, dao ostavku

šteta će se brojati u milijardama, Dalija i krkani iz Mosta neće imati mrvicu integriteta i ponuditi ostavku, a skupine idiota će i Daliju, i krkane iz mosta podupirat jer eto mrze adeze

kaže nevina blogerica Top blogeru, ćer ti se opija

muči kaže on važno je da se ne drogira

izgubili smo busulu, bavimo se trivijalnostima, prodali su nam neku priču o progresu i pravima, žene su preuzele dominantnu ulogu u odgoju, muškarci se u tim pseudosranjima kako se djeca isključivo ljubavlju odgajaju, ne snalaze, prosječni homo erectus ne kuži kako može bit dobro da mu se ćer eto samo opija i nosi prozirne aljinice a ispod njih tange

zbog nelagode što mu se ćer opija dok joj napaljeni mužjaci bleje u prdaru u tangama, a on ne zna kako mbi joj ljubavlju objasnio da mu to nije drago, jednostavno se povukao, dok majke proživljavaju drugu mladost kroz svoje kćeri koje se uspaljenim mužjacima izlažu u tangama


ima i ona situVacija

kaže top bloger, nevinoj blogerici, sin ti puši travu

muči kaže ona važno je da se ne bode

izgubili smo busulu

djeca nam umiru zbog toga

što ćemo im ostaviti u amanet

pravo da ubijaju nerođenu djecu

i gej klupu u parku

- 12:56 - Komentari (11) - Isprintaj - #

srijeda, 18.05.2022.

sve je to Bahro politika

Eto sve smo probali ne bi li blogere naveli da uče od boljih od sebe, ali ništa, ćorak, radije će ostat stoka neobrazovana nego priznat da je neko bolji od njih.

Ljubitelji Olje, Bebe, i Noleta, ne mogu odolit a da ne pokažu koliki su smradovi, neobično ih nervira što su Ukrajinci pobijedili na glupom Eurosongu, ne mogu baš otvoreno podržavat ruski fašizam, pa eto onda kmeče oko Eurosonga.

Jel da da su smeće.

U komšiluku je većina građana, o kako to gordo zvuči, protiv pristupanja EU, ko zna zašto, možda zbog nedavne zločinačke fašističke prošlosti, podupiru ruske fašiste, iako tek letimičan pogled na srpske portale, govori više od tisuću riječi, onaj ko se informira putem srpskih medija ne može bit normalan da ga jebeš.

Komandir Zoka kaže da bi tribalo ukinit ustavni sud jer nije ustavni nego politički, apsurd ne bi bio toliko velik da pola ustavnih sudaca nije tamo instalirao, baš taj idiot.

Komandir Zoka bi jednako kao i ljubitelji Đokovića, Balaševića, i Ražnatovića, obuka ruski dres i predvodio navijanje.

Fantastično je koliki broj budala ima, koje ne prepoznaju te obrasce ponašanja pa prvoborcima ko nas bre zavadi bratstva i jedinstva, uvijek iznova daje kredit, stvarno moraš bit idiot za tako nešto.

Kažu da je užasno biti uvijek u pravu.

nije izuzetno je lako, može to svako od nas

samo ne treba bit kreten

- 09:04 - Komentari (6) - Isprintaj - #

utorak, 17.05.2022.

AvUdicija cvaj

Eto pošto je moj pokušaj da nađem nekoga boljeg ko bi me učijo neslavno propao, jer mi je samo ipsilonka tila uvaliti neke blogerice da nju ne gnjave, odlučili smo raspisati novu Avudiciju.

Tražu se nevine blogerice koje misli da sam ja bolji od njih kako bi ih nešto naučijo.

U komentariman odaberite područje edukacije i termin.

- 07:03 - Komentari (26) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 16.05.2022.

