bartimej croata

21.08.2021., subota


Tko upravlja plandemijom
Kad pročitate sljedeće podatke shvatit ćete da su ravnozemljaši mačji kašalj prema plandemičarima. I jedni i drugi su uvrnuti, ali ovi drugi su toliko nadmašili ove prve po tupastim zaključcima i sljepoći da je to urnebesno.
Na rumble com. i hop portalu objavljeno pod naslovom Koja laž...Broj zaraženih u svim zemljama 233. podaci:
08.08 2021 u mnogim zemljama objavljen isti broj zaraženih-233.
Naši stožeraši 8.8 izbrisali objavu i napisali 213, hahahahaha
Australija- 233
Kentucky- 233
Hawaii- 233
Iowa- 233
California-233
Idaho-233
Oregon- 233
Trinidad-233
Saskatohewan- 233
Tadžikistan- 233
Dakota- 233
Mississippi-233
Alberta-233
Virginija- 233
i još jedna država za koju nisam čuo.

@blogi ima opravdan prigovor da je to vremenski blizu 08. 08, ali tendira ovom datumu, ali je najviše 08.08. Da bi se ovako nešto zbilo, recimo unutar mjesec dana i ako računamo koliko zemalja ima u svijetu i da je tih dana broj zaraženih od nula do 1000, onda je lako izračunati da je sve namješteno. Da bi se ta vjerojatnost stvarno dogodila u dvije zemlje odnos je 1 naprama milijun. Varijabla vremenske disperziranosti unutar mjesec dana anulira se različitim brojem stanovnika. Npr Californija je deset puta mnogoljudnija od nas.
Izračunao sam da bi trebalo živjeti nekoliko trilijuna godina da bi se potrefila ova brojka od 233 zaražena u ovoliko zemalja. A ovdje se potrefilo unutar mjesec dana. Hahahahahahaha, koja ludnica.

Idemo sad na analizu ovog broja 233. @blogiju sam dao namjerno 8 dana (sad ću ja malo manipulirati kao masoni) da riješi enigmu, ali je on pošteno (!) priznao da se tu nema šta riješavati, nego je ovo jedna od mojih teorija zavjere. Pa da vidimo je li.
Usput je @blogi na moju veliku radost izguglao kao dokaz (haha) da je 10 12. u Indiji i Brazilu bio isti broj zaraženih. 343 zaražena. Ahahahahahahahahahaahhahhhhhhhhhhahhhaaaaaaaaaaaaaahhhhh...
Evo u čemu je tajna, čuj tajna, haha, koja masonska smijurijska svjetlost i čime se oni bave, sve da bi lagali, manipulirali i ismijavali čovječanstvo. Bože sačuvaj.
Kad se zbroji 2+3+3 dobije se 8. Otud 233 zaražena 8.8. Sami izvedite zaključak koja je simbolika broja 8, ako npr Isus spominje 8 blaženstava (Na Gori). Naravno da masoni vjeruju da je Bog Lucifer. Sotona ima plan uništiti čovječanstvo i u konačnici strovalit ga u pakao kako se vidi iz svih biblijskih tekstova. Zato sotona zavarava jadne ljude koje mrzi svim svojim silama i razumom. U tome mu pomaže @blogi.
Zaključak masona:
Potpuno smo ovladali glupim ovcama (gojimima) čovječanstva pa im možemo podvaljivati koronu sa svim informacijama koje mi štimamo da bi uskladili simboliku masonskih (čitaj sotonskih) brojeva da bi uspješnije vladali glupim masama.

Tko vodećim masonima pomaže u zadaći uspješnog pravljenja robova od ljudi?
Evo tko.
1- U prvom redu niži slojevi masona koji su isprazni u svojim srcima i gledaju ove više masone kao nešto mistično i poželjno za duhovni život. Jadna im njihova majka, sami sebe guraju u pakao.
2.- Pohlepni ljudi u korporacijama koji se drže logike posla, ali su se pogubili i ponašaju se kao deve koje bi se htjele provući kroz iglene uši. Farmako fašisti poput Billa Gutavog i sličnih milijardera sve ove laži i manipulacije s Covidom nastoje uviti u humanitarni celofan.
3.- Političari u vrhu koji su svi odreda masoni. Oni kadroviraju npr Capaka za kojeg predmnijevam da je mason, jer je i on upisao broj 233 -8.8 ali ga je na brzinu ispravio u znate koji broj- 213. (nakon što su novinari jednog portala otkrili namještaljku). hahahHAhahahahahhahhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaa, pa 13 je isto jako važan masonski broj. Imitira 13 apostola uključujući Isusa.
U masonskoj simbolici brojeva broj 33 je važan jer, (oni tako misle) lijevo krilo orla ima 33 pera. A dva su krila.
Par poslednjih decenija, luciferska klika – širitelji antikršćanskih ideologija se intenzivno usredotočila na uništenje svih moralnih i etičkih dobara Kristove crkve – kao stečevine Kristova djela ljubavi. Posebna im je poslastica promicanje deteizacije, čestoput se koristeći amoralnošću nekog svećenika nastoje stvoriti loš glas čitave Katoličke crkve, znajući da je katoličanstvo još uvijek jedina moćna duhovna i moralna zapreka (snaga) koja priječi uspostavu poganske diktature Novog svjetskog poretka. A usput masoni hvale pale svećenike poput biskupa uzinića.

Iako ta društva slove za tajna društva, tajnovitost “im“ izgleda nije cilj, nego samo maska i sredstvo “njihovih“ tajnih ezoterijskih ceremonijala. Simbolika koja govori o njihovoj nazočnosti u svekolikim oblicima javnog života toliko su rasprostranjeni da neminovno padaju u oči svim ljudima na zemaljskoj kugli i to u svakoj prilici i na svakom mjestu. Masoni se služe simbolima nebi li prikrili važne tajne od svoje subraće. Nije, na primjer, baš slučajno 1. svibnja 1776 osnovano društvo iluminata, nego je taj datum 305. godine p. Kr., vezan uz dan kada je najveći progonitelj kršćanstva radi bolesti abdicirao s prijestolja. Dakle tamo gdje je Dioklecijan stao iluminati, masonerija i drugi pobornici su nastavili. K tomu na taj dan se slavilo u čast boga Sunca. Lucifer, Svjetlonoša, Sin Zore (Iz 14,12) je “njihovo“ božanstvo koje se krije iza simbola Sunca. Nadalje, Lucifer je “pali anđeo“ (Iz 14,12) – kojega masonerija krije iza simbola zvijezde padalice – plamteća Zvijezda – baklja razuma. Zvijezda je, dakle, masonerijski simbol Božanske providnosti.

Svi smo imali u ruci novčanicu od jednog američkog dolara. Ta novčanica kao osnovno platežno sredstvo, rasprostranjeno diljem svijeta, sadrži cijeli arsenal slobodnozidarskih i iluminatorskih simbola. Prednja strana (avers) te novčanice nosi lik Georgea Washingtona (aktivnog člana masonske lože) prvog predsjednika SAD-a, koje su tada brojale trinaest država. Pored njega je pečat SAD, u kojem se nalazi vaga Pravde, ključa, kutomjera na kome je 13 zvjezdica. Naličje, poleđina (revers) novčanice nosi na sebi dva pečata slobodnog zidarstva. Posebno značenje ima broj trinaest (13). Trinaest slova annuit coeptis (godina začetka – objavljujemo rođenje), 13 kamenih redova na piramidi. U donjem redu granitnih kamenova upisana je rimskim brojevima 1776 – godina osnivanja. Piramida nije dovršena, što znači da ustroj još nije gotov. Dovršenje je sadržano u vrhu piramide smještenom u Suncu. Otvoreno oko u vrhu je oko opreza, sveprisutnost koja sve vidi i sve kontrolira – simbol Boga. Na traci ispod piramide, na latinskom je ispisano novus ordo seclorum, što znači Novi svjetski poredak.

Drugi pečat također sadrži mnoštvo simbola. I ovaj pečat je bogat sadržajem broja 13. Trinaest listića na maslinovoj grančici i 13 strelica u orlovim kandžama jasno govori tko ima vlast određivati kada i gdje će biti mir a kada i gdje rat. Unutar Sunca iznad orlove glave je 13 zvjezdica – simbol 13 američkih država i trinaestoricu (masona) od trideset i dvojice potpisnika Ustava. Tekst na traci “E pluribus unum“ – također sadrži 13 slova, k tome – 13 okomitih pruga i 13 vodoravnih crta na štitu. Broj 13 je vrijednost pripisana Sotoni.

