17

petak

kolovoz

2018

SCENARIO ''KOMODO''....

Da, istina je za one koji su to pitali... Radi se na scenariju ''Komodo - kumovanje italijanske mafije'' po noveli Dajane Diverno. Mislimo da su radovi uveliko u toku.. Da li će neki od italijanskih producenata to preuzeti to već ne znamo.. Od italijanskih dela Dajana ima scenarije ''Poljupci na mostu uzdaha'' i ''Komodo'' trenutno u izradi.
Taj roman ''Komodo'' je od svih Dajaninih dela kao e-book bio najčitaniji u poslednjih 10 godina, a pričamo o tome da je delo objavljeno u regionu gde neka Dajanina dela nisu nešto posebno promovisana, niti imaju reklamu, niti mogu biti promovisana.. Roman ''Komodo'' nije imao posebnu promociju, sem što je naglašeno i tokom avgusta 2008 da je objavljen kao e-book. Čitaoci su sami bili ti koji su dali svoj sud, a ovde je svrstan u bestselere. Nadamo se da će italijanski producenti i drugi ljudi iz sveta filma shvatiti kakvo je stanje bilo, ali roman je - isplivao.
Dajana kaže da joj se lik Rikarda iz dela ''Komodo'' uvek na neki način sviđao, i kad bi trebala da bira glumca, sigurna je da zna ko bi to na primer mogao biti.
Za sada je aktuelno oko 10-tak scenarija, čiji je iznos preko 2.000.000$ i knjiga čije je iznos preko 5.000.000$ na više različitih regiona i kontinenata, nadamo se da će sve to biti izrealizovano.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.