29

petak

rujan

2023

SCENARIO ''LAST WEDDING'' DIANNE DIVERNO - SELEKCIJA - NEW JERSEY FILM AWARDS

Scenario ''Last Wedding'' Dianne Diverno je uvršten u selekciju festivala ''New Jersey Film Awards''. Zaista vest koja nas je oduševila. Jednostavno smo fascinirani s činjenicom da se taj scenario probija u svetu filmske industrije na divan način. Do sada je ovaj scenario osvojio 6-7 filmskih nagrada kao neproizvedeni scenario...

Zamislite šta će tek biti kad se snimi?

28

četvrtak

rujan

2023

26 SCENARIJA IZRAVNO NA PRODAJU PUTEM ''INK TIP'' BROJNIM FILMSKIM PRODUCENTIMA, AGENTIMA I REŽISERIMA

U narednim danima mnogobrojni scenariji Dianne Diverno će biti dostupni putem Ink Tip filmskim agentima, filmskim produkcijama i režiserima. Ovo je prvi put da će na jednom sajtu njeni scenariji biti izravno ponuđeni brojnim filmmejkerima. Do sada je za neke scenarije autorica osvojila i filmske nagrade a planira se i dodatni potrebni marketing scenarija koji će biti na prodaju tokom Oktobra 2023 godine

INTERVJU DIANNE DIVERNO ZA ''LONDON DIRECTOR AWARDS'' - INSTAGRAM


Na Instagram strani London Director Awards objavljen je intervju Dianne Diverno - Spotlight. Autorica govori o svom projektu ''Legionnaire of the dragon and queen of the flowers'', kao i o nekim drugim stvarima koje se tiču njenog života i umetnosti.

Link
https://www.instagram.com/p/Cxu8BhZIM-e/

Drugi podaci vezani za delo ''Legionnaire of the dragon and queen of the flowers''
LEGIONNAIRE OF THE DRAGON AND QUEEN OF THE FLOWERS - Norwegian - fairy tales
https://books.apple.com/us/book/1-eventyr/id6446944830
LEGIONNAIRE OF THE DRAGON AND QUEEN OF THE FLOWERS -Fairy tale- English
https://books.apple.com/us/book/the-legionnaire-of-the-dragon-and-queen-of-the-flowers/id6445729943
LEGIONNAIRE OF THE DRAGON AND QUEEN OF THE FLOWERS - Screenplay - English
https://books.apple.com/us/book/the-legionnaire-of-the-dragon/id6445727211
LEGIONNAIRE OF THE DRAGON AND QUEEN OF THE FLOWERS - Fairy tale - Norwegian
https://books.apple.com/us/book/dragens-legion%C3%A6r-og-blomstenes-dronning/id6445726060
LEGIONNAIRE OF THE DRAGON AND QUEEN OF THE FLOWERS - Novel - English
https://books.apple.com/us/book/the-legionnaire-of-the-dragon-and-queen-of-the-flowers-novel/id6443359760
LEGIONNAIRE OF THE DRAGON AND QUEEN OF THE FLOWERS - Croatian - Novel
https://books.apple.com/us/book/zmajev-legionar-i-kraljica-cvije%C4%87a/id6443243153
LEGIONNAIRE OF THE DRAGON AND QUEEN OF THE FLOWERS - Fairy tales - English
https://www.smashwords.com/books/view/1102723

OBJAVLJIVANJE ROMANA ''TRIJANON'' NA MADJARSKOM JEZIKU


Tokom Oktobra 2023 godine Dianna Diverno će verovatno nastojati da objavi roman ''Trijanon'' na madjarskom jeziku. Roman do sada nikad još nije doživeo svoju madjarsku verziju, niti je promovisan u Madjarskoj. Nadamo se da će tema ovog romana zaživeti. Književno delo je napisano 2010 godine tokom leta i vrlo je interesantno i zanimljivo
O svemu vezanom za ''Trijanon'' nadamo se da će autorica reći u narednom periodu i vrlo je lepo što se napokon opet priča o ovom literarnom biseru.