AvUdicija

Ponukan nadasve mudrim i visprenim replikama, na post nevine blogerice ipsilonke

S sve u želji da unaprijedim svoja znanja, raspisujen ovu audiciju, i molim sve one koji su bolji od mene da mi se jave kako bi učio od njih.

Hvala na pažnji

- 19:23 - Komentari (12) - Isprintaj - #

nedjelja, 15.05.2022.

Kako u 21 stoljeće

Ovaj Tigijev marš na Savu je bio puno humaniji i tolerantniji, od marša zapjenjenih feministkinja, nikoga se nije tilo ubijati u 21 stoljeću, niti su se radili spiskovi bilo koga.

Bija je i Eurosong ali o tome je sveobuhvatan i iscrpan izvještaj s lica mista napisa top bloger Kupus, pa se ja sutin neću baviti.

Kolegica Annaboni se bavi slučajem neke balavice koja se jebe od četrnaeste, pa je sa petnaest rodila, i sad kad je zasvrbi među nogama ostavi dite i biži od kuće.

Kažu da je balavicu pokupija neko s autom, dakle s vozačkom, dakle punoljetan, pa se eto ja zalažem da se taj nađe, i da neko onako intimno popriča s njim.

Ako dopustimo kako se Rade Borić, i žena od Mile koji nije naš zalažu da djevojčice od šesnaest godina mogu abortirat po vlastitom nahođenju, bolesnici ko drug Tito i žena od Makaruna će nam po cesti jebavat dicu.

Nevjerojatno je u stvari koliko nam naši ljevičari ne dopuštaju da idemo u 21 stoljeće u kojem bi oni propagirali pedofiliju, mesarili nerođenu dicu, i radili spiskove.

Sad kad je Ukrajina pobijedila na Eurosongu, o čemu je sveobuhvatan i iscrpan izvještaj napisa kolega kupus, postoji velika mogućnost da ruski fašista baci atomsku bombu, na Eurosong ma gdje bio.

Nego šta bi s onim debilima i nekoliko glupača, koji saznanja crpe s Logično.com i drugih srpskih portala, kojima su za fašističku rusku agresiju bili krivi Amerika i nato koji su između ostalog imali super tajne laboratorije s dresiranim virusima koji napadaju samo Ruse i Srbe.

Kako ljudi mogu biti takvi kreteni, nikad s takvima nećemo u 21 stoljeće.

Kao ni s ovima koji bi eto silom ubijali djecu prije nego li se rode, evo komandir Zoka oće oprostit udbašima, general Vranjo je još u prošlom stoljeću abolisao Srbe, samo Milorad Pupovac nemore oprostit ubijenim Hrvatima, i Sandra Benčić nerođenoj dici.

- 08:19 - Komentari (11) - Isprintaj - #

subota, 14.05.2022.

Bahra u paradoksu

Zanimljiv je fenomen u kojem wannabe feministice istovremeno traže od muškaraca suodgovornost za neodgovorno seksuValno ponašanje, i ekskluzivno pravo na odlučivanje o produktima neodgovornog ponašanja.

To je ka da jedan idiot parkira auto u garažu od kretenuše i onda kretenuša kaže moja garaža moj auto.

Ali što drugo i očekivati od idiota i kretenuša.

Sprema se proslava stotog rođendana Vranje Tuđmana, oče li mu skojevci nositi štafetu još se ne zna.

Ne zna se oće li na proslavi sudjelovati bivši pripadnici UDBE, Kosa, i ostalih službi koje su bivšem Titovom generalu i dokazanom komunisti, i Jugoslovenu, pomagali u stvaranju neovisne Hrvatske, pretvorbi i privatizaciji.
Ko zna jesu li pozvani specijalisti za selotejp, inače dokazani komunisti i Jugosloveni što su svi sekretari za narodnu obranu morali biti.

U hrvatskim medijima vlada euforija povodom nastupa srpske predstavnice na Euroviziji, daleko veća nego u Srpskim medijima.