Masoni uče da Božji nauk ograničava čovjekov razum i slobodnu volju, što je protivno nauku Zmije iz Edenskog vrta, koja je učila da je čovjeku potrebno zanje (spoznaja) dobra i zla. Ovu spoznaju shvatiti, odnosno prevesti kao iskustvo. Dobro je imati iskustvo zla, tj bolesti, rata, gladi kuge i zle godine i kad te ujede komarac. Tako oni misle.

Riječ piramida u drevnom Egiptu je imala značenje – veličanstvena svjetlost. Prisutnost Boga-Sunca u drevnom Egiptu obilježavana je spomenikom zvanim obelisk. Obelisk – kao simbol boga prosvijetljenih (Lucifera) preuzeli su i masoni, u kojem su sazdani mnogi ezoterijski brojevi (13, 33, 555,...) Doimlje se kako je (posebno) broj 13 izuzetno važan broj za masone – neki to povezuju sa pobunom sluga protiv kralja Kedor-Laomera, što asocira na pobunu Lucifera i njegovih pristaša protiv Boga. Broj 13 predstavlja Sotonu, Zmiju, ... onoga koji navodi kušnju i pobunu. Tri su za masone najvažnija obeliska. Prvi se nalazi u Washingtonu, podignut u čast predsjednika Washingtona 1848. godine i usmjeren je prema Capitolu. Drugi se nalazi New Yorku – u Central parku, a donešen je iz Aleksasndrije 1881. godine. Treći, za masone najvažniji, smješten je usret trga Svetog Petra u Vatikanu, a postavljen je upravo tako, da ga Sveti Oci – pape, dok se obraćaju vjernicima, moraju izravno gledati. Rim je preplavljen mnoštvom tih spomenika (!!! Nad većinom je obavljen egzorcizam). Ispred skoro svakog crkvenog zdanja (bazilika, ...) nalazi se obelisk kao znak budnog motrenja masonerija na sveukupan život, rad i djelo Crkve, ali da zbunjuje ljude – kako, naime, Crkva i masonerija rame uz rame, ruku pod ruku rade jedno te isto.

Na šta me prosvjetljeni mulac Capak natjera, da prepiswujem o broju 13. Čuj promjenio hitro brojku 233 u 213 kad su mu javili da su prokuženi od jednog portala, da je u mnogim zemljama broj oboljelih 233.

Ptica feniks – simbol je masona – počasnog 33 stupnja skrivenog masonskog misticizma. Feniks je simbol novog rođenja i povezan je s egipatskim mitom koji opisuje feniksa kao prelijepu i usamljenu pticu koja je živjela 500 godina u arapskoj pustinji, na kraju si je savila gnijezdo, zapjevala tužnu pjesmu, potom se uništila u plamenu, da bi se obnovljena digla iz pepela i otpočela novi (dugi) život u “Novom rođenju u Mudrosti“. Ova mitološka pojavnost povezana je s alkemičarskim (okultnim) učenjem, da iz pepela izgorjele materije može niknuti novi život. ... Još su mnogi simboli koji prikrivaju ezoterijske i okultne tajne masonerije, iluminata, humanista, komunista u novom ruhu i drugih društava Novog doba kojim je cilj stvaranje Novog svjetskog poretka u kojemu neće biti mjesta kršćanskom (katoličkom) moralu i nacionalnim državama. Nasreću da su njihovi planovi već odavno osuđeni na propast – naime na Kalvariji. Pobjednik je raspeti Krist – Put, Istina i Život. Prepoznajmo one koji se kriju iza “njihovih“ simbola, kako bi još žarče prionili uz Spasitelja koji nas po svojoj smrti vodi u novi “vječni“ život.

Tako su nastajali razni oblici štovanja čovjekobogova popraćeno adekvatnim oblicima „moralnih“ životnih principa. Sjetimo se stanovnika gradova: Sodome, Gomore, Soare, Adme i Sebojime – gradova Pentapolisa i analogije Penthagona, pentagrama – peterokuta – petokrake, piramide, itd. Petokraka ispunjena crvenom bojom predstavlja sinonim paklenih ideala koja se trebaju i “mogu“ ostvariti samo revolucijom, odnosno krvoprolićem, dakle ratom mržnjom i svim zlima što iz toga proizilaze. Broj 5, dakle, ima izuzetno važnu ulogu u tajanstvenom planu (skrivenih) igrača mraka – tame.

Umalo zaboravih @blogiu otkriti veliku tajnu (:)) istovremenog broja oboljelih u Indiji i Brazilu 10.12.
Broj 343 oboljelih, Zbroj ovih brojeva je 10, uklapa se u datum, a tuppi Indijci i Brazilci neće ni primjetiti kako ih vučemo za nos. Previše ih ima, treba ih istrijebiti, misli Bill Odvratni.
Stare kulture poput Inka, Egipćana itd su znale za utjecaj kalendara na ljudski rod, pa se masoni koriste istim sredstvom da bi efikasnije upravljali ljudima. Dio priče sam ispričao, više drugom prilikom, i ovo je predugo za post. Dosta podataka sam izvukao iz interneta, zbilja sam se umorio, baš sam blesav na što gubim vrijeme. Ne možeš @blogia urazumiti da mu učitaš milijardu knjiga u glavu. Džaba pa džaba.
PS. 213 u zbroju ima šesticu. Doktore Capak, pa mogao si neki drugi broj oboljelih, npr 214, ali zamjerio bi se francuzima, a lopino.- 19:04 - Komentari (56) - Isprintaj - #

12.08.2021., četvrtak


Misli na đavla- cijepi se


Misli na profit farmakofašista- cijepi se.
Misli na smanjenje svjetskog stanovništva- cijepi se.
Misli na svoju propast- cijepi se.
Misli na tuđu propast- cijepi se.

Misli kako ne znaš misliti, jer fašisti misle umjesto tebe.- 23:07 - Komentari (79) - Isprintaj - #

09.04.2021., petak


Darovi i plodovi Duha Svetoga

Darovi Duha Svetoga jesu: mudrost, razum, savjet, jakost, znanje, pobožnost i strah Božji.
Kako to da je strah Božji dar Duha? Ovdje treba reći da se Boga ne treba bojati nego vlastitoga grijeha koji odvaja od Boga. To znači -strah Božji

Katekizam Katoličke Crkve kaže o plodovima Duha da su oni savršenosti što ih Duh Sveti izvodi u nama kao prvine vječne slave.

Crkvena predaja nabraja dvanaest plodova Duha Svetog: ljubav, radost, mir, strpljivost, velikodušnost, uslužnost, dobrota, krotkost, vjernost, blagost, uzdržljivost, čistoća (Gal 5,22-23).

Dakle, bez prihvaćanja darova Duha, nema ni plodova Duha, od čistoće koja se suprotstavlja seksualnim pokvarenostima svijeta, pa sve do ljubavi koja se suprotstavlja mržnji među ljudima i među narodima.

PS. Sanjam noćas da nemam ni prebijene pare. Čim sam se probudio san mi se ostvario.
Nikad ne odustajte od svojih snova.
- 22:28 - Komentari (31) - Isprintaj - #

24.12.2020., četvrtak


Sretan Božić
Evo dijela misnog čitanja u katedrali večeras.

Izaija 9.
Jer, dijete nam se rodilo,
sina dobismo;
na plećima mu je vlast.
Ime mu je:
Savjetnik divni, Bog silni,
Otac vječni, Knez mironosni.
6Nadaleko vlast će mu se sterat’
i miru neće biti kraja
nad prijestoljem Davidovim,
nad kraljevstvom njegovim:
učvrstit će ga i utvrdit
u pravu i pravednosti.
Od sada i dovijeka učinit će to
privržena ljubav Jahve nad vojskama.


Evo ukratko s Wiki
Izaija je jedan od četiriju velikih biblijskih proroka. Njegovo ime znači: "Jahve je spasenje". Na početku knjige napisao je, da je "sin Amosov" i da je prorokovao "u dane Uzije, Jotama, Ahaza i Ezekije, kraljeva judejskih. Učenjaci smatraju da je Izaija napisao samo mali dio knjige, a tradicionalno se smatra da je pisac cijele knjige. Spominje perzijskog kralja Kira Velikoga puno prije njegove vladavine (Iz 45 1-5). Josip Flavije, židovski povjesničar napisao je, kako je Kir Veliki pročitao što je Izaija napisao o njemu, što ga je potaklo, da dopusti povratak Židova iz babilonskog progonstva.

Izaijina knjiga citira se oko 60 puta u Novom zavjetu, više nego sve druge biblijske proročke knjige zajedno.

Rodio se 765.g.pr.Kr. u Anatotu, desetak kilometara udaljen od Jeruzalema. Pozvan je u proroke 740.g.pr.Kr. Tada je imao 25 godina. Djelovao je u 8. st. pr. Kr. za vladavine kraljeva Ahaza i Ezekije. Naviještao je veličanstvenost Božju i potpuno povjerenje u Boga. Ukazivao na nepravdu u društvu i gajio nadu u dolazak Mesijin.