Takodje, zanimljivo je da autorica opet ima aktuelnu ponudu da se doseli Budimpeštu i uzme madjarsko državljanstvo

25

ponedjeljak

rujan

2023

TOGETHER -PHOTO SESSION


Biće napravljene slike Together - Photo Session - Dianne Diverno i njenog sina Jessie. Nadamo se da će neke slike biti objavljene i u sklopu njenog Intervjua za Budapest Movie Award. Dianna je mnogo vremena provela radeći s Jessie koji ima autizam kako bi od njega uspela da napravi najbolju moguću verziju jednog lepog mladića i u tome je uspela na neki način. Nadamo se lepim slikama

Link
https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7112426602562486272/

22

petak

rujan

2023

BALADA O RUSKOM TIGRU-DAJANA DIVERNO


Vreo ruski tigar u mom krevetu sanja
A ja gledam mu telo kako se svija
Strast i žudnja me njegovom naručju ganja
Dodir tog tela me tako mrvi i prija

Vreo ruski tigar u ponoć mi dođe lako
A zenica mu neprestano poigrava, sija
Tada me zgrabi. Oh, volim to tako
Dodir tog tela me tako mrvi i prija

I ovu baladu o njemu s strašću već pišem
A ta strast nikako da mi jednom dolija
Dok mislim o njemu prestajem da dišem
Dodir tog tela me tako mrvi i prija.

U naručju tom tonem, ko jahtica mala
Ko da strelom me celom odjednom probija
Strast i žudja me večito tom tigru ganja
Dodir tog tela me tako mrvi i prija

Septembar 2011

21

četvrtak

rujan

2023

OPIS ROMANA I SCENARIJA ''OSVETA - KRV ZA KRV'' - DIANNA DIVERNO


‘’Osveta: Krv za krv’’ govori o mladom skinheadu koji u Moskvi služi doživotnu robiju zbog ubojstva tri državna službenika. On je dio skupine za zaštitu skinheadsa koja se bavi "vraćanjem stvari u normalu". Novinarka Irina dobije posao da ga intervjuira i otkrije razloge njegovih aktivnosti. S vremenom otkriva mračnu zavjeru iza "moćne scene". Smatra se da su neki političari iz Moskve znali za slučaj ilegalne trgovine egzotičnim životinjama, koja se procjenjuje na desetke milijardi dolara diljem svijeta. Trgovina egzotičnim životinjama vrijedi 20 milijardi dolara godišnje, a krijumčarenje oružja i droge jedna je od najunosnijih industrija. Slučaj skinheada Argenta mogao bi poljuljati pozicije nekih ljudi... Vjeruje se da Argent štiti nekoliko različitih ljudi na važnim položajima, da su ubojstva lažirana, ali ta tajna još nije otkrivena... Skinhead Argent Serafimsky ukazao je na trgovinu od 300 milijuna dolara u posljednjih nekoliko godina. Ključne odrednice su Ministarstvo zaštite okoliša, tajni višemilijunski računi, ubojstva nekih dužnosnika...
"Trojica ubijenih vladinih dužnosnika možda su bila uključena u posao vrijedan 300 milijuna dolara... Slučaj trojice ubijenih časnika nije riješen. Skinhead Argent Serafimski optužen je za ubojstvo triju dužnosnika. Je li ovo ubojstvo izrežirano?
(U posljednjoj sceni, gdje se posvećuje pozornost cijeloj aferi, vidljive su ugrožene životinje, a naslov "Svetske poker karte posvećene ilegalnoj trgovini egzotičnim životinjama uvijek su imale vlasnike. Tko je pravi vlasnik ove igrice?" "
Nakon ubojstva nekoliko novinara koji rade na ovom slučaju, novinarka Irina shvaća da je vrag odnio šalu, da više nije sigurna. Ponovno susreće skinheada Argenta i zbližava se s njegovom motociklističkom skupinom skinheada koja mu pomaže pobjeći iz zatvora i iz Rusije. Na kraju, ona bježi s njim u sigurnu zemlju gdje oboje odlučuju postati zagovornici divljih životinja i surađivati sa sektorom Ujedinjenih naroda.

Glavni likovi: skinhead Argent Serafimsky, novinarka Irina, šef novinske agencije Grigorij Mihajlovič, zatvorski čuvar Jan, Viktor Nikolaev, Ivan Pavlov, vođa skupine skinheadsa, odvjetnik Avram, trgovci egzotičnim životinjama, konobarica Xenia, hostesa Varia, novinarka Ana , snajperist.