Tako da gospođa Đurić ispunjava skoro u potpunosti dnevnu dozu regijona, te je na žalost samo privremeno uklonila, Nedu Ukraden, Lepu Brenu, Jelenu Karleušu, Ražnatoviće, Đokoviće, i Balaševiće.

Ali ne brinite, gospođa Đurić je samo privremeno osvježenje, nešto kao proljetni pljusak, vratit će se oni jači nego ikada.

Danas se obilježava i godišnjica Bleiburške tragedije i Križnog puta, kad je ekipa dokazanih komunista i Jugoslovena, kojima je pripadao i gore navedeni Titov general, bez suda likvidirala i zatrpala u jame, ratne zarobljenike i civile uključujući i žene i djecu.

Tako da će se bivši komunisti i dokazani Jugosloveni i njihova mladunčad koji su iz saveza komunista masovno prešli u adeze, ujutro klanjati nevinim žrtvama komunističkog i Jugoslovenskog terora, a poslije podne slavit bivšeg komunistu i dokazanog Jugoslovena koji je u tom teroru sudjelovao.

To se zove paradoks, jel se tako piše.

- 08:56 - Komentari (5) - Isprintaj - #

petak, 13.05.2022.

performance za Radmilu M

Eto i to smo obavili, progresivne snage koje se zalažu da se nerođena djeca, u 88 posto slučajeva nastala kao plod neodgovorne zabave, pri kojoj u 87 posto slučajeva nije u 21 stoljeću, korišten nikakav vid kontracepcije, i tom istom 21 stoljeću usmrćuju mehanički prije nego li se rode, su izvele svoje performanse.

Sad još samo da obavimo i performanse reakcionarnih snaga koje bi u potpunosti zabranile usmrćivanje nerođene djece u 21 stoljeću, bez obzira spadaju li u 88 posto neodgovorne zabave, ili 2,4 posto slučajeva malformacije ploda, 6,4 posto slučajeva ugroženosti života majke, i 0,6 posto slučajeva silovanja.

Jučerašnji performans je bio onako zeru nasilan, zapjenjene žene koje mrze muškarce i druge žene, su htjele radit neke spiskove, obilježavati ljude, i iskazivale neskrivenu mržnju prema svima koji drugačije misle.

Nadajmo se da će ovaj performans koji nas očekuje biti manje nasilan, barem je proteklih godina bio, ovi reakcionarni likovi koji u njemu sudjeluju, nisu toliko nasilni, oni su više onako licemjerni, jer kad je stani pani i oni pribjegavaju mehaničkom usmrćivanju nerođene djece, u dvadeset prvom stoljeću.

Novitet je ove godine bio taj što se iskoristila jedna stvarna ljudska drama iz onih 2,4 posto slučajeva malformacije ploda, da bi se opravdalo onih 88 posto slučajeva nastalih iz neobavezne zabave, pri kojoj u 87 posto slučajeva nije korištena kontracepcija, što je bilo vrlo zgodno, jer da se nesretni događaj zbio recimo u kolovozu, a ne sada kad se globalni trendovi mijenjaju, i kad se zna da će bit reakcionarni performans, bilo bi nikome ništa, izio vuk magare.

Dakle za očekivati je da u performansu iduće godine bude sudjelovala neka od 6,4 posto majki čiji je život ugrožen, ili 0,6 posto silovanih trudnica.

Jedino mislim da nikada neće biti istaknut neki primjer iz skupine od 88 posto slučajeva nastalih iz neodgovorne zabave, pri kojima u 87 posto slučajeva nije korištena nikakva kontracepcija, a isto bi u 21 stoljeću mehanički usmrćivali nerođenu djecu.