Zanimljivo je da su počevši od 1947.neki drevni dokumenti izneseni iz mraka pećina nedaleko od Kirbet Qumrana, blizu sjeverozapadne obale Mrtvog mora. To su bili svici s Mrtvog mora, koji su uključivali proročanstvo Izaije. Lijepo su napisani na dobrom sačuvanom predmasoretskom hebrejskom jeziku i stari oko 2000. godina (većina kumranskih rukopisa potječe iz vremena 150. pr. Kr. do 68. poslije Krista). Njihov tekst je dakle 1000 godina stariji od najstarijih postojećih rukopisa Masoretskog teksta, na kojem se temelje suvremeni prijevodi hebrejskih pisama. To je uvjerljiv dokaz da naše sadašnje Biblije sadrže originalnu poruku proroka Izaije. Osim toga ti drevni svici pobijaju tvrdnje kritičara o dvojici Izaija. U knjizi Izaije istaknuta su mesijanska proročanstva. Poglavlje 53, tako živopisno proriče postupanje prema Isusu da izgleda kao izvještaj očevica a pisanje Izaijine knjige je završeno oko 732.pr. Kr.

Iz 53
3Prezren bješe, odbačen od ljudi,
čovjek boli, vičan patnjama,
od kog svatko lice otklanja,
prezren bješe, odvrgnut.

4A on je naše bolesti ponio,
naše je boli na se uzeo,
dok smo mi držali
da ga Bog bije i ponižava.
5Za naše grijehe probodoše njega,
za opačine naše njega satriješe.
Na njega pade kazna – radi našeg mira,
njegove nas rane iscijeliše.
6Poput ovaca svi smo lutali
i svaki svojim putem je hodio.
A Jahve je svalio na nj
bezakonje nas sviju.
7Zlostavljahu ga, a on puštaše,
i nije otvorio usta svojih.
K’o jagnje na klanje odvedoše ga;
k’o ovca, nijema pred onima što je strižu,
nije otvorio usta svojih.

8Silom ga se i sudom riješiše;
tko se brine za njegovu sudbinu?
Da, iz zemlje živih ukloniše njega,
za grijehe naroda njegova nasmrt ga izbiše.

9Ukop mu odrediše među zločincima,
a grob njegov bî s bogatima,
premda nije počinio nepravde
nit’ su mu usta laži izustila.

10Al’ se Jahvi svidje da ga pritisne bolima.
Žrtvuje li život svoj za naknadnicu,
vidjet će potomstvo, produžit’ sebi dane
i Jahvina će se volja po njemu ispuniti.

11Zbog patnje duše svoje vidjet će svjetlost
i nasititi se spoznajom njezinom.
Sluga moj pravedni opravdat će mnoge
i krivicu njihovu na sebe uzeti.
12Zato ću mu mnoštvo dati u baštinu
i s mogućnicima plijen će dijeliti,
jer sâm se ponudio na smrt
i među zlikovce bio ubrojen,
da grijehe mnogih ponese na sebi
i da se zauzme za zločince.


Eto to je pisano u 8. st. pr. Krista.

Svima želim sretan Božić, i onima koji se više ne javljaju, i svježe pristiglima.
Izaijom 9,5 čestitam Božić dragom @blogiu. Osim Ivana Apostola, evo Izaija je osvijetlio tajnu zašto je u svjetlosnom spektru zelena boja primarna, a zašto je u tvarnom svijetu (gdje se svjetlost odbija od tvari) ta boja sekundarna. To je dokaz postojanja Presvetog Trojstva (i svih dogmi katoličke crkve u vezi te teme), ali samo što se tiče prvog dana Stvaranja (tko shvati shvati). O ostalim danima kad prođe prosvjetiteljica korona.
Povijesnim podacima i Izaijom 9 i Izaijom 53 ,čestitam Božić dragom @geu, koji me često tjera da mi sinapse rade na 100 %.

PS. Ovaj se post može smatrati prvim dijelom sedmog posta u seriji - Masoni i njihove tajne-.
Na divnu židovsku zvijezdu šestokraku (kroz Izaijino proroštvo) evo se pojavljuje djetešce koje će spasiti svijet. On je onaj Odmor, ona subota, onaj sedmi dan tjedna, ona sedmica -Omega, vidljiva i nevidljiva koja nas tješi i spasava, samo mu to trebamo dopustiti. On je i Alfa, jer je uskrsnuo u nedjelju, prvi dan tjedna, zapravo obuhvaća sve dane tjedna kako to 'sugerira' sedam crkava iz Otkrivenja.

- 23:58 - Komentari (43) - Isprintaj - #

21.12.2020., ponedjeljak


MASONI I NJIHOVE TAJNE-dio šesti
Na blogu @tignarius u komentarima, izdvajam dva, pa ću ih komentirati kao najbolji primjer geneze modernog korporativnog roba.

Blogi
jel tebi logično da milijarderi, lgbtq žgadija, komunistička banda ...slijede istu "ideologiju"..koju naravno promoviraju vodeći mediji
i kako jedan pametan i obrazovan čovjek može biti zarobljen unutar tako uskog materijalističkog kruga, skupa s ovim bijednicima (tignarius 20.12.2020. 21:38)

Niš zarobljen, ti si zarobljeniji ;))
Samo su ti utuvili da nisi ( ili si si ) ;))
Zadatak medija koji se pridrzavaju kodeksa je upravo da ne pruzaju prostor bedakima ( i nije istina da nema takvih). Breitbart (samo jedan od primjera) je recimo osnovan da dezinformacijom potkopa povjerenje u takve medije, tj. da seriozno novinarstvo degradiraju ko „fake news“, a ciljane dezinformacije postanu mainstream. Jer tom klubu nije niš drugo ni preostalo, neg da zakroči tim putem protu ignorancije „klubskih ideja“. Štos je da moj klub to zna, pa ih zajefrkavamo ... ;))) (blogomoljac 20.12.2020. 22:09)

A sad ja, osobno @bartimej, ću reći da je virus prizveden i pušten u 'opticaj' da bi Trump izgubio izbore. Da bi se to pokazalo kao istina evo ću pratiti 'trag novca' (a nije mi teško jer kruži internetom).

"Kineski biološki laboratorij u Wuhanu u vlasništvu je Glaxoa!
Koji slučajno posjeduje Pfizer! (to je tvrtka koja proizvodi cjepivo)
Čime upravljaju financije Black Rocka.
Koji slučajno upravlja financijama tvrtke Open Foundation (Soros Foundation)
Koja slučajno služi francuskoj AXA-i! I slučajno su vlasnik njemačke tvrtke Winterthur.
Koja je slučajno izgradila kineski laboratorij u Wuhanu!
Slučajno ga je kupio njemački Allianz, a Vanguard ima kao dioničara.
Dioničar Black Rocka koji kontrolira središnje banke i upravlja približno jednom trećinom globalnog investicijskog kapitala.
Koji je, inače, glavni dioničar Microsofta, u vlasništvu Billa Gatesa koji je slučajno dioničar PFIZERai trenutno je prvi sponzor Svjetske zdravstvene organizacije!

Samo ću ja dodati s Wiki da se Vanguard smatra jednim od fondova velike trojke koja upravlja korporativnom amerikom.

Ovo gore poboldano dokazuje da je pandemija zapravo plandemija, da je sve namješteno tako da korporacije zarade, a nema veze što što će (već jesu) mnoge srednje i male tvrtke propasti.
Interesantno je da su čak i propali poduzetnici ljevičari i dalje protiv Trumpa koji je malo poduzetništvo podigao kao nitko do sada.
Ljudi jednostavno vjeruju fake mainstream medijima koji su u službi korporacija, kao što su i političari u službi korporacija, naravno preko masona. Trilateralne komisije raznih država su ispod 50 svjetskih korporacija i one su zadužene provoditi njihovu politiku. Sjećate se da je Kolinda G. K. bila u trilaterali.
Da bi potpuno potčinili narode svijeta potrebno je uništiti sve što je Bog stvorio.
Na prvom mjestu poremetiti dualnost muško-žensko.
Na drugom mjestu obitelj.
Na trećem mjestu nacije, narode, puke i jezike.

