bartimej croata

31.01.2018., srijeda


Boli, boli...
Čudan naslov, ali nije čudo kad sam imao prvu operaciju u životu. Čupalo mi venu, nešto se iskompliciralo pa sam imao i kliničku smrt. Gledam ja odozgor doktora kako me reže i pokušava počupat venu ali nije išlo pa je zvao i sestre i prisutnu mačku, ali tek kad je došao miš isčupalo mi žilu. Kad sam se probudio ispričam jednoj sestri kako sam sve gledao odozgor, a ona reče da nije neki vjernik ali će odsad redovito ići u crkvu.

Ako se hoćete ispravno liječiti pročitajte knjigu dr. Normana W.Wolkera -- Sokovi od svježeg voća i povrća. Ja sam slijedeći savjete ovoga pokojnoga stošesnaestgodišnjaka uspio izliječiti sljedeće bolesti: smanjio sam tlak za 20 jedinica, smanjio PSA toliko da ne moram na biopsiju, smanjio dioptriju, poboljšao izgled kože, kosa mi je počela rasti, nisam više ni ljubomoran jer sam redovito počeo cijediti mrkvu, peršin i celer.
Jest da je Grunf rekao- Iz pakla ljubavi spasila me droga- ali to ne važi za one koji dnevno izgube 4 sata dok iscijede par kila voća i povrća i dok isperu sve dijelove sokovnika za hladno prešanje.

Lijepo je bilo biti Hrvat ovih dana. Vlada proglasila 3 dana radosti nakon vijesti da je umro Hanžeković, predjednica Kokolinda naredila da se zastave podignu na koplje i po. Kršćani i ateisti i oni srednji svima su potekle suze radosnice. Dirljivo je bilo čuti jednog ljevičarskog biskupa kako propovjeda riječi iz Govora na gori- da će se nasititi oni koji budu gladni pravednosti.

Nisam odavno vidio onoga Predraga Lucića. Zna li itko gdje je, nema ga kao da je u zemlju propao.

Vidim na Tigijevom blogu raspravljalo se o pederima. Ne znam ima li veze ali sljedeću noć sam usnio čudan san. Progoni me satima do zuba naoružan Rambo. I viče -Stani, stani, ali ja uporno bježim. Prije nego sam se probudio vikne: Stani, stani da te zagrlim.
- 23:13 - Komentari (23) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.