Komentari

bartimejcroata.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • bartimej croata

    Ah ah kako volim krompirače.
    Stavio sam pod humor a trebo sam pod politiku ali šta ću sad:))

    avatar

    06.03.2018. (21:21)    -   -   -   -  

  • Donabellina

    Javi se @Freshu : on pomae političko-humorističnim tekstovima da zaobidju cenzuru!

    avatar

    06.03.2018. (22:52)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Fresh sve vidi

    avatar

    06.03.2018. (23:46)    -   -   -   -  

  • Mirče

    Ti i FreshCaYg morete u istu vriću.

    avatar

    07.03.2018. (08:40)    -   -   -   -  

  • tignarius

    ha, nisam shvatio .....
    misliš da Bakir provodi ovu istanbulsku konvenciju..:))

    avatar

    09.03.2018. (21:16)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    Bakir je predvodnik i to praktični i pojedinačni. On je dika muslimanskog svijeta jer je BIH već usvojila Istambulsku I Srbija i Albanija i sve druge slične razvijene zemlje. Valjda zato što se spominje Stambol. Da je Carigrad ne bi usvojili. Haha.

    Prenosim sa @tigijevog bloga
    @antune, kakvi miševi kolo vode, Šta ti misliš da bi kolinda spriječila istambulsku. Pa kolinda je u dogovoru sa svjetskim masonima otišla u Argentinu da samo zamagli da je ona predvodnik u Hrvata u uništavanju obitelji i uništavanju i dekonstrukciji spolnog identiteta muškarca i žene. Ona je nakon pobjede odmah otišla u ameriku hitlery ili hillari proslavit 20 god pekinške deklaracije. Koja je uvod u Istambulsku konvenciju. Kolindu su podržali i glupi hercegovački fratri i dali joj novce (pretpostavljam) za predizbornu kampanju. Fra jozo zovko. Bolje bi mu bilo da ga više nikad ne sretnem. Zato našem narodu prijeti egzodus biblijskih razmjera. Imamo blentavu crkvu koja vjeruje političarima. Ivo Stier je isto pobjego da ne bi sutra prisustvovao danu D hrvatske propasti koja će nas otjerat u Babilon i nećemo 70 god iz njeg izići. Otprilike koliko je trajao i komunizam.
    Svi članovi komunističke partije su imali zlog duha i skoro su svi u paklu koji su pomrli. I svi članovi HDZea će imati zlog duha nakon ratifikacije Istambulske. Bit će jednako odgovorni i oni članovi hdzea koji ne budu glasovali za istambulsku u saboru, osim ako ne istupe iz hdzea.
    Na Božji zakon i na Boga se ne smije pljuvat.
    A ti @blogi ti si siguran putnik u pakao kao dokazani ljevičar liberal i ja ti želim dok si na ovoj zemlji svaku vrstu zemaljskog raja. To je pošteno jer te ipak čeka vječni pakao pa da makar sad uživaš koliko možeš.
    Hadezeovcima želim obraćenje i da sruše ovu priglupu ljigu od Plenkia, da se okane dugoročnog uništavanja Hrvata.
    Ove ljevičarske udruge su animalni ljudi animalne inteligencije kojima ćemo morat iz proračuna davat još veća sredstva jer će Gremio preko njih imat vlast nad narodom. Mnogi će biskupi u zatvor jer za desetak godina nećeš smjeti reći muško -žensko jer će to biti politički nekorektno i kažnjivo.
    PS. Ja jesam nažalost glasovao za Kolindu misleći da je malo manje zlo od Josipovića ali sam se prevario. I ona je kad je Omejec čitala tekst zakletve ispustila reći Republika Hrvatska. Rekla je samo Republika- kao i Josipović. Vjerojatno oboje misle na neku balkansku republiku ili eventualnu NWO- jednu svjetsku vladu.

    avatar

    11.03.2018. (23:58)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    pRENOSIM SA @TIGIJEVOG BLOGA
    Morat ću nešto napisati o Nadmajmunu Plenkiu. Neću ovaj put spominjati lekarku.
    Od jučer HDZ tretiram kao KPJ, čak ni ja nisam mogao predvidjet koji su to majmuni, mile ti majte, tako može prevarit birače samo obr lopov.
    za sdpejce se zna da su pokvareni i glupi. SAD BI MOGLI SIKORISTITI SITUACIJU I GLASOVATI PROTIV ISTAMBULSKE PA DA SRUŠE nADMAJMUNA, ALI NEĆE JER ZNAJU DA JE NADMAJMUN DOŠAO DA SRUŠI HDZ. PA MU POMAŽU UMJESTO DA GOVNO SRUŠE S VLASTI. JER SU I SAMI GOVNA TURSKA ISTAMBULSKA.

    avatar

    13.03.2018. (23:37)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    Kak se to ono veli po narodski? Prolupo? :))

    avatar

    16.03.2018. (22:26)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    Sad kad sam pročitao zadnji svoj upis stvarno vidim da sam pobjesnio, žao mi je, ispovjedit ću se.

    avatar

    28.03.2018. (09:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...