Da bi se ukinula izvanredna složenost stvorenog života koja elitama remete financijsku dobit, šestokrakaši (666) smatraju je potrebno otupiti mase i pojedince (ovdje imamo primjer @blogia) da bi se mogla uništiti raznolikost kultura naroda svijeta kao što su uništili raznolikost u prirodi, gdje su nestale mnoge vrste, biljne i životinjske. U tome im pomažu petokrakaši, reformirani komunisti obučeni u gender ideologiju, zatim zeleni koji mrze sve što je raznoliko u antropološkom smislu, a štite sliku te antropologije, raznolikost biljnog i životinjskog svijeta.
Još uvijek ima mnogo fakultetski obrazovanih ljudi koji, po plodu prosvjetiteljstva mehanicistički razmišljaju pa čak i unutar fizike svijet promatraju kroz metar, vagu i štopericu vremena, na uviđajući da ih je već kvantna fizika nadmašila u njihovim zaostalim doživljajima stvarnosti. Da ne spominjem duhovni svijet koji im nije ni na kraj pameti, ali da su makar proučili Pitagoru i Platona, bolje bi razumjeli kvantni svijet.
Svi su ljudi religiozni, netko vjeruje u ništa, u prazninu, netko u bogove kaosa, netko misli da može determinirati kaos, netko vjeruje uspješnim ljudima poput Jobsa, a ne vjeruju u Boga kojem je vjerovao George Boole, netko čak ima za idola tj. boga korporacije jer u duši maštaju da su oni uspješni i bogati.
Isus preporuča da onaj koji je sposoban unovčiti talente, dužan je dati onome koji nema (ne onome koji ne radi, kao u komunizmu), jer je radi neke pogibelji ostao bez novaca, kuće, ili koji ima veliku obitelj pa je normalno da ne može štedjeti itd.
Ali jok, ovim korpovjernicima to ništa ne smeta. Ne vide da je glavna vodilja elita smanjiti broj stanovništva svijeta i nije ih briga što su i oni planirani za 'odstrijel', njima je važno prinijeti svoj život na korporativni oltar. A korporacije će na kraju, da bi se planovi ostvarili sve više smanjivati ljudska prava, tako da se oni koji ne budu htjeli primiti žig zvijeri (Otkr 13) neće moći kupovati ni prodavati. Neće se moći putovati jer, jelte, ako nisi cijepljen onda si opasan. Naši političari su već raspravljali o tome. Nema veze što je u americi prošlih godina više umrlo ljudi nego ove godine. U nas je umrlo 12, 15 i 17 više nego dosad, ali se nije na vijestima izvještavalo o tome. Tad nije postojala 'naredba' da se svaka smrt prikaže kao kovid 19 smrt, tako da se ljudi nisu plašili. Eno u Japanu, 20 % se ubilo više muškaraca nego prošlih godina, a 80 % žena.
To je rezultat medijskog silovanja. Predlažem predsjedniku usranog suda RH da donese zakon da se ljudi zaštite od medijskog silovanja. Neće taj farizej katoličko komunistički ništa poduzeti, njemu i Plenkoviću je važno da je jedno nevino dijete prinio na oltar Sotoni dopustivši da homoseksualni par udomi dijete (cijena djeteta 22 milijarde eura). Zato će Bog neprestano kažnjavati cijelu Hrvatsku potresima i raznim nesrećama jer je Isus izričito rekao da će onaj koji navede na grijeh jedno dijete, da bi mu bilo bolje da sveže mlinski kamen o vrat i da se baci u more. E tako će proći svi naši politačari i suci usranog suda koji su jedno dijete diskriminirali tako što mu nisu omogućili DA BUDE RAVNOPRAVNO S OSTALOM DJECOM tako što će imati tatu i mamu. Znači Premijer i Predsjednik Ustavnog suda, ako se ne pokaju (i ne promjene zakon ili šta već) na Posljednjem sudu će biti tretirani kao najveći zločinci.
Sram ih može biti zajedno s onim uzoritim farizejem s Kaptola koji šuti na jednu ovakvu sablazan. Dio dječje (domske) populacije čine neravnopravnim u odnosu prema većini djece koja su u svojim obiteljima i koja imaju i mamu i tatu. Užas jedan. U Bosni bi rekli- Bilmezi jedni.

PS. Mali Ivica je strašno želio 100 eura. Svaki je dan molio Boga da mu ih pošalje, ali nikako da dođu. Odluči on poslati pismo, no u pošti nisu znali što bi s pismom upućenim Bogu, pa su ga poslali u Vladu RH. Plenkovića dirnulo pismo i odluči poslati Ivici 5 eura, jer što će malom Ivici toliki novac. I dobio Ivica 5 eura i odluči poslati pismo zahvalnosti:
"Dragi Bože, puno ti hvala kaj si poslal lovu. Samo nemoj više slati preko vlade RH jer su lopine maznule 95 eura. Tvoj Ivica,"
- 01:15 - Komentari (40) - Isprintaj - #

07.12.2020., ponedjeljak


MASONI I NJIHOVE TAJNE dio peti
O ZVIJEZDI PETOKRAKI

Vidim na Wikipediji da se ne zna šta znače krakovi zvijezde petokrake.
Ima o toj 'zvijezdi' dosta članaka, o simbolici zvijezde u prošlim civilizacijama ali nijedan se ne bavi suštinom.
Simbolika krakova zvijezde petokrake je skrivena u biblijskim tekstovima, od onih u Starom zavjetu do Novog zavjeta.
Najvažniji je onaj tekst iz evanđelja kad Isus čudesno nahrani 5 000 ljudi s pet kruhova i dvije ribe.
Tih pet kruhova su pet osjetila čovjekovih koje je čovjek stavio u funkciju vlastitog duha. Tu se 'zvijezda petokraka' očistila od povijesnih naslaga poganskih religija i filozofija. Zapravo ju je Isus očistio. Pozvao je ljude da se maknu od strasti koje imaju 'bazu' u pet osjetila.

Šest dijelova Horusovog oka spominju šest čula- pet čula dobilo je šestog 'brata', a to su misli. To su masonska stajališta. Dakle, oni vele:
dodir, okus, sluh, misli, vid i miris.
Ovo s mislima je posuđeno od Pitagore (o tome sam davno pisao). Dakle ovdje je šestica 'nadmašila' petokraku, a to je masonima odgovaralo da ne ispadne da se oni miješaju s običnom rajom i masama koje su nosile crvenu zvijezdu petokraku na čelu. Raja ne zna misliti, raji je dosuđena ona maksima- revolucija jede svoju djecu, a što je posljedica toga da se 'crvene mase' pojedinačno odlučuju za život po strastima. Nema Boga, imamo mi svoje strasti, po kojima ćemo napraviti savršen život na zemlji, šta će nama odustajanje od strasti i život po duhu, kad se čovjek smrću pretvara u prah.
Crvena zvijezda petokraka označava pet zmija, pet osjetila, pet strasti koje čovjeka proždiru. U Otkrivenju Ivan Apostol spominje Zmaja crvene boje.
Boja crvena u Božjoj odredbi je boja ljubavi, ali je Sotona kao imitator Boga, crvenom bojom imitirao ljubav, koja se u praksi pokazala kao mržnja.
100 milijuna ljudi je 'zaklanih' od komunizma, a brojke su puno veće jer se ne računaju izgubljene duše nastradale od komunističke ideologije.

Kad Isus hrani 5 000 ljudi s pet kruhova i dvije ribe, tih pet kruhova i jesu kruhovi, a ne zmije, zato što je (Isusov) čovjek odlučio nadvladati strasti tijela i staviti ih u funkciju psihe i duha (ljubavi). To je istinska zvijezda petokraka, bijele boje, boje koja označava čistoću, i bijeli su svi koji su 'okupani' u Krvi Jaganjčevoj kako kaže Apokalipsa.
Na kraju ću povezati broj 5 i 7 s danima postanka.
Peti dan su stvorene životinje, ribe i ptice.
Pa oni koji na čelo, iz kojeg izlaze misli, stave crvenu zvijezdu petokraku kao da viču -EVO NAS ŽIVOTINJA-.
Svoju osobnost ograničili su brojem 5, zvijezdom petokrakom, kao da hoće reći, mi nismo ljudi jer su ljudi stvoreni šesti dan.