ja bi eto da se možda već iduće godine održi samo jedan preformans, na kojem bi onih 88 posto iz skupine neodgovorne zabave od kojih 87 posto ne koriste nikakvu kontracepciju rekli odjebite s mehaničkim usmrćivanjem u 21 stoljeću, a onima iz skupine od 2,4 posto malformacija, 6,4 posto ugroženih majki i 0,6 posto silovanih, osigurao svu u 21 stoljeću dostupnu skrb, liječenje, stručnu pomoć i razumijevanje, pa koliko koštalo da koštalo, uključujući i mehaničko usmrćivanje ukoliko nema neke humanije mogućnosti

nemam dileme da bi me jedna skupina performera nazvala zaostaalom katolibančinom, a druga skupina performera ubojicom

a meni je eto svejedno, baš svejedno

- 09:16 - Komentari (11) - Isprintaj - #

četvrtak, 12.05.2022.

Nemir u Bahri

početkom godine pod utjecajem homo pseudo liberalne agende, koja je nekoliko zadnjih desetljeća oblikovala javno mnijenje u zeemljama koje kolokvijalno nazivamo skandinavskim, pristupanje NATO savezu je podupiralo jedva dvgadesetak posto homoliberalčića


danas je pod utjecajem, aktivnosti psihopatskog isprdka na čelu rusije, ta podrška blizu osamdeset posto, te je Finska na užas idiota na mjestu precjednika Hrvatske, i svih njegovatelja velikosrpskog i jugoslovenskog sentimenta, iskazala namjeru da se priključi Nato savezu

saće se sve progresivno na čelu s Radom Borićem, i ženom od mile Kekina koji nije naš, odreć svega finskog, na čelu s nokija mobitelima, a kad isto napravi i Švedska, očekuje se protest kad bi se svi odani poklonici Olje i Noleta, predvođeni Zokom Milanovićem, u Boratovim kostimima, održali performans isprid Ikeje, prije nego li se upute braći Srbima u Beogradu dat podršku, u davanju podrške braći Rusima


danas je održan velebni protest na Markovom trgu, šest protestanata je tražilo da se raskinu vatikanski ugovori

koliko je veleban skup bijo, možete zaključit samo ako zamislite sve intelektualce s bloga na jednom mistu, kako oduševljeno držu neke transparente

Sad protestiraju neurotične feministkinje, ja kad vidim ženu od Mile koji nije naš najradije bi uzejo bocu rakiještine i reka Mile dođi da se skupa isplačemo

uglavnom živahno je, šta bi reka gej pivač, proliće je a u njemu nemir


Inače pročitao sam danas opet što je vrhovni sud naložio vladi i saboru da naprave vezano uz zakon o pobačaju, mislim da će se zagovaratelji prava žena da ubijaju djecu koju su napravile iz zabave, biti neugodno iznenađeni i to jako

- 19:51 - Komentari (5) - Isprintaj - #

srijeda, 11.05.2022.

Bahra u samousluzi

Jel se sićate Vanje Kuluz




Jedno vrime dok je trajalo njenih petnaest minuta slave, je bila po televiziji više nego Aleksandar Vučić prije izbora.

A nemorete se sitit, a zvuči poznato.

Vanja Kuluz je sestra od Nine Kuluz.

Nemate pojma ni koja je to.

A tako ste se zdušno borili za njena prava.

Ko da i sada vidim nepregledne mase predvođene Igorom i Severinom, još nije bilo Jelene.

Sjećate li se kad se Jelena angažirala, nemate pojma jel da, a nije bilo tako davno, ovdje ste pljuvali po socijalnim radnicima, ko sad po liječnicima

Zamisli molim te, liječnici koji bolje od nas običnih smrtnika, znaju kako i kada počinje život, jer eto valjda uče to na fakultetima, ne bi baš ubijali nečiju rudu nerođenu djecu.

Evo baš ovih dana sa svih strana slušamo kako ta usluga mora bit dostupna ženama.

Usluga

Ko da se radi o pramenovima, krpanju gume, ili odštopavanju odvoda.

Komadanje živog bića u utrobi majke, ili ubrizgavanje kalijevog klorida u srce tog istog bića s ciljem da ga se usmrti se naziva uslugom.

