bartimej croata

15.07.2016., petak


Pranje nogu ženama na Veliki četvrtak i feminizam- dio šesti
Malo o Adamu i Evi i zašto su istjerani iz Zemaljskog raja. Adam, dok je bio sam, nije prilazio Drvetu spoznanja dobra i zla, pa je uživao u velikoj sreći i zdravlju jer je imao u vrtu i stablo Života s kojeg je jeo i čiji plodovi su Adamu davali besmrtnost duše i tijela (danas je Drvo života Križ) Kad je Eva stvorena od Adamova rebra, Adamovoj sreći nije bilo kraja sve dok Evu nije zahvatila znatiželja pa je prišla Drvetu. A tu ju je čekala Zmija (sotona) i nagovorila ju da ubere ploda i pojede. Ona svoje tijelo nije vidjela (moje opservacije) jer su u Raju imali pogled na razini duše. Kad je plod pojela zahvatila ju je oholost i nagovorila je Adama da i on pojede. On se nije znao oduprijeti, pojeo je- i ostalo znamo. Reći ću ipak da mislim da se radi o seksulnom iskustvu, ali samo na ovoj tjelesnoj razini. Eva je upoznala prije toga prijetvorno slatko zavođenje vraga (duševna razina), u procesu moralnog pada samozadovoljila se, i onda postala ohola što je na razini duha, jer tamo najprije stanuje oholost. Najviše u umu. Prvo se Bog ne posluša pa se onda kroz više generacija rakne -Nema Boga.-
Grijeh se sa praroditelja prenio na prvorođenca Kaina. Njemu je vrag prišao i nagovorio ga da ubije brata (Abela
Obično prvorođenci nastradaju (osim kad se abortusom ukloni prvorođenac) jer se na njih prenese kazna za grijeh. I ne samo kazna nego i sklonost grijehu. Zato Židovi posvećuju prvorođence Bogu da uz Božju pomoć ta djeca budu moralna. Dakle, na muškarce se prenijela sklonost ubojstvima. I to je u globalu trajalo kroz cijelu povijest čovječanstva sve dok se nije pojavio feminizam i prvorođeni 'sin' feminizma tzv. genderizam. Žene su odlučile biti ravnopravne muškarcima i nemojte misliti da se to odnosi samo na područje rada, socijale, ili područje seksualnosti, nego ih je vrag natjerao (pošto to traže) i na sklonost ubojstvima. U 'razvijenim' zapadnim zemljama imamo porast ubojstava žena. Tako je nedavno jedna majka u SADu ubila pred mužem (okrutno, prvo nožem pa pištoljem) svoje mislim troje djece. Da se radi nečega osveti mužu. Kod terorista imate i ravnopravno djevojčice koje se raznose bombama. Zanimljivo, u svim drugim područjima u islamskom svijetu djevojčice i žene nisu ravnopravne i tamo gdje bi po svojem dostojanstvu trebale biti ravnopravne sa muškarcima
Trenutno feministice u globaliziranom svijetu nastoje doći na političke položaje s kojih će pod parolom ravnopravnosti pokušati zavladati svijetom i prenijeti svoju pokvarenost na nekog simbolično rečeno svojeg političkog nasljednika, prvorođenca koji će u stvari biti Mega Kajin. Mega Ubojica- Antikrist.
Jedna od onih koji pokušavaju doći do položaja generalnog tajnika UN je 'naša' Vesna Pusić, od milja zvana Pussy, kako su je nazvali iz Udruge za zaštitu životinja čiji je ona fan.
Rekla je u Debati pred izbor da je feministica i da će se boriti za ravnopravnost žena. Za nju su jednako ugrožene žene iz LGBT zajednice i žene koje su izgubile djecu u ratu tj. koje nisu pronašle svoje sinove. Zato pretpostavljam da je osobno napravila abortus(a) jer i inače podržava prava žena na ubojstvo vlastite djece, što feministice nazivaju -pravom na raspolaganje svojim tijelom. A Bog će to nazivati -pravom da im tijela gore u paklu cijelu vječnost. Ukoliko ustraju u svojoj 'ravnopravnosti' da ubijaju kao muškarci.
Takva nemoralna spodoba je dobila veliki pljesak na Debati.
Uguglam nedavno Vesna Pusić, kad pojavi se ona 'zgodna' Jelena Rozga sa nekavom novom pjesmom- Nasljednik. Inače kad ugledam Jelenu dođe mi od umjetničkog ganuća da se katapultiram na mjesec iako znam da bih naletio na zaštitnu kupolu koja je iznad ravne zemlje.
Pjeva Rogza:

Žene budite alfa žene....
Ja za ljubav nemam dara,
Ja sam dušo svjetska prevara
.......................................
I po običaju ti samo nestani, ....

Ovdje Rozga misli na Pussy i na muškarca kojeg kao alfa ženka treba odbaciti i preći na drugoga. Inače, žene su i u prostituciji postigle ravnopravnost sa muškarcima. Da budem izravan- žene plaćaju za seks 'ravnopravno'. Sve više i sve češće.
I to će ići stazom grijeha dalje sve do visoke politike koja će u konačnici 'izroditi Antikrista.
Kakvu tu ulogu igra papa Frančesko. Veliku, jer je i on gay friendly kao i Pussy. Pa očekujemo uskoro za neki sljedeći Veliki četvrtak da i njoj opere noge. Nema veze što je deklarirana nevjernica, jer svi smo mi djeca Božja kako laže Frančesko lažljivi. Svi smo mi stvorenja Božja (svaka duša koja se utjelovi u prvu stanicu je stvorena od Boga), a ne djeca Božja. Samo su sveci na zemlji djeca Božja. Stepinac je npr. bio dijete Božje.

Ps. Kažu da su dvojica u samom vrhu hdzea prikriveni homoseksualci. Oženjeni a imaju dečke. Pošto u politici sve mora biti transparentno molio bih da to javno priopće. Uvešćemo zato termin- transparentni pederi- umjesto prikriveni homoseksualci. Čisto radi javnosti, osobito lijeve provenijencije jer oni hoće sve tranparentno, i jer čujem da u sdpu ima puno više netransparentnih pedera.
Kažu da je javnim pismom Pusićku podržao i austrijski Pravobranitelj za ravnopravnost spolova Andrej Kuratz.
Ipak je austrijanac Kurt Waldheim bio generalni tajnik, poslije se pronašlo da je bio član hitlerove omladine ili čak nešto više, što je pusićki blisko jer joj je otac bio ustaški časnik. Ipak Austrijanci navijaju za svoje. Predlažem da A hsp makne šator u srbu, nek brate nađu neku godišnjicu kad su u nekom mjestu ustaše poklali 200 civila i nek to slave kao Dan oslobođenja od komunizma. Nek glume ako treba. Mislim da će onda pupavičasti srbi skužiti da nije zgodno slaviti pokolj civila. I da će srušiti onaj odvratni spomenik, kojeg je isfinancirala Jaca feministica.







- 19:07 - Komentari (217) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.