18

nedjelja

kolovoz

2019

RAZGOVORI O OVOGODIŠNJIM IZDANJIMA


Na slici vidimo ovogodišnja literarna izdanja u elektronskom obliku autorke Dajane Diverno. To su : ''The first anthology 1'' i ''Fairy tales 1''. Takodje pored ova dva Cd-diska bitno je reći da je ''The first anthology 1'' do sada objavljena i kao e-book na mnogim književnim sajtovima širom sveta.
Nijedno od ova dva dela do sada nije imalo promociju, ali uspeli smo da saznamo da će biti nešto - da li u vidu sastanka ili mini-promocije za oko 2 nedelje i da će biti reči i o ovim bajkama, scenarijima za crtane filmove ali i o scenarijima iz ove antologije.
Dajana Diverno se uistinu potrudila da svoj rad kako-tako prikaže i izdavačima i producentima, jer teško je to samo kratkim rečima predstaviti.



A za one koji su prvi put na ovim stranama samo toliko da kažemo da je ''The first anthology'' delo s 20 različitih scenarija: Last wedding, Wilhelm Gustloff, Story about blue mummy, Midnight with baroness Both-Morra, French kiss, Secret of marquise de Champagne, Secret passions of Countess Razaszky, , Komodo, Samba to death, Fang, Garett's cent, Kisses on the bridge of the sigh, Longing of the orchid, Casino l'Miracle , I am loved the president, Mirror of the night, Princess Gloria in the magical forest,Topaz in flint, King o the mermaids ...
Što se dela ''Fairy tales 1'' tiče to su dve bajke prevedene na više jezika, pa tako imamo: Princess Gloria in the magical forest, Princessa Gloria i den magiske skogen, Prinzessin Gloria aus Smaragdwald i Blue fox.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.