Godina rukopisa: 2011
Žanr romana: akcijski triler
Zemlje - Rusija, SAD

Iz Subotice, prvo odvjetnik Dobroslav Bajić, a zatim odvjetnik László Csizmar. Svako kopiranje uključuje zakonsku odgovornost.

https://www.stage32.com/profile/1079790/Screenplay/Revenge-Blood-For-Blood-Part-of-Screenplay

20

srijeda

rujan

2023

PONUDA ZA SNIMANJE FILMA ''FATALNA PRISMOTRA'' DIANNE DIVERNO OD STRANE PARIZA VEĆ OVE JESENI

Sinoć je autorica Dianna Diverno dobila ponudu od strane nekih persona iz Pariza za snimanje filma ''Fatalna Prismotra''. Pored izvesne novčane podrške, film bi trebao biti snimljen u Parizu u narednim mesecima.
Autorica još ništa nije odvratila kao odgovor na ovu zanimljivu ponudu, naprosto drugačiju od svega što bi tokom ove jeseni i moglo da se zamisli.
Inače Dajana Diverno je osvojila mesto polufinaliste s ovim scenarijem u okviru ''Austin Art International Festival'' pre dva dana, a juče je već i dobila ponudu od strane Pariza koja nije zanemarljiva.

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:share:7110119778291265536/

A scenario, jednako kao i prehodno napisani roman, nose zanimljivu posvetu autorice - ''Mojim vernim uhodama''

Autorica kaže kako već ima nekoliko zanimljivih poslovnih mogućnosti za naredni period. A što se filmskih festivala tiče da bi vrlo volela da može učestvovati na svim festivalima, ali da je to pored poslovnih obaveza koje dolaze, zapravo nemoguće

OBJAVLJEN ROMAN ''SAMBA DO SMRTI'' U ŠTAMPANOM IZDANJU NA ENGLESKOM JEZIKU

Objavljen je roman ''Samba Do Smrti'' Dianne Diverno u štampanom izdanju na engleskom jeziku. Do sada je roman objavljen u više izdanja i na više različitih jezika. Zanimljivost je da je po zahtevu izdavača print verzije ''Digital 2 Drafta'' naslovnica za štampanu verziju uređena i nešto drugačija u odnosu na dosadašnje verzije romana.
ISBN : 9798223807223
Novu verziju knjževnog dela možete naći na ovom linku -
https://www.draft2digital.com/book/1108621

KNJIŽEVNA DELA DIANNE DIVERNO DOSTUPNA I PUTEM DRUGIH DISTRIBUTERA U BROJNIM DRŽAVAMA

Mnogobrojna književna dela Dianne Diverno koja su objavljena putem ''Digital 2 Drafta'' će biti dostupna i putem Smashwordsa, Kobo, Odilo i Gardnersa u vrlo mnogo književnih trgovina i internet platformi. Kako je ona do sada objavila vrlo mnogo književnih radova, svakako da očekujemo da u nekom trenutku u budućnosti nastavi s tim zamahom izdavaštva. Iako je u zadnje vreme dosta bila posvećena scenarijima koje je predstavila putem filmskih festivala, gde je i dobila neke nagrade i lovorike, svakako da će nastaviti s objavljivanjem svojih književnih dela i dalje.
Kako već znate njenu zakletvu iz detinjstva ona je pisala o svemu, u mnogobrojnim književnim žanrovima i radnja njenih literarnih ostvarenja se dešava na svim kontinentima sveta.

19

utorak

rujan

2023

BAJKE NA NORVEŠKOM - ŠTAMPANA IZDANJA


Iako se o bajkama na norveškom jeziku nije mnogo pričalo u poslednje vreme, mora se napomenuti kako je sve ono što je bilo planirano pre nekoliko meseci, opet postalo aktuelno. Odnosno da se nadamo da će bajke biti predstavljene i u Norveškoj. A kako su objavljene pre nekoliko meseci, one mogu biti dostupne i u književnim trgovinama u norveškim gradovima.
Dianna Diverno je objavila 10 bajki u okviru 2 edicije bajki koje smo do sada već imali prilike da vidimo nekoliko puta. Bajke su nastale na osnovu scenarija za crtane filmove. Uradjeno je vrlo mnogo slika koje prate bajke, na njima su radile autorica i A.B.
A prevod dela je uradila prevoditeljka na norveški jezik Marina Veljkovic