Mislio sam za duhovne 'sladokusce' analizirati tekst iz evanđelja koji savršeno opisuje problematiku petokrake, ali neću, već ću samo navesti Lk 14, 16 iz čijeg sam teksta sve ove gore zaključke izveo.
Analizu očekujte, možda u nekom tjedniku ili knjizi koju pišem.
Lk 14
Kad je to čuo jedan od sustolnika, reče mu: »Blago onome koji bude blagovao u kraljevstvu Božjem!« 16A on mu reče:
»Čovjek neki priredi veliku večeru i pozva mnoge. 17I posla slugu u vrijeme večere da rekne uzvanicima: ‘Dođite! Već je pripravljeno!’ 18A oni se odreda počeli ispričavati. Prvi mu reče: ‘Njivu sam kupio i valja mi poći pogledati je. Molim te, ispričaj me.’ 19Drugi reče: ‘Kupio sam pet jarmova volova pa idem okušati ih. Molim te, ispričaj me.’ 20Treći reče: ‘Oženio sam se i zato ne mogu doći.’«
21»Sluga se vrati i javi to domaćinu. Tada domaćin, gnjevan, reče sluzi: ‘Iziđi brzo na trgove gradske i ulice pa dovedi ovamo prosjake, sakate, slijepe i hrome.’ 22I sluga reče: ‘Gospodaru, učinjeno je što si naredio i još ima mjesta.’ 23Reče gospodar sluzi: ‘Iziđi na putove i među ograde i prisili neka uđu da mi se napuni kuća.’ 24A kažem vam: nijedan od onih pozvanih neće okusiti moje večere.«
25
Odreći se svega
(Mt 10, 37–38)
S njim je zajedno putovalo silno mnoštvo. On se okrene i reče im: 26»Dođe li tko k meni, a ne mrzi svog oca i majku, ženu i djecu, braću i sestre, pa i sam svoj život, ne može biti moj učenik! 27I tko ne nosi svoga križa i ne ide za mnom, ne može biti moj učenik!«


Ovdje je sve važno simbolički. Osobito je važno gdje se kao pojedinci nalazimo u redcima:
‘Njivu sam kupio i valja mi poći pogledati je. Molim te, ispričaj me.’ 19Drugi reče: ‘Kupio sam pet jarmova volova pa idem okušati ih. Molim te, ispričaj me.’ 20Treći reče: ‘Oženio sam se i zato ne mogu doći.’«
Ovo -oženio sam se... može se povezati s onim razgovorom Isusa s ženom na Jakovljevom zdencu.
Da još ne zaboravim dati ovom tekstu perspektivu reći ću i da one dvije ribe (pored pet kruhova) označuju put k duhovnom životu. Zar nije Isus u sljedećoj prigodi nahranio 4 000 ljudi sa sedam kruhova. I one dvije ribe su postale kruhovi. Zanimljivo je da je otpalo 1 000 ljudi, ali tako je to, neki otpadaju na duhovnom putu, spašavaju se samo oni koji ustraju do kraja, kako kaže evanđelje.
Ima ovdje jedna, na prvi pogled, zagonetka. Kako to da su dvije ribe, koje su stvorene peti dan, a predstavljaju simbolički šest i sedam, znači nadogradnju onoj petici (kruhova) e to vam je rješivo samo na način da čovjek shvati da bez Boga ništa ne može učiniti, kako evanđelje kaže. Vrlo je trnovit i uzak put do Boga i kad nadvladaš strasti, i tu, na tom putu, samo te Bog može izdignuti s razine životinje, tj postaješ duhovan (jedeš sedam kruhova) tek kad ti Bog dopusti svoju blizinu.
Ima toga još, ali da prvo vidim koliko ste ovo razumjeli.

PS. Slavili muž i žena okruglu obljetnicu, ona trideset dvije godine frigidnosti, a on trideset godina impotencije. Zvali prijatelje na proslavu. Jelo se, pilo se, i pjevalo se sve do zore.

- 00:06 - Komentari (78) - Isprintaj - #

02.11.2020., ponedjeljak


Početak čišćenja u crkvi (1Kor 5,9-13)
Otvoreno pismo nadbiskupa Vigana, bivšeg Apostolskog Nuncija u Sjedinjenim Američkim Državama, koje je upućeno predsjedniku Trumpu na kraju izborne kampanje:

Gospodine predsjedniče,

Dopustite mi da vam se obratim u ovom času u kojem sudbini cijelog svijeta prijeti globalna zavjera protiv Boga i čovječanstva. Pišem vam kao Nadbiskup, kao nasljednik Apostola, kao bivši Apostolski Nuncij u Sjedinjenim Američkim Državama. Pišem vam usred šutnje civilnih i vjerskih vlasti. Želio bih da prihvatite ove moje riječi kao „glas onoga koji viče u pustinji“ (Iv 1,23).

Kao što sam rekao, kad sam vam napisao pismo u lipnju, u ovom povijesnom trenutku sile Zla svrstavaju se u bitku protiv sila Dobra; sile Zla se čine moćne i organizirane dok se suprotstavljaju djeci Svjetlosti, koja su dezorijentirana i neorganizirana, napuštena od svojih svjetovnih i duhovnih vođa.

Svakodnevno osjećamo sve jače i brojnije napade onih koji žele uništiti sam temelj društva: prirodnu obitelj, poštivanje ljudskog života, ljubav prema vlastitoj zemlji, slobodu obrazovanja i poslovanja. Vidimo poglavare nacija i vjerske vođe kako pristaju na ovo samoubojstvo Zapadne kulture i njezine kršćanske duše, dok su temeljna prava građana i vjernika uskraćuju u ime hitne zdravstvene situacije koja se sve više i više otkriva kao ključan instrument za uspostavu neljudske bezlične tiranije.

U tijeku je globalni plan nazvan Veliko resetiranje (Great Reset). Njegov arhitekt je globalna elita koja želi pokoriti čitavo čovječanstvo, namećući prisilne mjere kojima drastično ograničava individualne slobode i slobode čitavih naroda. U nekoliko je država ovaj plan već odobren i financiran; u drugima je još uvijek u ranoj fazi. Iza svjetskih čelnika koji su sukrivci i izvršitelji ovog paklenog projekta kriju se beskrupulozni likovi koji financiraju Svjetski Ekonomski Forum i Event 201, promovirajući svoju agendu.

Svrha plana Velikog resetiranja je nametanje zdravstvene diktature čiji je cilj nametanje liberalnih mjera, skrivenih iza primamljivih obećanja da će se osigurati univerzalni dohodak i otkazati pojedinačni dug. Cijena ove koncesije od strane Međunarodnog Monetarnog Fonda bit će odricanje privatnog vlasništva i pridržavanje programa cijepljenje protiv Covid-19 i Covid-21 kojeg je promovirao Bill Gates u suradnji s glavnim farmaceutskim grupacijama. Osim golemih ekonomskih interesa, koji motiviraju promotore Velike promjene, nametanje cijepljenja pratit će zahtjev za zdravstvenom putovnicom i digitalnom iskaznicom, uz posljedično praćenje kontakata stanovništva cijeloga svijeta. Oni koji ne prihvate ove mjere bit će zatvoreni u logorima ili stavljeni u kućni pritvor, a oduzeti će im se i sva imovina.

Gospodine Predsjedniče, pretpostavljam da ste već svjesni da će se u nekim zemljama plan Veliko resetiranje aktivirati između kraja ove godine i prvog tromjesečja 2021. U tu svrhu planiraju se daljnji lockdowni koji će službeno biti opravdani navodnim drugim i trećim valom pandemije. Dobro ste upoznati sa sredstvima koja su primijenjena za sijanje panike i ozakonjenje drakonskih ograničenja pojedinačnih sloboda, umjetnim provociranjem svjetske ekonomske krize. U namjerama svojih arhitekata, ova će kriza poslužiti da se zahtjevi nacija u odnosu na plan Velike promjene učine nepovratnima, zadajući tako konačni udarac svijetu čije postojanje i samo sjećanje žele potpuno poništiti.

Ali ovaj svijet, gospodine predsjedniče, uključuje ljude, institucije, vjeru, kulturu, tradiciju i ideale: ljude i vrijednosti koji se ne ponašaju poput automata, koji se ne pokoravaju poput strojeva, jer su obdareni dušom i srcem, jer su povezani duhovnom vezom koja crpi snagu odozgo, od onog Boga kojega naši protivnici žele izazvati, baš kao što je to Lucifer činio na početku vremena sa svojim „non serviam“.

Mnoge ljude kao što dobro znamo, živcira ova referenca na sukob između Dobra i Zla te upotreba „apokaliptičnih“ tonova, koji prema njima zagorčavaju duhove i zaoštravaju podjele. Nije iznenađujuće što se neprijatelj ljuti što je otkriven baš kad vjeruje da je stigao do tvrđave koju želi nesmetano osvojiti. Ono što je iznenađujuće jest da nema nikoga tko bi se oglasio na uzbunu. Reakcija duboke države na one koji osuđuju njezin plan slomljena je i nesuvisla, ali razumljiva. Taman kad je sudioništvo glavnih medija uspjelo prijelaz na Novi svjetski poredak učiniti gotovo bezbolnim i neprimjetnim, na vidjelo izlaze svakakve obmane, skandali i zločini.

