11

srijeda

studeni

2020

DA LI ĆE SCENARIJI ZA CRTAĆE BITI OBJAVLJENI ZAJEDNO S BAJKAMA?


Imali smo pitanje vezano za scenarije za animirane filmove, kojih ima 8, da li će biti objavljeni u skorijem periodu na internetu - nezavisno od drugih književnih dela? I da li će biti objavljeni zajedno s bajkama?
Najpre možemo reći da 8 bajki se prostire na otprilike 245-250stranica s slikama. Dok su scenariji, svaki za sebe, u rukopisnim verzijama svi zajedno su oko 1300 strana. Jedino je druga sveska ''Wicky and Spidey'' još uvek u radu. Tako da je u rukopisnom formatu - Ferlijeva avantura 140 str, Princeza Glorija u čarobnoj šumi 188str, Zmajev legionar i kraljica cveća 160str, Vajolo najlepši lav na svetu 197str, Bela lisica 170str, Rezidencija maski -oko160, Wickey i Spajdi će biti oko 140str, a Mister Štroco je 152str.
Bilo bi uistinu neobično objaviti sve to zajedno - bajke +scenariji - to je preko 1550str. Posebno ukoliko gledamo da je to sadržaj za mlađu publiku.
Verovatno će se objaviti posebno bajke a posebno kompletni scenariji za animirane filmove. To je možda najverovatnija verzija kojoj će se pristupiti. Naravno, ukoliko se prethodno ne pokrene tema snimanja svih dela za najmlađu populaciju.
Takođe,opet da kažemo da Dajana ne piše izravno bajke, već to radi na osnovu urađenog scenarija

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.