Pobogu ljudi pa gdje smo to dospjeli.

Šta je s mozgovima, upali li se koja lampica kad u svojim verbalnim dijarejama inzistirate da netko tko se zakleo braniti živote, te živote prekida, zato jer bi eto neko konzumirao uslugu.


šta mislite koliko često Severina, Sanja Sarnavka, Jelena, i ostalih četrdeset uidruga, nazovu Vanju Kuluz, i njenu sestru Ninu također

znate li da su socijalni radnici, koji su i nakon što ste se vi po koji put izasrali po njima, dobili ovih dana povišicu od dvista kuna, da bi se i dalje bavili zlostavljanoim djecom, ženama, beskućnicima, invalidima, bolesnima, dok vi svirate kurcu ko i obično

jednako kao što će liječnici koji su ostali ovdje nastaviti raditi svoj posao, spašavati živote i raditi pobačaje i slušati komentare kojekakvih debila

nego zanima li vas di je Nina Kuluz, i kako to da se ništa više ne čuje o malom Cesareu, šta mislite gdje je nestao otac, u ovoj pomno režiranoj predstavi u kojoj se nezamisliva ljudska tragedija, iskorištava da bi se izborilo za uslugu koja je ionako dostupna i niko je ne misli maknuti iz ponude

obzirom na postignute rezultate

kletvu dabogda ti se Andrija Jarak javlje ispred kuće, zamijenit će kletva, dabogda ti Severina predvodila prosvjed

nego šta je s Igorom, zna li se išta

- 11:11 - Komentari (10) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 09.05.2022.

Neobjavljeni post

Jučer sam prvo zapeka janjetinu krupnije rezanu na maslinovom ulju na tavi, da se zatvori sa svih strana, onda san uvalija meso u pekač, pa sam stavija slanutak, finochio, korabicu, ljubičasti luk, sušene rajčice, masline, češnjak, onako u komadu, karfiol, baby mrkvice, sol papar, pastu od sezama, chili, i onda sam to zalio goveđom juhom i stavio da se peče zatvoreno u pekaču 3-4 ure, sutra ću vam napisat kako je bilo.

Jučer je mom Duji bio imendan, kad se rodio šanse da doživi idući dan bile su jako upitne, niko se nije usudio dati bilo kakvu prognozu, ni kasnije, nakon četri velike operacije i nekoliko manjih zahvata, moždanog udara nekoliko oživljavanja, danas su prognoze jako dobre, liječnik koji ga je operirao, jedan od najboljih na svijetu, je prije zadnje operacije rekao da se bojao da nećemo ni dotle doći i tako ja sam se jučer, tri i pol godine, nakon što sam probdio noć kraj onog inkubatora moleći se samo da dočeka jutro, dok moji sinovi stignu, mogao isplakati, jer ovih tri i po godine to sebi nisam mogao dopustiti, jer da sam u bilo kojem trenutku pustio suzu, raspao bi se i nitko me nikad ne bi sastavio.

Zato ako ne želite da budem neugodan, nikad ali baš nikad nemojte sa mnom raspravljati o djeci rođenoj, nerođenoj, zdravoj, bolesnoj, i njihovom pravu na život.


Update:

Obzirom da mi se imputira da bi neki problem trebao dovesti sebi doma pa da onda mogu diskutirati o tome, evo malo crtica od doma

Nevista mi je jednom prigodom rekla, da bi volila da je znala za vrijeme trudnoće da mu fali pola srca, rekla je ja bi ga svakako rodila ali bi bila spremnija na sve to

U ove tri i po godine smo nekako na smjene imali napadaje panike, obično kad bi najgore prošlo, sin i nevista su to najbolje podnosili, oni su sve vrijeme bili pod adrenalinom

Mom Mlađem sinu je dijagnosticiran PTSP poslije druge operacije i tek nedavno je nakon skoro dvije godine počeo relativno normalno funkcionirati, iako još uvijek nakon one noći prije tri i po godine, kad sam ja bdio kraj inkubatora, a on vozio brata za Zagreb, dogodi mu se da povraća kad sjedne za volan.