Do prije nekoliko mjeseci bilo je lako zamazati ljudima oči i označiti kao „teoretičare zavjere“ one koji su osudili te strašne planove, za koje sada vidimo da se provode do najsitnijih detalja. Nitko, sve do prošle veljače, nikada ne bi pomislio da će u svim našim gradovima građani biti uhićeni jednostavno zato što su htjeli prošetati ulicom, disati, htjeti držati posao otvorenim, htjeti ići u crkvu nedjeljom. Ipak, sada se sve to događa po cijelom svijetu, čak i u Italiji, za koju mnogi Amerikanci smatraju da je mala čarobna zemlja sa svojim antičkim spomenicima, crkvama, šarmantnim gradovima i karakterističnim selima. Dok su političari zabarikadirani unutar svojih palača objavljujući dekrete poput perzijskih satrapa; tvrtke propadaju, trgovine se zatvaraju, a ljudima je onemogućeno živjeti, putovati, raditi i moliti. Katastrofalne psihološke posljedice ove operacije već se vide, počevši od samoubojstava očajnih poduzetnika, i naše djece, odvoje od prijatelja i školskih kolega, kojima je rečeno da slijede nastavu dok sjede kod kuće sami ispred računala.

U Svetom pismu sv. Pavao govori nam o „onome koji se suprotstavlja“ očitovanju otajstva bezakonja, kathčkonu (2 Sol 2,6-7). U religijskoj sferi, prepreka zlu je Crkva, a posebno papinstvo; u političkoj su sferi to su oni koji ometaju uspostavu Novog svjetskog poretka.

Kao što je sada jasno, onaj tko zauzima Petrovu stolicu od samog je početka izdao svoju ulogu kako bi branio i promovirao globalističku ideologiju, podržavajući agendu „duboke crkve“, koja je njega izabrala iz svojih redova.

Gospodine Predsjedniče, jasno ste izjavili da želite braniti naciju. Jednu naciju pod Bogom, temeljne slobode i vrijednosti o kojima se ne može pregovarati, a koje se danas negiraju i protiv kojih se vodi rat. Vi ste, dragi Predsjedniče, „onaj koji se suprotstavlja“ dubokoj državi i konačnom napadu djece tame.

Iz tog razloga, potrebno je da se svi ljudi dobre volje uvjere u epohalnu važnost skorih izbora: ne toliko zbog ovog ili onog političkog programa, već zbog općeg nadahnuća vaše akcije koja najbolje utjelovljuje – u ovom posebnom povijesnom kontekstu – onaj svijet, naš svijet, koji žele ukinuti zaključavanjem. Vaš je protivnik ujedno i naš protivnik: to je Neprijatelj ljudskog roda, Onaj koji je „ubojica od početka“ (Iv 8, 44).

Oko vas su sa vjerom i hrabrošću okupljeni oni koji vas smatraju konačnom crtom obrane protiv svjetske diktature. Alternativa je glasovanje za osobu kojom manipulira duboka država, teško ugrožena skandalima i korupcijom, koja će učiniti Sjedinjenim Državama ono što Jorge Mario Bergoglio radi Crkvi, premijer Conte Italiji, predsjednik Macron Francuskoj, premijer Sanchez Španjolskoj i tako dalje. Ucjenjiva priroda Joea Bidena – baš kao i prelata vatikanskog „čarobnog kruga“ – izložit će ga nesavjesnoj ulozi, dopuštajući nelegitimnim moćima da se miješaju u domaću politiku, ali i u međunarodnu ravnotežu. Očito je da oni koji njime manipuliraju već imaju spremnog nekoga goreg od njega s kime će ga zamijeniti čim se ukaže prilika.

Pa ipak, usred ove sumorne slike, ovog naizgled nezaustavljivog napretka „nevidljivog neprijatelja“ izranja element nade. Protivnik ne zna voljeti i ne razumije da nije dovoljno osigurati univerzalni dohodak ili otkazati hipoteke da bi podjarmio mase i uvjerio ih da budu žigosani poput stoke. Ovaj narod, koji je predugo podnosio zlostavljanja mrske i tiranske moći, ponovno otkriva da ima dušu i svoju volju nije voljan zamijeniti homogenizacijom i ukidanjem identiteta; počinje shvaćati vrijednost obiteljskih i društvenih veza, vezu vjere i kulture koje ujedinjava poštene ljude. Plan Velikog resetiranja osuđeno je na propast jer oni koji su ga planirali ne razumiju da još uvijek postoje ljudi spremni izići na ulice kako bi branili svoja prava, zaštitili svoje voljene i dali budućnost svojoj djeci i unucima. Monolitna nehumanost globalističkog projekta jadno će se slomiti pred čvrstim i hrabrim protivljenjem djece Svjetlosti. Neprijatelj ima Sotonu na svojoj strani, onoga koji samo zna mrziti. Ali na našoj strani mi imamo Svemogućeg Gospodina, Boga vojski spremnih za boj i Presvetu Djevicu, koja će zdrobiti glavu drevne Zmije. „Ako je Bog za nas, tko može biti protiv nas?“ (Rim 8,31)

Gospodine Predsjedniče, dobro znate da se u ovom ključnom času Sjedinjene Američke Države smatraju obrambenim zidom pred kojim je rat kojeg su objavili zagovornici globalizma. Uzdajte se u Gospodina, ojačani riječima apostola Pavla: „Sve mogu učiniti u Onome koji me jača“ (Fil 4,13). Biti instrument Božanske providnosti velika je odgovornost za koju ćete zasigurno dobiti sve milosti koje su vam potrebne, jer mnogi ljudi, koji vas podržavaju svojim molitvama, usrdno ih mole za Vas.

Uz ovu nebesku nadu i sigurnost moje molitve za vas, za Prvu Damu i za vaše suradnike, od sveg srca vam šaljem svoj blagoslov.

Bog blagoslovio Sjedinjene Američke Države!

+ Carlo Maria Viganň

Ovome spisku šefova država treba dodati i Plenkovića koji pripada dubokoj državi. Tako se ponaša, a i viđen je da se rukuje sa sinom od Soroša. Kakav moraš biti čovjek da se rukuješ s takvim likovima.
Naravno da papi treba dodati i kardinala Bozanića koji je (vidi se iz aviona- tko vidi) i predložen od 'duboke' crkve za kardinala. Dokaz tomu je da je u Zagrebu ugostio čikaškog kardinala Čupića, a odbio ugostiti kardinala Burkea koji se suprotstavljao, koliko je mogao, vuku papi Frančesku.
Evo nekoliko crtica iz života kardinala Čupića (Wikipedia)
Pred američke predsjedničke izbore 2004. godine biskup Cupich se nije pridružio američkim biskupima koji su izjavili da se treba uskratiti pričest svim američkim političarima koji podržavaju zakonski odobren pobačaj. Tada je izjavio: "Ne možemo izdvajati samo pojedinačno ljudsko pravo. Moramo biti spremni razgovarati o svim pravima. Naš stav počinje neupitnom zaštitom nerođenih, ali tu ne završava"[8]. 2011. Cupich je savjetovao svećenicima i bogoslovima svoje biskupije da ne sudjeluju na prosvjedima ispred klinika Planned Parenthood (hrv. Planirano roditeljstvo) ili da ne sudjeluju u djelatnostima pro-life pokreta 40 dana za život ispred klinika za abortus.
----------------
U studenom 2012, povodom održavanja referenduma o braku u državi Washington, Chupich je napisao pastoralno pismo u kojemu je pozvao sudionike rasprave na uzajamno poštivanje, a vjernike da uzmu u obzir stav Katoličke Crkve po pitanju istospolnih brakova te je istaknuo: "Zagovornici istospolnih brakova potaknuti su dubokim suosjećanje prema onima koji su pokazali hrabrosti odbiti živjeti u stalnom strahu i odbačenosti zbog svoje seksualne orijentacije. Takvo suosjećanje rezultat je tragične povijesti nasilja nad homoseksualcima, verbalnih napada na njihovo ljudsko dostojanstvo i samoubojstava tinejdžera koji su bili zlostavljani zbog svog seksualnog identiteta."[15], nadodavši kako "Katolička Crkva neće tolerirati zloupotrebu ovog trenutka kako bi se potaknula netrpeljivost prema homoseksualcima ili promicala agenda mržnje i nepoštivanja njihova ljudskog dostojanstva." Istospolni brakovi su naposlijetku odobreni sa 54% : 46% uz izlaznost od 81%.[11]
-----------------
Na upit o Američkom predsjedniku Donaldu Trumpu, izjavio je: "Mi smo demokratska država i dobivamo vođe koje zaslužujemo, jer ih biramo. Moramo se uključiti u politički proces - ako nam se ne sviđa, možemo ga promijeniti. Dakle, ako su ljudi nezadovoljni s onima koji vladaju, mogu ih mijenjati. Nemojmo sjediti, uključimo se, spoznajmo probleme i poduzmimo akciju."[19]

Cupich podupire veću angažiranost žena u Crkvi, a tradicionalnu misu smatra dosadnom i nerazumljivom narodu.
----------------------------------------------------
- 23:34 - Komentari (45) - Isprintaj - #

18.10.2020., nedjelja


Kako bi se mogla nazvati koalicija HDZa i SDSSa?
Danas se obilježava stradanje civila u Lovasu. Četnici su ih natjerali u minska polja pri čemu su im rekli da se drže za ruke. Bolesno!
Hosovcima (čiju je ploču Plenković maknuo iz Jasenovca) su četnici vadili oči šarafcigerima dok su još bili živi, kako svjedoče forenzičari.
Četnici u Škabrnji su tjerali ljude da legnu ispred tenkova te ih tako ubijali, kako svjedoči zapovjednik obrane Škabrnje.
Partizani i četnici slave dan oslobođenja 27.07.41. kad su ubili 200 civila, a svećenika Gospodnetića su okrenuli na ražnju.

