Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bartimejcroata

Marketing

Kongoanska djeca i naši političari


Unatoč optužnici za trgovinu djece u kojoj piše između ostalog i da su djeca 'oteta' s namjerom eksploatacije, onaj bleso Goran Grlić radman i šef sve korupcije u HR plenković angažirali našu diplomaciju da se zauzmu za Noaha Kraljevića transrodnog lika koji je znao da krši zakone tri države. Ne čudim se za smeće radmana niti se čudim izdajniku plenkoviću, koji računa na Možemo, ali mi je neobično da nitko ne postavlja pitanje dobrobiti djece. Mediji pišu da ima oko 190 djece iz Konga koja su usvojena u HR. Politika je dužna odmah provjeriti ima li pedofilije u ponekom od tih slučajeva. Ali ništa od toga. Sva vladajuća bezdušna klika je usmjerena samo na to kako što više opljačkati HR.
Brutalni i bezdušni Plenković je postavio Bačića za ministra obnove. Prijašnje nesposobne ministre je očito takve i postavio da se pričeka predizborna godina pa da onda navale graditi. Neobično je da to nitko od oporbe ne kuži. Majke ti mile morat ću pod starost osnivat stranku.
Užas s kakvim likovima živimo a predstavljaju se kao vjernici. Srećom pa nam Ivan Apostol u Apokalipsi tumači da će takve mlake vjernike Bog izbaciti iz svojih usta.

PS. Dr Sladoljev tvrdi u Hrvatskom tjedniku da se ne slaže s nekim kolegama da će svi cijepljeni umrijeti u sljedeće dvije godine.

Post je objavljen 13.01.2023. u 21:04 sati.