Najteže je bilo za vrijeme operacija, strah da će mobitel zazvoniti prerano, je bio paralizirajući, naime u Austriji liječnik čim izađe iz operacione sale nazove rodbinu, ne znam kakva je praksa kod nas.

Za sve vrijeme, nitko nam nikada nije rekao kolike su šanse da će sve biti dobro, znali smo da su male, ali koliko male nismo znali, u stvari ja sam znao, meni je liječnik onu prvu noć rekao, da su šanse gotovo nikakve ali da se čuda događaju.

I da kako kaže ipsilonka, jako brzo ostanete sami, ljude opterećuju tuđe tuge, suosjećanje je vrlo kratkotrajna emocija, srećom mi smo imali jedni druge, pa smo si medusobno vidali rane, meni je bilo dovoljno saznanje da moja draga pazi na mene, onako diskretno dok je svu ljubav davala dječici.

U svemu tome najveći blagoslov je bio da smo dobili Juditu, ona nas je sve vraćala zdravom razumu, i tjerala da je volimo bez predaha, a onda smo tu ljubav i medusobno dijelili.

Na koncu sada kad su prognoze odlične, kad je najgore iza nas, kad se polako učimo živjeti bez straha, iako ćemo strepiti dok smo živi, mogu samo reći, vridilo je svake neisplakane suze.

- 22:57 - Komentari (19) - Isprintaj - #

đe je nestala Bahra




evo iz svima dostupnih podataka možemo zaključiti, da je u 2020. godini, izvršeno nekoliko stotina pobačaja, i to nakon 10 tjedna trudnoće, koji su ako slušate intelektualce nešto što je u Hrvatskoj nemoguće, i nikako se ne događa

mene muči jedna druga stvar

po službenim podatcima, oko 60 posto liječnika su okorjeli katolibani, kojima bi trebalo oduzet diplome, dati im otkaz, i spaliti ih na lomači jer koriste zakonsku mogućnost priziva savjesti, i odbijaju radit pobačaje

ali da ne trošimo vrijeme na katolibančine

u Hrvatskoj imamo 40 posto liječnika koji su progresivni, i vrše pobačaje

i sad se meni nameće pitanje, ko je ove progresivne oteo, ko im drži pištolj na čelu, ko im je slomio obe ruke, i neda im da izvrše pobačaj na koji kažu žena ima ljudsko pravo

zna li iko

da ih oslobodimo prije nego žena rodi a da nije kozumirala pravo

- 15:38 - Komentari (16) - Isprintaj - #

nedjelja, 08.05.2022.

Bahra u intelektualnoj oluji

Jeste vi primjetili kako uvijek isti intelektualci seru, danas po liječnicima, jučer po socijalnim radnicima, prekjučer po graničnoj policiji, sutra po vjernicima, prekosutra po knjižničarima.

Od tih naših intelektualaca teško da će iko ostat neposran, i onda vi kažete da nije lijepo da im govorim da su kreteni

- 00:02 - Komentari (20) - Isprintaj - #

petak, 06.05.2022.

Bahra u svitanju


đurđevdan jeeeeeee, a ja nisaaaaaam s onom koju voleeeeem


saćemo radit analizu emocijonalno komtemplativne situVacije na blogu

daklen na blogu imamo više emocijonalno komtemplativni skupina

prva skupina su dočekuše, ilitiga jedinke koje mislu da nisu svi vlakovi prošli, i da će i one u neki vagon uskočit

druga skupina su pomiruše, jedinke koje su svjesne da i niko neće, pa laprdaju o karijeri, i ljubavi prema sebi

Treća skupina su uvjeruše, one koje uvjeravaju sebe da im taj odnos u kojem su nešto vridi zašto sebe, zato jer nas sigurno neće, a nije nas ni briga

Četvrta skupina su očajanke, jedinke koje očaj jer ih niko ne jebe, maskiraju ljubavlju prema sebi

Eto ako još niste shvatili zaboravio sam slikat orade, pa sad opet moram pisat gluposti.