Katolička crkva na bolestan način traži da se to zaboravi. Traži pomirenje, a da se četnici i SPC nisu ispričali za okrutne psihopatske zločine. Diplomatski klauni iz Vatikana sve predvode radi nekog višeg cilja koji je samo njima poznat. Kao, radi se o miru i pomirenju. Njih naravno istina ne zanima niti im je palo napamet da za velečasnog Gospodnetića započmu proces beatifikacije.

Prije nego odgovorim na postavljeno pitanje iz naslova referirat ću se na poznatu tv seriju -Laži mi-.
U jednoj od epizoda Cal Lightman, psiholog i detektiv kaže sljedeću rečenicu "Psihologija kaže da su nakaze ljudi koji uživaju u tuđoj patnji".
Shodno tome za četnike (ne sve naravno) se može reći da su nakaze jer uživaju u tuđoj patnji. Od njihovih psihopatskih nedjela nije se ogradila ni Srpska pravoslavna crkva, a izgleda ne namjerava se ni ograditi. Naravno nije se ogradila ni Republika Srbija.

HDZ koalira s nakazama pa se može reći da su i sami nakaze, dakle koalicija HDZea i SDSSa može se nazvati -KOALICIJA NAKAZA-


- 20:00 - Komentari (18) - Isprintaj - #

08.07.2020., srijeda


Plenković koalira s ekstremnim desničarima
Prvo ću reći da sam napisao dugačak tekst o zvijezdi petokraki, pa se mučim da ga skratim. Uglavnom potpuno će biti originalan. Dakle nastavit ću sa serijom o masonima.
O IZBORIMA
Nakon velikih krađa na izborima pobijedio je HDZ. Krađa svih krađa odigrala se kroz krađu na referendumu o izbornom zakonu,u režiji ministra Lovre Kušćevića.

Ali red je čestitati pobjednicima:

Čestitke Plenkoviću na veličanstvenoj pobjedi HDZa i svakako iskrene čestitke ekstremnom desničaru gosp. Pupovcu čiju je stranku osnovao ekstremni srpski desničar, dokazani četnik. To se svjetonazorski savršeno slaže s Plenkovićevim nazorima na svijet.
Red je čestitati i Republici Srbiji koja u režiji HDZa neće morati platiti negdje oko 500 milijardi kuna ratne odštete.
Ne smijem zaboraviti čestitati ni narodu Herceg Bosne koja će dobiti entitet onda kada to odluče masoni iz Pariza i Berlina.
Narode što si odlučio to ćeš i dobiti. A dobit ćeš vjerojatno još jednu agresiju iz Srbije, jer zašto nas ne bi napadali kad im se to isplati.
Arhive ostaju u Beogradu tako da će se još dugo, dok god HDZ bude na vlasti, spominjati kako je u Jasenovcu ubijeno 20 000 srpske nejači, pa će svi normalni Srbi pohititi na osvetu.
Hasanbegović neće biti ministar kulture, na radost svekolike lgbt zajednice. Vidim da je Obuljenka ostala u Saboru, znači čestitke i onom Crnogorcu što upravlja s 50 milijuna proračunskih sredstava za snimanje antihrvatskih filmova.
HDZ je ovoliko dobio radi primamljivog obećanja iz EU o 10 milijardi pomoći, 7 ko fol nepovratno, za što će se zahtjevati i dobri programi i još par 'instanbulskih' (treći spol ko u Njemačkoj itd) , pa u tom smislu i čestitke bogu Mamonu zaduženom za obožavanje novca. Već je bila nezapažena vijest (samo na teletekstu) da će iz EU pomoć dobiti samo oni koji su za ljudska prava. Drugim riječima tko mrzi djecu, tko je pedofil ili filohomoseksualac moći će dobiti milijarde. Očekujte uvođenje u Ustav trećeg spola kao u Njemačkoj. Drugi razlog što je HDZ dobio izbore je najvjerojatniji Šeksov i Pupiev manevar da nagovore oko 100 000 Srba da glasuju za HDZ. Naime toliko fali birača Srba na popisu DIPa u odnosu na 2016 g., što se može provjeriti na njihovim stranicama.
Naravno profitirao je i bog Asmodej zadužen za gender ideologiju i sex, a najviše je profitirao bog Molek zadužen od palih anđela da zavodi ljude da ubijaju djecu pedofilijom i da kolju djecu u utrobi majke.
Abortus je zapravo žrtvovanje djece kako bismo ugodili lažnim bogovima? Isto su prakticirali i drevni poganski narodi. Samo što se današnji bogovi kojima ljudi žrtvuju živote djece drugačije nazivaju. Bogovi udobnosti, sebičnosti, sebeljublja, požude, novca i sl. dakle Molek služi ovoj prvoj dvojici, a sva trojica služe glavnom šefu Sotoni.
Pa čestitke i Očuhu Brozaniću s Kaptola koji ima sigurnu lovu za građevinske aktivnosti i tako će utabanim stazama slijediti svoje njemačke i francuske kolege koji su izgradili ogromne crkvene prostore koji su sada ili prazni ili se iznajmljuju za kojekakve profane aktivnosti. Naravno da se filohomoseksualac i globalista Bozanić neće sjetiti djece iz obitelji očeva branitelja koji su se ubili radi neimaštine i ponižavanja od SDP i HDZ bagre. Pardon, on će preko Karitasa nahraniti te obitelji, e da bi se prikazao kao onaj koji je milosrdan, a zapravo će time ponižavati tu djecu.
Pozivam vjernike da zaobilaze katedralu u širokom luku i da ne daju nikakve pare čovjeku koji nije u stanju odlučiti da prekine s pričešćivanjem političara i ustavnih sudaca koji se grijehom propusta klanjaju bogu Moleku.

Usput napominjem da ću prestati s ikakvim druženjem s članovima HDZa (kao i dosada SDPa, a prije njih komunista).

PS. Mesić kaže Bernardiću: "Šteta što ne postoji ured bivšeg predsjednika SDPa." "Odhebi"- kaže mu Bero.

- 22:37 - Komentari (26) - Isprintaj - #

10.04.2020., petak


MASONI I NJIHOVE TAJNE dio četvrti
Masonerija u crkvi

Danas na Veliki petak govorit ću o masonima u Crkvi. Crkva je premrežena masonerijom. Malo je onih koji su na nekom položaju u crkvi a da nisu uključeni ili u masoneriju ili u predvorje masonerije, Rotari klub ili Lions. Čak je i papa Franjo, ne samo član (od 1998 (=666x3) godine), nego i počasni član Rotari kluba od 2005 god.
Treba otvoreno reći da je rotarijance i (lions) prvi blagoslivljao Ivan Pavao II. Valjda je imao prečeg posla u borbi protiv komunizma, da bi se još borio i protiv masona koji su i osnivači dotičnih klubova. Tu borbu je ostavio nekom svom nasljedniku, ali, avaj, desio se papa Franjo.
Prvo Franjino (možda nenamjerno) izrugivanje Bogu bilo je pranje nogu ženama nevjernicama, zatvorenicima, pa i homoseksualcima dok je bio nadbiskup. Time je tu skupinu ljudi proglasio Isusovim učenicima, što oni nisu bili. Ako ih je već prao trebao im je glavu oprati, a ne noge. Papa Franjo je s tim postupkom pokazao sebe, ili kao namjernim rušiteljem Isusove nauke, ili kao moralno i intelektualno inferiornim čovjekom. O tome sam napisao post koji se može gledati i kao znanstveni rad. U momentu dok je prao noge nevjernicima počela je kiša u Argentini, odakle je papa došao, a poplave su nastupile za 2 dana, u kojima je poginulo 59 ljudi.
Najteži grijeh pape Franje je relativiziranje Isusove odredbe- Što Bog združi, čovjek neka ne rastavlja.
Sljedeći teški papin propust je onaj kad je rekao homoseksualcima- Tko sam ja da ih sudim-, propuštajući reći- nemojte više griješiti. Zbog toga su mnogi homoseksualci 'izginuli', jer su se 'opustili' pa su više griješili i 'zaradili' virus tj. AIDS.

