bartimej croata

21.08.2021., subota


Tko upravlja plandemijom
Kad pročitate sljedeće podatke shvatit ćete da su ravnozemljaši mačji kašalj prema plandemičarima. I jedni i drugi su uvrnuti, ali ovi drugi su toliko nadmašili ove prve po tupastim zaključcima i sljepoći da je to urnebesno.
Na rumble com. i hop portalu objavljeno pod naslovom Koja laž...Broj zaraženih u svim zemljama 233. podaci:
08.08 2021 u mnogim zemljama objavljen isti broj zaraženih-233.
Naši stožeraši 8.8 izbrisali objavu i napisali 213, hahahahaha
Australija- 233
Kentucky- 233
Hawaii- 233
Iowa- 233
California-233
Idaho-233
Oregon- 233
Trinidad-233
Saskatohewan- 233
Tadžikistan- 233
Dakota- 233
Mississippi-233
Alberta-233
Virginija- 233
i još jedna država za koju nisam čuo.

@blogi ima opravdan prigovor da je to vremenski blizu 08. 08, ali tendira ovom datumu, ali je najviše 08.08. Da bi se ovako nešto zbilo, recimo unutar mjesec dana i ako računamo koliko zemalja ima u svijetu i da je tih dana broj zaraženih od nula do 1000, onda je lako izračunati da je sve namješteno. Da bi se ta vjerojatnost stvarno dogodila u dvije zemlje odnos je 1 naprama milijun. Varijabla vremenske disperziranosti unutar mjesec dana anulira se različitim brojem stanovnika. Npr Californija je deset puta mnogoljudnija od nas.
Izračunao sam da bi trebalo živjeti nekoliko trilijuna godina da bi se potrefila ova brojka od 233 zaražena u ovoliko zemalja. A ovdje se potrefilo unutar mjesec dana. Hahahahahahaha, koja ludnica.

Idemo sad na analizu ovog broja 233. @blogiju sam dao namjerno 8 dana (sad ću ja malo manipulirati kao masoni) da riješi enigmu, ali je on pošteno (!) priznao da se tu nema šta riješavati, nego je ovo jedna od mojih teorija zavjere. Pa da vidimo je li.
Usput je @blogi na moju veliku radost izguglao kao dokaz (haha) da je 10 12. u Indiji i Brazilu bio isti broj zaraženih. 343 zaražena. Ahahahahahahahahahaahhahhhhhhhhhhahhhaaaaaaaaaaaaaahhhhh...
Evo u čemu je tajna, čuj tajna, haha, koja masonska smijurijska svjetlost i čime se oni bave, sve da bi lagali, manipulirali i ismijavali čovječanstvo. Bože sačuvaj.
Kad se zbroji 2+3+3 dobije se 8. Otud 233 zaražena 8.8. Sami izvedite zaključak koja je simbolika broja 8, ako npr Isus spominje 8 blaženstava (Na Gori). Naravno da masoni vjeruju da je Bog Lucifer. Sotona ima plan uništiti čovječanstvo i u konačnici strovalit ga u pakao kako se vidi iz svih biblijskih tekstova. Zato sotona zavarava jadne ljude koje mrzi svim svojim silama i razumom. U tome mu pomaže @blogi.
Zaključak masona:
Potpuno smo ovladali glupim ovcama (gojimima) čovječanstva pa im možemo podvaljivati koronu sa svim informacijama koje mi štimamo da bi uskladili simboliku masonskih (čitaj sotonskih) brojeva da bi uspješnije vladali glupim masama.

Tko vodećim masonima pomaže u zadaći uspješnog pravljenja robova od ljudi?
Evo tko.
1- U prvom redu niži slojevi masona koji su isprazni u svojim srcima i gledaju ove više masone kao nešto mistično i poželjno za duhovni život. Jadna im njihova majka, sami sebe guraju u pakao.
2.- Pohlepni ljudi u korporacijama koji se drže logike posla, ali su se pogubili i ponašaju se kao deve koje bi se htjele provući kroz iglene uši. Farmako fašisti poput Billa Gutavog i sličnih milijardera sve ove laži i manipulacije s Covidom nastoje uviti u humanitarni celofan.
3.- Političari u vrhu koji su svi odreda masoni. Oni kadroviraju npr Capaka za kojeg predmnijevam da je mason, jer je i on upisao broj 233 -8.8 ali ga je na brzinu ispravio u znate koji broj- 213. (nakon što su novinari jednog portala otkrili namještaljku). hahahHAhahahahahhahhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaa, pa 13 je isto jako važan masonski broj. Imitira 13 apostola uključujući Isusa.
U masonskoj simbolici brojeva broj 33 je važan jer, (oni tako misle) lijevo krilo orla ima 33 pera. A dva su krila.
Par poslednjih decenija, luciferska klika – širitelji antikršćanskih ideologija se intenzivno usredotočila na uništenje svih moralnih i etičkih dobara Kristove crkve – kao stečevine Kristova djela ljubavi. Posebna im je poslastica promicanje deteizacije, čestoput se koristeći amoralnošću nekog svećenika nastoje stvoriti loš glas čitave Katoličke crkve, znajući da je katoličanstvo još uvijek jedina moćna duhovna i moralna zapreka (snaga) koja priječi uspostavu poganske diktature Novog svjetskog poretka. A usput masoni hvale pale svećenike poput biskupa uzinića.