''SCENARIO ''VILHELM GUSTLOF'' OSVOJIO MESTO POLUFINALISTE NA ''HAMBURG INDIE FILM FESTIVALU''


Scenario ''Wilhelm Gustloff' radjen po romanu Dajane Diverno osvojio je mesto polufinaliste na ''Hamburg Indie Film Festivalu''. Zanimljiv scenario koji je uspeo medju više od 300 pristiglih radova da se izbori za mesto polufinaliste, uistinu nije mala stvar. Nadamo se da će ovaj korak biti dalje koji će nas voditi i k realizaciji snimanja ovog filma.
Da se podsetimo, mnogi će se setiti potonuća broda ''Wilhelm Gustloff'' koji se dogodio u Baltičkom moru. Od 10.000 putnika njih 1.239 ljudi su preživeli. Pravi broj mrtvih nikada nije tačno izbrojan. Pomorska nesreća ''Wilhelm Gustloff'' smatra se najvećom pomorskom nesrećom svih vremena koja se dogodila.

https://filmfreeway.com/DiannaDiverno/photos/photo/651438

18

ponedjeljak

rujan

2023

SCENARIO ZA EROTSKI FILM ''FATALNA PRISMOTRA'' DAJANE DIVERO POLUFINALISTA FILMSKOG FESTIVALA U AUSTINU


Scenario za erotiski film ''Fatalna primostra'' Dianne Diverno izabran je kao polufinalista ''Austin International Art Festival'' u kategoriji - Best Erotic Short.
Svakako vrlo zanimljiv scenario s nitima erotike i kriminalistike uspeo je da zauzme mesto kao polufinalista u Austinu i to je nešto što nas uistinu sve raduje. Kako je radnja scenarija, ali i romana smeštena u Pariz, nameče se pitanje da lićemo uskoro videti i snimanje ovog zanimljivog filma. Autorici se ipak mora priznati jedno da je uistinu zanimljivo nakon svih onih bajki i scenarija s temom romantike, lepo videti i nešto savremeno i erotsko.

Bravo Dianna!

https://filmfreeway.com/DiannaDiverno/photos/photo/651439

17

nedjelja

rujan

2023

DIANNA DIVERNO JE POZVANA DA SARADJUJE S BLIŽE 80 FILMSKIH FESTIVALA ŠIROM SVETA


Kako ima vrlo mnogo tog da ponudi filmskoj industriji, mnogi su prepoznali talenat Dianne Diverno, ona je pozvana da saradjuje s oko 70-80 filmskih festivala širom celog sveta. Do sad je saradjivala s nešto više od 20-tak filmskih festivala i napravila je pomak - korak - u svet filmske industrije u svetu. Njena dela su bazirana na prethodno napisanim romanima i vrlo su zanimljiva za brojne ljubitelje sedme umetnosti. Kako napisane scenarije prate prethodno uradjeni romani ili pak bajke, ona se vrlo zanimljivo predstavlja čitaocima, a potom i ljudima koji se bave filmskim stvaralaštvom. Za većinu ljudi koji se bave filmskim angažmanima, bilo kao producenti, režiseri, žiri filmskog festivala - mora se reći da je Dajana Diverno još nepoznata i neotkrivena scenaristkinja s mnogobrojnim scenarijima od kojih je u aktivnoj ponudi tek 26, a ima ih bliže 50.
Povodom nekih njenih ostvarenja se vode i razgovori o snimanju poput ''The Legionnaire Of The Dragon And Queen Of The Flowers'' ili pak ''Osveta - krv za krv'' čije snimanje bi moglo početi tokom naredne godine 2024 ukoliko se uspeju poslagati sve kockice...
A mi se samo možemo nadati tome da će brojna njena dela biti uskoro snimljena koja će nam predstaviti Diannu Diverno onakvom kakva ona zaista i jeste.