Elvis Duspara je pronašao guglajući, da je masonski znak, broj 666, sveprisutan na umjetničkim djelima. Taj znak je skriven iza šestog slova hebrejskog alfabeta.Tri slova vov. Pogledao sam svete sličice koje skupljam od djetinjstva i stvarno na pola sličica je taj sotonski znak u obliku 3 ve (hebrejski vov) kroz položaj prstiju na ruci. Srednji i domali prst na ruci su skupljeni (što je neprirodno i teško postići) a drugi prsti na ruci su rašireni tako da se dobije 3 v, tj 3 šestice ili broj 666. Počeo sam gledati po crkvama u Zagrebu gdje ima sotonski znak. U katedrali s lijeve strane, blizu ulaza, su stavili reprodukciju slike sv. Lepolda Mandića čija lijeva ruka je naslikana u znaku vvv tj. 666, zatim u Petrovoj crkvi u Vlaškoj, tamo ima taj znak mislim na 9. postaji Puta križa gdje je Isusova ruka naslikana u znaku 666, dakle slikar mason ili naručitelj neki svećenik, su htjeli reći da se Isus oslanja na Sotonu. I onda vjernici dođu na Put križa i klanjaju se sotoni, a da to i ne znaju. To je nešto najsablažnjivije što sam vidio, ali nije to sve u toj crkvi. Glavna oltarna slika prilično oslikava sv. Petra kao homoseksualca. Najgora je crkva Kraljice sv. krunice na Ravnicama. Ona je sva u interijeru reljefno 'oslikana' u obliku slova v. Ima ih stotine, mislim slova. Čak su i prozori oslikani na taj način. Užas. Nisam stigao pregledati ostale crkve.

Sv. Ivan apostol u Otkrivenju napisao je da istražujemo broj 666, riječima:
Otkr 13, 18.
9Tko ima uho, nek posluša! 10Je li tko za progonstvo, u progonstvo će ići! Je li tko za mač, da bude pogubljen, mačem će biti pogubljen! U tom je postojanost i vjera svetih.
11I vidjeh: druga jedna Zvijer uzlazi iz zemlje, ima dva roga poput jaganjca, a govori kao Zmaj. 12Vrši svu vlast one prve Zvijeri, u njenoj nazočnosti. Prisiljava zemlju i sve pozemljare da se poklone prvoj Zvijeri kojoj ono zacijeli smrtna rana. 13Čini znamenja velika: i oganj spušta s neba na zemlju naočigled ljudi. 14Tako zavodi pozemljare znamenjima koja joj je dano činiti u nazočnosti Zvijeri: svjetuje pozemljarima da načine kip Zvijeri koja bijaše udarena mačem, ali preživje. 15I dano joj je udahnuti život kipu Zvijeri te kip Zvijeri progovori i poubija sve koji se god ne klanjaju kipu Zvijeri. 16Ona postiže da se svima – malima i velikima, bogatima i ubogima, slobodnjacima i robovima – udari žig na desnicu ili na čelo, 17i da nitko ne mogne kupovati ili prodavati osim onog koji nosi žig s imenom Zvijeri ili s brojem imena njezina.
18U ovome je mudrost: u koga je uma, nek odgoneta broj Zvijeri. Broj je to jednog čovjeka, a broj mu je šest stotina šezdeset i šest.

Masoni u crkvi su označeni u retku 11.
Broj 666 će biti broj Antikrista, ali je i broj svih antikrista u povijesti, u sadašnjosti i u budućnosti.
To su svi ljudi koji su isključili Boga iz života. Kao što je Lucifer bio dobar u početku, tako će i Antikrist biti dobar u početku svoga djelovanja, ali će naglo pasti, kao što je pao i Lucifer. Počet će huliti na Boga kao što nikad nitko nije hulio. Svoju odvojenost od Boga Antikrist će prezentirati odvojenošću od Sedmice koja je Subota, dana posvećenog Bogu, slike Omege koja je ime Boga, zatim odvojenošću od nedjelje, dana odmora u Isusu, prvog dana tjedna (Isusa koji u ruci drži sve ostale dane Otkr 2,7), slike Alfe koji je ime za Boga (Otkr 22,13). Zar nije Isus rekao -Dođite svi vi umorni i opterećeni i ja ću vas odmoriti-. Toga odmora neće okusiti masoni, i svijet koji ih slijedi, jer je taj odmor u Isusu. Rajski odmor, kojeg vjernici 'osjete' nakon Mise.
Kako papa Franjo kadrovira ne bih se začudio da sljedeći papa, ili neki budući, bude Antikrist. Ili je moguće da sljedeći papa neće biti ni izabran, jer treba dvotrećinska većina za izbor. A trenutni omjer je fifti fifti između tradicionalista i progresivista. To stvarno ne znam, ali mi je palo na pamet. Ako bude izabran bit će izabran i od tradicionalista, ali i od progresivista kardinala koji su dušu prodali sotoni. Kako mnogi govore, a i sam sam to govorio, da će Antikrist biti svjetovnjak onda se ograđujem od prošlog zaključka. Moguće da će sljedeći papa, ako već nije ovaj, biti onaj Lažni prorok kojeg spominje Otkrivenje. Unatoč ovome što sam izrekao ne odvajam se od Petrove stolice, iako bih se rado odvojio od pontifikata ovoga pape, jer je heretik. Sv. Augustin je zaprijetio ondašnjem papi u 5. stoljeću da će odvojiti afričku crkvu ako papa nastavi s herezama. Mislim da bi se i Stepinac odvojio od pontifikata ovoga pape. Cccc, baš sam hrabar, ali, je li Veliki petak ili nije? (Tko sam ja da sudim papi. Papa prestani s herezama, pa neće trebati pandemija viruskorone da te spriječi da pereš noge 'poganima' na Veliki četvrtak).


Mač Božji je dvosjekla oštrica (upućena drugima, a s druge strane i prema meni) pa ću malo i o mojim grijesima kojima sam zadavao udarce Gospodinu, na Putu križa i na Križu.
1- Oholost, mislim da kod mene ima oholosti koja me, radi moje pale naravi, udaljava od poniznosti i uvjerava me da mogu nešto dobro postići bez Boga.
2- Škrtost u čijoj je pozadini pohlepa koja me priječi da budem darežljiviji u davanju srca Gospodinu i davanju srca svojim bližnjima. Također me priječi da racionaliziram sve svoje grijehe i tako me sprječava da ih darujem Onome koji me na Križu ljubi.
3- Zavist koja me odvaja od kreposti strpljivosti u svim životnim situacijama. Čini me nesposobnim za ljubav koja je strpljiva i nježna. Izvor zavisti je u mojoj oholosti.
4- Srditost i ljutnja . Ovdje sam 'najjači' Bože mi oprosti. Ne znam biti blag kako to od mene traži Gospodin. Ljutnja je ponekad moja prva reakcija na probleme drugih s čime je povezana i moja nestrpljivost zbog pogrešaka drugih ljudi.
5- Pohota tj bludnost. Znam odlutati u mislima i djelima od Gospodina što je duhovna bludnost koja me uz vražju asistenciju pokušava uvesti čak i u primisli na tjelesnu bludnost, ali se ne dam, i gotovo.
Neumjerenost u jelu i piću. Neumjerenost kod mene ima više dimenzija. Dok sam bio mlađi (a i sad ponekad) znao sam biti toliko neumjeren u propovjedanju vjere da sam time ljude tjerao i od sebe i od Gospodina. Ha, nije bilo lako u komunizmu, pa će mi, nadam se Gospodin (i ljudi) oprostiti te neumjerenosti. Prilično se dobro nosim s neumjerenošću u jelu, ali znam popiti više od jedne čaše vina, valjda radi demencije :), kad sipam drugu čašu već sam zaboravio da sam prvu popio haha.
Dok sam bio mlađi imao sam i neumjerenost u druženju s prijateljima, ali sam to nadvladao uz svesrdnu 'pomoć' žene.
7- Lijenost. Zna me zahvatiti tromo zadovoljstvo pa se pravdam umorom, npr, sporo pišem knjigu koju sam započeo, nedovoljno brzo pišem postove na blogu i slične propuste izazvane lijenošću. Sjetih se i da ne izlazim vanka, a kad izađem ne krećem se žustro i brzo, neg onak lijeno. Dobro mi došlo što sad nikako ne izlazim radi koronavirusa.
Dragi Isuse, oprosti mi. I posjetitelje bloga molim da mi oproste (bez pomisli na patetiku, molim).

PS. Zemlja je približno lopta i to je lako dokazati, ali eto Duspara i još neki pokušavaju dokazati da je zemlja ploča.- 12:17 - Komentari (116) - Isprintaj - #