Fressssssh

utorak, 24.05.2022.

O Uzrocima

Prvi uzrok propucane podlaktice nekoliko centimetara daleko od srca su nakaradni zakoni o udrugama.

Zakoni o udrugama su kreirani da se omogući legalna pljačka Hrvatske, u korist parapolitičkih organizacija u službi politike, i što se tiče obima zlodjela može stati uz bok pretvorbi, privatizaciji, i Linićevim nagodbama, s tendencijom da ih nadmaši.

U taj vlak udrugaštva su se ukrcali mnogi, pa je to postala jedna od najpropulzivnijih industrija, s najvećim brojem zaposlenih, i ogromnim obrtajem, netransparentno transferiranog novca iz raznih izvora u privatne džepove, uz izbjegavanje plaćanja poreza i drugih davanja.

U taj vlak su se ukrcali i sportski klubovi, u kojima su se u sprezi lokalne politike i kriminalnog miljea, događale i događaju kojekakve nepodopštine.

Zbog svega toga, brojnih nečasnih radnji, namještanja rezultata, korumpiranja ostalih sudionika, robovlasničkog odnosa prema akterima, korumpiranosti tijela koja su trebala kontrolirati procese, korumpiranosti tijela progona, korumpiranosti sudske i zakonodavne vlasti, stekao se dojam da nitko osim navijača ne želi riješiti problem.

Dojam uglavnom ne vara, pravna država je apsolutno zakazala, maligdno i svjesno, i zakazuje i dalje, enormne količine društvenog bogatstva se prelijevaju u privatne džepove kroz parapolitičke organizacije.

Parapolitičke organizacije korumpiraju institucije, u nekim mjestima, kao npr. u Zagrebu preuzimaju vlast, i niko se osim navijača ne suprostavlja, i tako već godinama.

i tako, ja sam kao navijač sudjelovao u sukobima s jugoslovenskom Milicijom, i to neposredno prije početka rata, stoga mogu osobno posvjedočiti, da smo ih gađali svim i svačim, uključujući i suzavce, da smo palili kontejnere, i rušili sve pred sobom, i da nikada nisu pucali prema nama

Zato ćemo u idućem postu malo o policiji

- 18:26 - Komentari (11) - Isprintaj - #