Mislim ono stvarno sam smotan.

Još mi ljudi neće virovat, mislit će da san izmislija orade , ka šta su neke blogerice imale izmišljenog dečka.

Morat ću se nekako više angažirati inače ništa od naslovnice.

- 20:23 - Komentari (13) - Isprintaj - #

četvrtak, 05.05.2022.

bahra u raljama života

ja se stvarno trudim

dajem sve od sebe, da bi napisao glupe postove

i taman kad mislim da sam napisao nenadmašno glup post, evo cijele plejade doajena, i mladih nada, koji izbacu svoje minijature, pa onda moji postovi izgledaju minimalističko egzistencijalističko kontemplativne studije

šta ćeš, godine su to iskustva, u kojima se nedostatak talenta toliko izbrusio da bi izbušijo i neunundneunzih luftbalona

ne znam sad što bi učinio da se dokopam naslovnice

sutra ću peć ribu na gradele, moga bi to slikat, ono sa specijalnim efektima dima

nevina blogerica dođe na blog, privuče je dim, i onda ona očekuje ćevape, a izleti orada od kila

to ima elemente finger food bloga, šta je vrlo popularno, s elemmentima horora sa tim silnim dimom i dresiranim oradama ubojicama, uzgojenim u supertajnim laboratorijama, pod patronatom ljudi guštera

vidit ćemo sutra

ako to ne upali kreće feljton o sisama

- 16:35 - Komentari (13) - Isprintaj - #

srijeda, 04.05.2022.

Samo za Bahrine oči

svojevremeno je neuki, maniti impotentni pjesnik, proglasio da je Bahra neka očajna kućanica izbosne šta piše pismice

šta ti je kad blogeri imaju deluzije

inače to je kod blogerske populacije dosta raširena pojava te deluzije, od blagih slučajeva koji su uvjereni da ih neko mrzi jer je njiovom blogofrendićuforever reka da je imbećile, da do onih slučajova, kad pojedinci mislu da svi uvijek pišu o njima

inače prilično je razočaravajuće vidit nevinu blogericu ipsilonku, kako se uvlači razmaženom derištu, a sve kako bi dobila bezvrijednih 15 minuta slave na naslovnici
ako vako nastavi moremo očekivat da se pojavi jedno jutro s Putinovom slikom kod piramida u Visokom, na blogu
šta od ljudi uradi ta glad za slavom

S druge strane blogerice koje držu do sebe su uvik na pravoj strani, i nemore ih zaslipit lažni sjaj naslovnice.

Evo recimo Ana Bekuta je iznevjerila Kebino višedesetljetno prijateljstvo samo da bi se pojavila na Severininom rođendanu.

Nečuveno do boli


- 19:35 - Komentari (12) - Isprintaj - #

utorak, 03.05.2022.

u očekivanju Bahre

udala se naša Iris

i nikoga nije briga šta je četrnajst godina starija od muža

niko nije rič reka

jer Iris ne piva, ni ne pleše sa zvjezdama, ne slikava se po špicama, niti terorizira vaseljenu slikama svoje dice

niti obavještrava javnost kad jon krepa pas

ne slikaje ćevape, i ne lupeta bez veze

Iris je samo snažna žena koja stoji iza nekada potencijalno izgubljenog slučaja, a danas heroja petogodišnjaka i onih nešto starijih


ima li neko od glasača Zorana Milanovića da bi se ispričao nama ostalima

- 15:07 - Komentari (18) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 02.05.2022.

Bahra se vraća

Od danas ću pisat glupe postove.