Iako ta društva slove za tajna društva, tajnovitost “im“ izgleda nije cilj, nego samo maska i sredstvo “njihovih“ tajnih ezoterijskih ceremonijala. Simbolika koja govori o njihovoj nazočnosti u svekolikim oblicima javnog života toliko su rasprostranjeni da neminovno padaju u oči svim ljudima na zemaljskoj kugli i to u svakoj prilici i na svakom mjestu. Masoni se služe simbolima nebi li prikrili važne tajne od svoje subraće. Nije, na primjer, baš slučajno 1. svibnja 1776 osnovano društvo iluminata, nego je taj datum 305. godine p. Kr., vezan uz dan kada je najveći progonitelj kršćanstva radi bolesti abdicirao s prijestolja. Dakle tamo gdje je Dioklecijan stao iluminati, masonerija i drugi pobornici su nastavili. K tomu na taj dan se slavilo u čast boga Sunca. Lucifer, Svjetlonoša, Sin Zore (Iz 14,12) je “njihovo“ božanstvo koje se krije iza simbola Sunca. Nadalje, Lucifer je “pali anđeo“ (Iz 14,12) – kojega masonerija krije iza simbola zvijezde padalice – plamteća Zvijezda – baklja razuma. Zvijezda je, dakle, masonerijski simbol Božanske providnosti.

Svi smo imali u ruci novčanicu od jednog američkog dolara. Ta novčanica kao osnovno platežno sredstvo, rasprostranjeno diljem svijeta, sadrži cijeli arsenal slobodnozidarskih i iluminatorskih simbola. Prednja strana (avers) te novčanice nosi lik Georgea Washingtona (aktivnog člana masonske lože) prvog predsjednika SAD-a, koje su tada brojale trinaest država. Pored njega je pečat SAD, u kojem se nalazi vaga Pravde, ključa, kutomjera na kome je 13 zvjezdica. Naličje, poleđina (revers) novčanice nosi na sebi dva pečata slobodnog zidarstva. Posebno značenje ima broj trinaest (13). Trinaest slova annuit coeptis (godina začetka – objavljujemo rođenje), 13 kamenih redova na piramidi. U donjem redu granitnih kamenova upisana je rimskim brojevima 1776 – godina osnivanja. Piramida nije dovršena, što znači da ustroj još nije gotov. Dovršenje je sadržano u vrhu piramide smještenom u Suncu. Otvoreno oko u vrhu je oko opreza, sveprisutnost koja sve vidi i sve kontrolira – simbol Boga. Na traci ispod piramide, na latinskom je ispisano novus ordo seclorum, što znači Novi svjetski poredak.

Drugi pečat također sadrži mnoštvo simbola. I ovaj pečat je bogat sadržajem broja 13. Trinaest listića na maslinovoj grančici i 13 strelica u orlovim kandžama jasno govori tko ima vlast određivati kada i gdje će biti mir a kada i gdje rat. Unutar Sunca iznad orlove glave je 13 zvjezdica – simbol 13 američkih država i trinaestoricu (masona) od trideset i dvojice potpisnika Ustava. Tekst na traci “E pluribus unum“ – također sadrži 13 slova, k tome – 13 okomitih pruga i 13 vodoravnih crta na štitu. Broj 13 je vrijednost pripisana Sotoni.

Masoni uče da Božji nauk ograničava čovjekov razum i slobodnu volju, što je protivno nauku Zmije iz Edenskog vrta, koja je učila da je čovjeku potrebno zanje (spoznaja) dobra i zla. Ovu spoznaju shvatiti, odnosno prevesti kao iskustvo. Dobro je imati iskustvo zla, tj bolesti, rata, gladi kuge i zle godine i kad te ujede komarac. Tako oni misle.