*NAPOMENA
Da ne bude zabune, scenario ''Revenge - Blood for Blood'' smo predstavili u Subotu 3. Lipnja 2023 godine na ovim stranama, kada je bila aktuelna tema eventualnog snimanja ovog vrlo dobrog akcionog filma, čiji je scenario zasnovan na romanu iz 2011 godine

14

četvrtak

rujan

2023

SLIKE ZA ''LEGIONNAIRE OF THE DRAGON AND QUEEN OF THE FLOWERS''


Za potrebe scenarija''Legionnaire Of The Dragon And Queen Of The Flowers'' Dianna Diverno i A.B će izraditi još dodatnih potrebnih slika kako bi se sve bolje prezentovalo. Takodje, ovih dana se očekuje objaljivanje i štampane verzije ovog dela - bajke ( s dodatnim slikama) na engleskom jeziku pre nego što autorica napravi online prezentaciju o svojim scenarijima.
Nadamo se skorijem početku snimanja ovog filma animacije

Scenario, kao i bajku ovog dela autorica je posvetila sama sebi

https://filmfreeway.com/DiannaDiverno/photos/photo/650292

13

srijeda

rujan

2023

JESSIE, SIN DIANNE DIVERNO DOBIO JE NEKOLIKO MODNIH PONUDA


Sin Dianne Diverno, umjetničkog imena Jessie, već je dobio nekoliko ponuda da se bavi modom i da bude model. Kako se radi o 20-godišnjem mladiću, koji je također imao autizam, ovo je svakako jako dobra vijest. Autorica je uložila puno vremena i truda u njegovo izlječenje, pa je sada vijest da se može baviti manekenstvom zaista prekrasna.
Jessie ima jako lijepu vanjštinu i ima to zanimljivo "alfa" lice koje je zanimljivo modnom svijetu. A jedna od ponuda mu je bila da dođe u Norvešku i radi kao model ove jeseni 2023 godine. Predlog je upućen lično od strane Norvežana, tako da autorica i njen sin mogu iz ovih stopa i ovog momenta da odu u Oslo kako bi se nešto izrealizovalo s njegovim poslom.

Link
https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7107803394672594944/
.

''TAJNA MARKIZE DE CHAMPAGNE'' DIANNE DIVERNO KAO POLUFINALISTA ''PARIS INTERNATIONAL SHORT FESTIVALA''


I nastavljamo dalje u dobrom duhu i takmičarskom raspoloženju.
Jutros nas je sačekala divna vest - scenario ''Tajna Markize De Šampanj'' Dianne Diverno je osvojio mesto kao - polufinalista - Paris International Short Festivala. Reč je o kategoriji - Best Unproduced Script.
Da je reč o divnom scenariju zasnovanom na istoimenom romanu - jeste. Tako da nam je drago da se polako priča o Dajaninim ''Večitim klasicima'' koji zaista imaju onu lepu, neprolaznu nit u sebi, a nama je drago da polako i ''markiza'' ulazi u temu filmskog sveta

12

utorak

rujan

2023

RAZLOG ZA LEPU PROSLAVU - SLEDI SKORA PRODAJA SCENARIJA ''LAST WEDDING'' DIANNE DIVERNO


Juče je, kako smo uspeli da saznamo, zaista bio dan za proslavu. Naime, od autorice Dianne Diverno se traži da odradi online prezentaciju scenarija koji su za prodaju poput ''Last Wedding'' i ''White Fox''. A ujedno verovatno je da će do prodaje scenarija ''Last Wedding'' doći vrlo brzo, tako da se sve što je autorica radila zadnjih meseci uistinu isplatilo i vredelo je čekati na ovako lepe rezultate. O svemu će sigurno biti vesti u skorijim danima, a zaista je istina da se o scenariju ''Last Wedding'' uistinu dosta pričalo zadnja dva meseca.

09

subota

rujan

2023

SCENARIO '' BELA LISICA'' DIANNE DIVERNO JE POLUFINALISTA FESTIVALA FILMA U HONG KONGU

Scenario ''White Fox'' Dajane Diverno je polufinalista Hong Kong Indie Film Festivala u kategoriji - najbolji neproizvedeni scenario igranog filma.
Nadamo se da će i tema ''Bele Lisice'' kao - sci-fi film zaživeti uskoro. Scenario, kao i bajka posvećeni su Dajaninom ocu

08

petak

rujan

2023

POZIV ZA HOLLYWOOD



Autoricu Diannu Diverno i njenog sina Jessie rano jutros sačekala je ponuda da što pre dodju u Hollywood. Za autoricu bi to bio predlog rada s scenarijima, dok bi njenog sina verovatno očekivao posao modela
O svemu drugom, kao i o autorkinoj odluci, nećemo iznositi detalje

07

četvrtak

rujan

2023

DODATNE SLIKE ZA PREDSTAVLJANJE SCENARIJA - ANIMIRANI FILM - ZMAJEV LEGIONAR I KRALJICA CVEĆA

Tokom današnjeg dana autorica Dajana Diverno razmatrala je dodatni rad na još 20-30 prekopotrebnih slika za ''Legionnaire Of The Dragon And Queen Of The Flowers'' kako bi samo delo bilo potpunije i konkretnije predstavljeno. Tako da se nadamo da će autorica uspeti da uredi sve što je potrebno za ovo književno delo, čijoj daljnjoj realizaciji se nadamo od Oktobra 2023 godine. Animirani film će biti urađen u studiju Cutting.Factory - London
O svim daljim detaljima više teksta u narednim danima.

