Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Bahra u paradoksu

Zanimljiv je fenomen u kojem wannabe feministice istovremeno traže od muškaraca suodgovornost za neodgovorno seksuValno ponašanje, i ekskluzivno pravo na odlučivanje o produktima neodgovornog ponašanja.

To je ka da jedan idiot parkira auto u garažu od kretenuše i onda kretenuša kaže moja garaža moj auto.

Ali što drugo i očekivati od idiota i kretenuša.

Sprema se proslava stotog rođendana Vranje Tuđmana, oče li mu skojevci nositi štafetu još se ne zna.

Ne zna se oće li na proslavi sudjelovati bivši pripadnici UDBE, Kosa, i ostalih službi koje su bivšem Titovom generalu i dokazanom komunisti, i Jugoslovenu, pomagali u stvaranju neovisne Hrvatske, pretvorbi i privatizaciji.
Ko zna jesu li pozvani specijalisti za selotejp, inače dokazani komunisti i Jugosloveni što su svi sekretari za narodnu obranu morali biti.

U hrvatskim medijima vlada euforija povodom nastupa srpske predstavnice na Euroviziji, daleko veća nego u Srpskim medijima.

Tako da gospođa Đurić ispunjava skoro u potpunosti dnevnu dozu regijona, te je na žalost samo privremeno uklonila, Nedu Ukraden, Lepu Brenu, Jelenu Karleušu, Ražnatoviće, Đokoviće, i Balaševiće.

Ali ne brinite, gospođa Đurić je samo privremeno osvježenje, nešto kao proljetni pljusak, vratit će se oni jači nego ikada.

Danas se obilježava i godišnjica Bleiburške tragedije i Križnog puta, kad je ekipa dokazanih komunista i Jugoslovena, kojima je pripadao i gore navedeni Titov general, bez suda likvidirala i zatrpala u jame, ratne zarobljenike i civile uključujući i žene i djecu.

Tako da će se bivši komunisti i dokazani Jugosloveni i njihova mladunčad koji su iz saveza komunista masovno prešli u adeze, ujutro klanjati nevinim žrtvama komunističkog i Jugoslovenskog terora, a poslije podne slavit bivšeg komunistu i dokazanog Jugoslovena koji je u tom teroru sudjelovao.

To se zove paradoks, jel se tako piše.



Post je objavljen 14.05.2022. u 08:56 sati.