Naime mene ovde zanima samo samopromocija i ništa drugo, prije me zanima i seks, ali otkad sam sritno zaljubljen, samo me zanima bit blog šetemane.

Obzirom da je kriterij administratora koji traži drugi posal što gluplji to bolje, moran se prilagoditi, inače ništa od blogerske karijere

Ja znan da me razumite i podržavate, to mi daje snage za dalje inače bi se ovaj čas pobrisa.

Inače časnica za vezu je javila da se Bahra vraća u jubav je na selu.

Ajme cili treperin

- 21:27 - Komentari (16) - Isprintaj - #

nedjelja, 01.05.2022.

Navijači turbofolka

Jutros sam se probudio malo prije šest, kao i svaki drugi dan, i odlučio nastaviti spavati, pa sam se drugi put probudio u devet.

Nemam pojma kad sam zadnji put spavao do devet, sad sidin isprid kuće, slušam tičice kako cvrkuću, negdi laje pas, neki Pivac kukuriče, miriše pokošena trava, a neka kokoš se uzjebala, ka da cili svit mora znat da je ona snila jaje.

Pari mi se da sam uša u neku sliku od onih naivnih fotografa.

Kokoš me podsjeća na neke blogerice, same će se pripoznat.

Kolega Mariano je Pisa o knjizi koja mu je značajno utjecala na život, pa san i ja počeo razmišljati, a to je uvik opasno, iman li ja taku neku knjigu.

Onda san se sitija knjige, odnosno svoga staroga, koji je iako je radija ka crnac, šta je politički nekorektno ali je činjenica pa samim time i istina, ma šta čuveni hrvatski mislilac Bojan Glavašević rekao o tome, uvik nešto čita.

Tako da je jedna od upečatljiviji slika iz djetinjstva, slika starog kako u Nedilje kao što je ova u jutrima kao što je ovo, leži u krevetu, skuplja snagu za idući naporni tjedan i čita.

Ko zna možda sam i ja zato kao klinac volio čitati, kao što kolegica ipsilonka kaže, možda bi da je stari nediljom ujutro navija turbofolk, i plesa sirtaki po kući, moj život bio drugačiji.

Bila je ta jedna knjiga, koja je nekako uvijek odlazila i vraćala se, stalno je neki od prijatelja, uvijek muškarci, ne sjećam se da je nekad knjigu posudila žena, posuđivao knjigu, i uvijek je bila diskusija kad bi se vratila, i uvijek se dio diskusije odvijao ispod glasa da ne čuju zle uši.

Tako sam ja negdje između Fantomasa i petnaestogodišnjeg kapetana pročitao Sedam tisuća dana u Sibiru, što je zajedno s fragmentima diskusija koje sam ulovio prisluškujući odrasle, poglavito one šotovoće dijelove protiv zlih ušiju, razvio dječački odnos prema totalitarizmu, komunizmu, gulazima, Golim otocima, Gradiškama, Križnim putevima, jednako kao i prema Jasenovcima Dachauima, Treblinkama, jer me je stari od ondašnjeg sistema označen kao nepodoban, kao trinaestogodišnjaka odveo u Dachau i objasnio mi što se tu događalo, iako sam ja silno želio ić gledat Bayerna.

Pročitao sam ja Sedam tisuća dana u Sibiru i kasnije, i prepoznao da je u knjizi bilo autocenzure, valjda jer je jedino takva mogla biti objavljena, ko zna da li bi ikad bila objavljena da nije bilo onih događanja sedamdeset prve, koja se potpuno pogrešno predstavljaju kao nekakav nacionalistički pokret, ali su ipak donijela dašak slobode.

Ko zna možda bi bilo bolje da su Marianova sestra i moj stari navijali turbofolk, ali siguran sam da ih ni ja ni Mariano ne bi mijenjali za ništa na ovom svijetu.

- 11:18 - Komentari (20) - Isprintaj - #