04

ponedjeljak

rujan

2023

SCENARIO ''LAST WEDDING'' DIANNE DIVERNO FINALIST ''BESTLOV'' FILMSKOG FESTIVALA

Scenario ''Last Wedding'' Dianne Diverno je finalista filmskog festivala ''Bestlov'' iz Francuske. Veoma nam je drago da se ovaj scenario tako lepo kotirao na medjunarodnom takmičenju filmskih ostvarenja. Do sada je ovaj scenario osvojio veoma mnogo nagrada na filmskim festivalima kao neproizvedeni scenario, a mi se nadamo da će uskoro autorica prodati autorska prava za snimanje ove vrhunske i neponovljive komedije bazirane na osnovu istoimenog romana

JESSIE U SVETU MANEKENSTVA - USKORO SLIKE U JEDNOM ČASOPISU


Sin Dajane Diverno koji nosi umetničko ime Jessie je dobio mogućnost da objavi svoje lepe slike u jednom internacionalnom časopisu koji prati modu (lokacija Milano, Italija). To će verovatno biti jedan od njegovih prvih koraka u svet manekenstva.
Dobio je on već nekoliko različitih ponuda, a ono što je zanimljivo da vrlo privlači pažnju svojim izgledom
I takođe dobio je priliku i mogućnost da uči i stiče znanje preko jedne modne agencije u Firenci

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7104236451193602048/

03

nedjelja

rujan

2023

SCENARIO ''TRIANON'' DIANNE DIVERNO U PROCESU PREVOĐENJA NA ENGLESKI JEZIK


Scenario Dajane Diverno ''Trijanon'' radjen po istoimenom romanu, nalazi se u procesu prevođenja na engleski jezik.
Da se podsetimo, roman je napisan 2010 godine, a objavljen 2011 godine. I zaista nam je drago da će možda biti aktuelna tema scenarija u narednom periodu. Madjarsku verziju romana očekujemo uskoro da možda bude objavljena. Autorica Dajana Diverno kaže da će joj biti drago ukoliko to bude sve uskoro izrealizovano ...


link
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/264632839

01

petak

rujan

2023

LONDON - POZIV ZA UMREŽAVANJE I AKTIVNU PRODAJU SCENARIJA - DIANNA DIVERNO


Autorica Dajana Diverno je dobila poziv za umrežavanje i posetu raznim sastancima koji okupljaju profesionalce u Londonu i Ujedinjenom Kraljevstvu kao bi došlo do prodaje njenih scenarija. Trenutno je poseban akcenat stavljen upravo na scenarije koji su osvojili neke lovorike, odnosno nagrade na filmskim festivalima širom sveta.
Autorica smatra da će moći da se odazove sastancima posle 13. Septembra 2023 godine. O svemu ostalom nismo u prilici da iznosimo više detalja

ANIMIRANI FILM ''ZMAJEV LEGIONAR I KRALJICA CVEĆA'' DAJANE DIVERNO


Tokom Oktobra 2023 godine trebalo bi da počne snimanje animiranog filma ''The Legionnaire Of The Dragon And Queen Of The Flowers'' autorice Dianne Diverno. Snimanje će biti uradjeno verovatno u Londonu, tako da će autorica morati provesti neko vreme u Ujedinjenom Kraljevstvu prilikom početnog rada zajedničkog projekta animacije.
O tome se već dugo priča i nadamo se da će tokom naredna dva meseca sve da bude izrealizovano. Verovatno će to biti tokom Londonskog Filmskog Festivala koji se održava od 4 Oktobra-15.Oktobra 2023 godine
A tokom septembra je aktuelna tema prodaje scenarija. Link https://www.stage32.com/profile/1079790/photos#3352384968268458013

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.