bartimej croata

30.09.2019., ponedjeljak


Šuica će postat potpredsjednica babilonske tvorevine
Prije oko godinu i pol sam pisao satirički tekst o usvajanju Istanbulske konvencije za koju je nedavno premijer rekao -Eto koliko su pričali protiv a ništa se nije dogodilo.-
Jadnik ne zna da je u međuvremenu neki otac bacio četvero djece kroz prozor, njegova ministrica udarila dijete autom i bilo je još nekih grozomornih događaja kojih ne bi bilo da se ratificiranom konvencijom nisu u državu dozvali zli duhovi iz pakla koji ljude tjeraju da čine 'nenamjerna' zla.
Ovih dana Šujica će postati nekakva tajnica u babilonskoj tvorevini.
Jučer je na Misi čitana Pavlova poslanica Timoteju u kojoj se naglašava važnost svjedočenja vjere i vlastitim životom, Pavao čak naglašava svjedočenje za istinu samog Krista koji je pred Pilatom dao lijepo svjedočanstvo za vjeru i istinu. A naši očusi s Kaptola pričešćuju Šujicu, Kolindu i Plenkovića i baš ih briga za svjedočenje za istinu. Preuzvišeni očusi čak zovu u goste Čupića ili kako se već zove (bolje bi bilo da nema imena) kardinala iz Chicaga koji je kao ko fol Hrvat. Taman kao da je nacionalnost važna ako si osvjedočeni 'peder' i ako tjeraš svećenike iz župe ako reknu istinu, kao što je učinio ovaj nazovi kardinal hrvatskih korijena.
Evo par izvadaka iz posta od prije godinu i po.

Danas je bilo glasovanje u predsjedništvu HDZea, 19 prema 6 za uvođenje novog totalitarizma, u kojem manjina natura većini treći spol kao što je već u Njemačkoj i kao što se hoće kod nas uvesti čim Jaran s Pešćenice (čitaj Bero iz SDPa) osvoji vlast i aktivira Istanbujski kujac kako on zove Istanbulsku konvenciju. Za ratifikaciju istanbulske konvencije su bili dični sinovi hrvatski poput ministra obrane Damira Krstivoje, zatim ministra poljoprivrede Tomislava Tupoglavog.
Ne može Tupoglavi, majke ti, sad učiti razliku između interseksualca, transeksualca, transrodnog i tranvestita, bender gender, LGBTIQ i ostalih 70 (dosad je 200 rekord), nekakvih čudnih seksualnih identiteta. I kad je čitao prvu stranicu biblije gdje piše da je Bog stvorio muško i žensko i LGBTIQ i još 70 seksualnih identiteta on je zapamtio samo muško i žensko, ali je sve ovo drugo pozaboravio, a i vjeroučitelj velečasni je kriv jer ga nije dovoljno pritisnuo da popamti sve ove identitete koje je Bog stvorio. Ko će sve popamtit, mile ti majke dosta mu je što mora znat sve vrste pesticida koje je isto Bog stvorio, kako misle u hdzeu.
Ne da mi se spominjat ostale, ali ću još spomenuti da se Glavaš Zatvorski isto opredjelio za Istanbulsku kao i Kalmeta Zadarski, ali dobro, ljudi smo, znamo da ta dvojica gaje platonsku homoseksualnu ljubav prema Cvitanu Pravednom, pa se to baš fino uklapa u Istanbulsku tursku konvenciju.

Kažu mi da je ona Dubravka Šuica učila unuka da se prilagodi istanbulskoj. Uzela mu autiće i dala mu ružičastu barbiku na što je jadno dijete plakalo mjesec dana, ali je Dubravka onako pripametna i izuzetno inteliđentna bila uporna dok se dijete nije dosjetilo i stalo vikati---- Nećuuuu pišuuuuu, nećuuuu pišuuuuu, i tek je onda Dubravka Istanbulska popustila i vratila djetetu autiće. Na što je muškić plakao, ali ovaj put od sreće.
I mi ćemo plakati od sreće kad ova protuprirodna vlast sjaši s vlasti.
PS Zabranjeno komentiranje radi stalne južine (u mojoj glavi).


- 22:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.