bartimej croata

08.07.2020., srijeda


Plenković koalira s ekstremnim desničarima
Prvo ću reći da sam napisao dugačak tekst o zvijezdi petokraki, pa se mučim da ga skratim. Uglavnom potpuno će biti originalan. Dakle nastavit ću sa serijom o masonima.
O IZBORIMA
Nakon velikih krađa na izborima pobijedio je HDZ. Krađa svih krađa odigrala se kroz krađu na referendumu o izbornom zakonu,u režiji ministra Lovre Kušćevića.

Ali red je čestitati pobjednicima:

Čestitke Plenkoviću na veličanstvenoj pobjedi HDZa i svakako iskrene čestitke ekstremnom desničaru gosp. Pupovcu čiju je stranku osnovao ekstremni srpski desničar, dokazani četnik. To se svjetonazorski savršeno slaže s Plenkovićevim nazorima na svijet.
Red je čestitati i Republici Srbiji koja u režiji HDZa neće morati platiti negdje oko 500 milijardi kuna ratne odštete.
Ne smijem zaboraviti čestitati ni narodu Herceg Bosne koja će dobiti entitet onda kada to odluče masoni iz Pariza i Berlina.
Narode što si odlučio to ćeš i dobiti. A dobit ćeš vjerojatno još jednu agresiju iz Srbije, jer zašto nas ne bi napadali kad im se to isplati.
Arhive ostaju u Beogradu tako da će se još dugo, dok god HDZ bude na vlasti, spominjati kako je u Jasenovcu ubijeno 20 000 srpske nejači, pa će svi normalni Srbi pohititi na osvetu.
Hasanbegović neće biti ministar kulture, na radost svekolike lgbt zajednice. Vidim da je Obuljenka ostala u Saboru, znači čestitke i onom Crnogorcu što upravlja s 50 milijuna proračunskih sredstava za snimanje antihrvatskih filmova.
HDZ je ovoliko dobio radi primamljivog obećanja iz EU o 10 milijardi pomoći, 7 ko fol nepovratno, za što će se zahtjevati i dobri programi i još par 'instanbulskih' (treći spol ko u Njemačkoj itd) , pa u tom smislu i čestitke bogu Mamonu zaduženom za obožavanje novca. Već je bila nezapažena vijest (samo na teletekstu) da će iz EU pomoć dobiti samo oni koji su za ljudska prava. Drugim riječima tko mrzi djecu, tko je pedofil ili filohomoseksualac moći će dobiti milijarde. Očekujte uvođenje u Ustav trećeg spola kao u Njemačkoj. Drugi razlog što je HDZ dobio izbore je najvjerojatniji Šeksov i Pupiev manevar da nagovore oko 100 000 Srba da glasuju za HDZ. Naime toliko fali birača Srba na popisu DIPa u odnosu na 2016 g., što se može provjeriti na njihovim stranicama.
Naravno profitirao je i bog Asmodej zadužen za gender ideologiju i sex, a najviše je profitirao bog Molek zadužen od palih anđela da zavodi ljude da ubijaju djecu pedofilijom i da kolju djecu u utrobi majke.
Abortus je zapravo žrtvovanje djece kako bismo ugodili lažnim bogovima? Isto su prakticirali i drevni poganski narodi. Samo što se današnji bogovi kojima ljudi žrtvuju živote djece drugačije nazivaju. Bogovi udobnosti, sebičnosti, sebeljublja, požude, novca i sl. dakle Molek služi ovoj prvoj dvojici, a sva trojica služe glavnom šefu Sotoni.
Pa čestitke i Očuhu Brozaniću s Kaptola koji ima sigurnu lovu za građevinske aktivnosti i tako će utabanim stazama slijediti svoje njemačke i francuske kolege koji su izgradili ogromne crkvene prostore koji su sada ili prazni ili se iznajmljuju za kojekakve profane aktivnosti. Naravno da se filohomoseksualac i globalista Bozanić neće sjetiti djece iz obitelji očeva branitelja koji su se ubili radi neimaštine i ponižavanja od SDP i HDZ bagre. Pardon, on će preko Karitasa nahraniti te obitelji, e da bi se prikazao kao onaj koji je milosrdan, a zapravo će time ponižavati tu djecu.
Pozivam vjernike da zaobilaze katedralu u širokom luku i da ne daju nikakve pare čovjeku koji nije u stanju odlučiti da prekine s pričešćivanjem političara i ustavnih sudaca koji se grijehom propusta klanjaju bogu Moleku.

Usput napominjem da ću prestati s ikakvim druženjem s članovima HDZa (kao i dosada SDPa, a prije njih komunista).

PS. Mesić kaže Bernardiću: "Šteta što ne postoji ured bivšeg predsjednika SDPa." "Odhebi"- kaže mu Bero.

- 22:37 - Komentari (26) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.