Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Kako u 21 stoljeće

Ovaj Tigijev marš na Savu je bio puno humaniji i tolerantniji, od marša zapjenjenih feministkinja, nikoga se nije tilo ubijati u 21 stoljeću, niti su se radili spiskovi bilo koga.

Bija je i Eurosong ali o tome je sveobuhvatan i iscrpan izvještaj s lica mista napisa top bloger Kupus, pa se ja sutin neću baviti.

Kolegica Annaboni se bavi slučajem neke balavice koja se jebe od četrnaeste, pa je sa petnaest rodila, i sad kad je zasvrbi među nogama ostavi dite i biži od kuće.

Kažu da je balavicu pokupija neko s autom, dakle s vozačkom, dakle punoljetan, pa se eto ja zalažem da se taj nađe, i da neko onako intimno popriča s njim.

Ako dopustimo kako se Rade Borić, i žena od Mile koji nije naš zalažu da djevojčice od šesnaest godina mogu abortirat po vlastitom nahođenju, bolesnici ko drug Tito i žena od Makaruna će nam po cesti jebavat dicu.

Nevjerojatno je u stvari koliko nam naši ljevičari ne dopuštaju da idemo u 21 stoljeće u kojem bi oni propagirali pedofiliju, mesarili nerođenu dicu, i radili spiskove.

Sad kad je Ukrajina pobijedila na Eurosongu, o čemu je sveobuhvatan i iscrpan izvještaj napisa kolega kupus, postoji velika mogućnost da ruski fašista baci atomsku bombu, na Eurosong ma gdje bio.

Nego šta bi s onim debilima i nekoliko glupača, koji saznanja crpe s Logično.com i drugih srpskih portala, kojima su za fašističku rusku agresiju bili krivi Amerika i nato koji su između ostalog imali super tajne laboratorije s dresiranim virusima koji napadaju samo Ruse i Srbe.

Kako ljudi mogu biti takvi kreteni, nikad s takvima nećemo u 21 stoljeće.

Kao ni s ovima koji bi eto silom ubijali djecu prije nego li se rode, evo komandir Zoka oće oprostit udbašima, general Vranjo je još u prošlom stoljeću abolisao Srbe, samo Milorad Pupovac nemore oprostit ubijenim Hrvatima, i Sandra Benčić nerođenoj dici.

Post je objavljen 15.05.2022. u 08:19 sati.