Riječ piramida u drevnom Egiptu je imala značenje – veličanstvena svjetlost. Prisutnost Boga-Sunca u drevnom Egiptu obilježavana je spomenikom zvanim obelisk. Obelisk – kao simbol boga prosvijetljenih (Lucifera) preuzeli su i masoni, u kojem su sazdani mnogi ezoterijski brojevi (13, 33, 555,...) Doimlje se kako je (posebno) broj 13 izuzetno važan broj za masone – neki to povezuju sa pobunom sluga protiv kralja Kedor-Laomera, što asocira na pobunu Lucifera i njegovih pristaša protiv Boga. Broj 13 predstavlja Sotonu, Zmiju, ... onoga koji navodi kušnju i pobunu. Tri su za masone najvažnija obeliska. Prvi se nalazi u Washingtonu, podignut u čast predsjednika Washingtona 1848. godine i usmjeren je prema Capitolu. Drugi se nalazi New Yorku – u Central parku, a donešen je iz Aleksasndrije 1881. godine. Treći, za masone najvažniji, smješten je usret trga Svetog Petra u Vatikanu, a postavljen je upravo tako, da ga Sveti Oci – pape, dok se obraćaju vjernicima, moraju izravno gledati. Rim je preplavljen mnoštvom tih spomenika (!!! Nad većinom je obavljen egzorcizam). Ispred skoro svakog crkvenog zdanja (bazilika, ...) nalazi se obelisk kao znak budnog motrenja masonerija na sveukupan život, rad i djelo Crkve, ali da zbunjuje ljude – kako, naime, Crkva i masonerija rame uz rame, ruku pod ruku rade jedno te isto.

Na šta me prosvjetljeni mulac Capak natjera, da prepiswujem o broju 13. Čuj promjenio hitro brojku 233 u 213 kad su mu javili da su prokuženi od jednog portala, da je u mnogim zemljama broj oboljelih 233.

Ptica feniks – simbol je masona – počasnog 33 stupnja skrivenog masonskog misticizma. Feniks je simbol novog rođenja i povezan je s egipatskim mitom koji opisuje feniksa kao prelijepu i usamljenu pticu koja je živjela 500 godina u arapskoj pustinji, na kraju si je savila gnijezdo, zapjevala tužnu pjesmu, potom se uništila u plamenu, da bi se obnovljena digla iz pepela i otpočela novi (dugi) život u “Novom rođenju u Mudrosti“. Ova mitološka pojavnost povezana je s alkemičarskim (okultnim) učenjem, da iz pepela izgorjele materije može niknuti novi život. ... Još su mnogi simboli koji prikrivaju ezoterijske i okultne tajne masonerije, iluminata, humanista, komunista u novom ruhu i drugih društava Novog doba kojim je cilj stvaranje Novog svjetskog poretka u kojemu neće biti mjesta kršćanskom (katoličkom) moralu i nacionalnim državama. Nasreću da su njihovi planovi već odavno osuđeni na propast – naime na Kalvariji. Pobjednik je raspeti Krist – Put, Istina i Život. Prepoznajmo one koji se kriju iza “njihovih“ simbola, kako bi još žarče prionili uz Spasitelja koji nas po svojoj smrti vodi u novi “vječni“ život.

Tako su nastajali razni oblici štovanja čovjekobogova popraćeno adekvatnim oblicima „moralnih“ životnih principa. Sjetimo se stanovnika gradova: Sodome, Gomore, Soare, Adme i Sebojime – gradova Pentapolisa i analogije Penthagona, pentagrama – peterokuta – petokrake, piramide, itd. Petokraka ispunjena crvenom bojom predstavlja sinonim paklenih ideala koja se trebaju i “mogu“ ostvariti samo revolucijom, odnosno krvoprolićem, dakle ratom mržnjom i svim zlima što iz toga proizilaze. Broj 5, dakle, ima izuzetno važnu ulogu u tajanstvenom planu (skrivenih) igrača mraka – tame.

Umalo zaboravih @blogiu otkriti veliku tajnu (:)) istovremenog broja oboljelih u Indiji i Brazilu 10.12.
Broj 343 oboljelih, Zbroj ovih brojeva je 10, uklapa se u datum, a tuppi Indijci i Brazilci neće ni primjetiti kako ih vučemo za nos. Previše ih ima, treba ih istrijebiti, misli Bill Odvratni.
Stare kulture poput Inka, Egipćana itd su znale za utjecaj kalendara na ljudski rod, pa se masoni koriste istim sredstvom da bi efikasnije upravljali ljudima. Dio priče sam ispričao, više drugom prilikom, i ovo je predugo za post. Dosta podataka sam izvukao iz interneta, zbilja sam se umorio, baš sam blesav na što gubim vrijeme. Ne možeš @blogia urazumiti da mu učitaš milijardu knjiga u glavu. Džaba pa džaba.
PS. 213 u zbroju ima šesticu. Doktore Capak, pa mogao si neki drugi broj oboljelih, npr 214, ali zamjerio bi se francuzima, a lopino.



- 19:04 - Komentari (60) - Isprintaj - #

12.08.2021., četvrtak


Misli na đavla- cijepi se


Misli na profit farmakofašista- cijepi se.
Misli na smanjenje svjetskog stanovništva- cijepi se.
Misli na svoju propast- cijepi se.
Misli na tuđu propast- cijepi se.

Misli kako ne znaš misliti, jer fašisti misle umjesto tebe.



- 23:07 - Komentari (79) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.