bartimej croata

20.03.2018., utorak


HRVATI, SRETAN ULAZAK U NOVI TOTALITARIZAM
Danas je bilo glasovanje u predsjedništvu HDZea, 19 prema 6 za uvođenje novog totalitarizma. Za ratifikaciju istambulske konvencije su bili dični sinovi hrvatski poput ministra obrane Damira Krstivoje, zatim ministra poljoprivrede Tomislava Tupoglavog koji je inače pošten čovjek (što je jako rijetka pojava u HDZeu) i dobar ministar ali eto ne zna da sudjeluje u smrtnoj osudi za Hrvate, jednostavno čovjek ne razumije šta piše u onoj prokletoj konvenciji. Ne može on, majke ti, sad učiti razliku između interseksualca, transeksualca, transrodnog i tranvestita, bender gender, LGBTIQ i ostalih 70 (dosad je 200 rekord), nekakvih čudnih seksualnih identiteta. I kad je čitao prvu stranicu biblije đe piše da je Bog stvorio muško i žensko i LGBTIQ i još 70 seksualnih identiteta on je zapamtio samo muško i žensko, ali je sve ovo drugo pozaboravio, a i vjeroučitelj velečasni je kriv jer ga nije dovoljno pritisnuo da popamti sve ove identitete koje je Bog stvorio. Ko će sve popamtit, mile ti majke dosta mu je što mora znat sve vrste pesticida koje je isto Bog stvorio (valjda je bila južina kad je to stvarao).
Ali ipak, kad sad izdaleka pogledam Tolušića nekako mi se, onako 'gologlav', čini kao ona stvar, Bože mi oprosti i ne zamjeri.
Ne da mi se spominjat ostale, ali ću još spomenuti da se Glavaš Zatvorski isto opredjelio za Istambulsku kao i Kalmeta Zadarski, ali dobro, ljudi smo, znamo da ta dvojica gaje platonsku homoseksualnu ljubav prema Cvitanu Pravednom, pa se to baš fino uklapa u Istambulsku tursku konvenciju.
Nadmajmun Plenkičievski Ukrajinski izjavio da se konvencija slaže i sa Crkvom. Zacijelo je mislio na Heretika Franju koji je na isti lukavi način otškrinuo vrata tami, koja će uskoro progutat cijelu zemlju (kažu mnoge vidjelice bit će tri dana tame, taman ko da ja to ne znam). Svi ovi potpisnici će biti stradalnici u toj tami, ali neće bolje proć ni ovi šestero ako ostanu u društvu ovih prokletnika.

Kažu mi da je ona Dubravka Šuica učila unuka da se prilagodi istambulskoj. Uzela mu autiće i dala mu ružičastog medu na što je jadno dijete plakalo mjesec dana, ali je Dubravka onako pripametna i izuzetno inteliđentna bila uporna dok se dijete nije dosjetilo i stalo vikati---- Nećuuuu pišuuuuu, nećuuuu pišuuuuu, i tek je onda Dubravka Istambulska popustila i vratila djetetu autiće. Na što je muškić plakao, ali ovaj put od sreće.

Da zaključim. Danas je HDZ umro. Pokoj vječni daruj mu Gospodine i tama vječna neka ga prži.
- 23:42 - Komentari (38) - Isprintaj - #

06.03.2018., utorak


Bero, Bakir i dimije
Ovih dana SDP imao konvenciju stranke. Glasanje o budućnosti je bilo tajno. Bile su dvije mogućnosti: ili glasati za Aliju Sirotanovića ili za Božu Vreću. Stara ekipa predvođena dr Mirandom glasala za Sirotanovića a mlada ekipa predvođena Berom glasala za Božu Vreću. I pobijedio Bero. Sad se zna da je SDP odredio smjer i budućnost stranke. Zna se doduše da je Alija Sirotanović bio zaslužan i da je iskopo par kilometara rudnika u obliku svastike na dubini od dvaes kilometara i da je postigo rekord od milijun iskopanih tona za mjesec dana, sve lopatom koju mu je poklonio voljeni maršal, ali to ni izbliza nije djelovalo na mlađu gardu, pomladak SDPeja koji su inteligentni (sve doktori fizike) koji su listom glasali za Božu Vreću koji pjeva kao heruvim koji je opao na zemlju. I koji je slobodan od toga hoće li biti muško ili žensko što je edpejce bacilo u delirijum i bez bijelog praha.
Hrvatska naginje lijevo iako je Renzi izgubio u Italiji, ali nema veze, bitno je biti human i sebi osigurati lovu koju nemilice i dragomice daje soros.
Kažu da je Bero već odlučio napraviti poseban WC u Zagrebu za Božu Vreću iz zahvalnosti što mu je ovaj pomogo pobijediti na konvenciji. SDP je odlučio i da WC mogu koristiti i oni čipirani HDZejci koji će glasovati za Istambulsku što je najgori oblik političke korupcije. Ali eto. Mladi Bauk danas šćeo stavit u proceduru istambulsku ali mu nije prošlo iako je Beus Rihmneberger galamio da ako se to ne stavi da će on sabornicima pokazat crvenu guzicu, pa nek onda više otežu sa tom hebenom istambulskom turskom konvencijom koja štiti radu borić, sarnavku svraku i štati ja znam koje sve ugrožene ženske čije će udruge dobivati lovu čim se istambulska potpiše. Nije Beus ni završio kad eto ti onoga tikvana desničarskog generala Glasnog koji reče -nek si beus stavi petokraku na guzicu, ne treba je bojit.
Jučer sam sreo na Pešćenici Jarana iz Noćne more i pitam ga kako se po njemu kaže -Istambulska konvencija- a on će koistopa - Istambujski kujac.
Imam neke zamivljive fotke iz rata pa sam ih ponudio Beri da ima čime ucjenjivat Bakira kad započme rat. Kad je sijevalo u Sarajevu ja se bavio švercom pita krompirača i jednom prilikom uđem u jedan podrum kadli jedna spodoba u dimijama galami na mene- koji više 'klinac' stalno nudim pite krompirače ima li za njega ijedan burek. Skroz muški glas pa mi bilo sumnjivo pa sam tajno snimio. Poslije skužim da je Bakira ustvari Bakir. Bakir obuko dimije da se sakrije. Eno ga optužuju da oće 570 hiljada branitelja stavit na spisak- registar pa se pravi branitelji pobunili i postavili barikade na ceste.-
Kažu branitelji- da nas je toliko bilo ne bi pala Srebrenica nego bi osvojili i Bugarsku a možda i Rusiju. Bakir aga zvao policiju i mlatio branitelje. Šta očekivat od tramvajstita ili kako se to stručno već zove. Jadni smo ti mi bošnjaci ko nas vodi.

PS Nakon ovih pisanija odem vidit je li mi glava još kockasta, kadli tamo nije više kockasta nego poprimila sandučast oblik.


- 20:21 - Komentari (9) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.