Komentari

bartimejcroata.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • bartimej croata

    Nadbiskup je pun Mudrosti Božje.

    avatar

    10.03.2022. (23:34)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    Haha, pao neki objekt veličine kuče u blizini studentskog doma, sasvim slučajno kažu lumeni iz politike. Sve je slučajno, virus je slučajan, pa je i ovaj događaj slučajan, bude i žig zvijeri slučajan, pa onda će slučajno svjetsko stanovništo slučajno spasti na pola milijarde. Nema veze što će ogromna većina 'vjernika' u slučajnost događaja biti mrtva, sasvim slučajno.

    avatar

    11.03.2022. (17:35)    -   -   -   -  

  • tignarius

    Vigano je malo predugačak...
    a niti su Kinezi "izmislili" komunizam!!!

    avatar

    12.03.2022. (13:05)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    Da ne zaboravim redoslijed događanja prenosim šta sam napisao na @tignarius blogu- moram ozbiljan post o tome napisati.
    Ma ovo su još fina vremena dok ne izbije super vulkan u Ekvadoru, možda dečeci to probaju hakirat. Lopata puna kamenja iz svemira stiže kasnije.
    Najgore će bit kad dođe mirotvorac Lane Umiljato. Prije toga je elita eliminirala tupane (isprika na izrazu) koji su se cijepili, sad su na redu nacionalisti svih fela i vrsta. Sotoni nisu zanimljivi materijalisti i ateisti koje je eliminirao s vremenskom distancom, sad su na redu materijalisti etnofiletističkog i domovinskog naboja. E onda ostaju oni produhovljeni koji bi se kak ti trebali pokloniti sotoni, to su necjepljeni i antifašisti i antikomunisti svih fela i vrsta. E oni su zanimljivi, njih prvo treba podvrgnut hladnoći po kućama i stanovima po zelenoj agendi- laudato si si posiso- kak sveti i presveti vatikančeros napisa, e kad i to prosijavanje prođe i kad se maknu slabići tipa zimogriznih, onda slijedi poslastica, jedna religija, uzmi ili ostavi, ak ne uzmeš ode glava, ak uzmeš ode duša. Dobro neki će pobjeć u šumu ili planinu, kak se ko pobrine. Meni se ne da ponovo bit prognan, pa ću veselo progonitelje dočekat sjekirom, ako je prije ne naložim da se ne smrznem. Kad će više ti rusi, da malo promjenimo, dosta nam je bilo srba. Ja tibja ljublju, spasiba bratko.

    avatar

    12.03.2022. (23:51)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    To je taj kaj je pisal ljubavna pisma Trumpu. Oko kojeg se okupljaju kukasti, pa i on navalio. Njega, širitelja najbedastijih konspirativnih teorija i fikcija, isto citiraju najviše ekstremlnjaci. Pa i ti navalio. Taj bu Neba videl kad mački počnu lajat … ti buš dotle isto moral pričekat … ;))

    avatar

    16.03.2022. (19:47)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    Haha, da je trump pobjedio, ne bi bilo rata, zapravo je zezno huškače rata jer su mislili rusiju pokorit s onom hilaricom. Rat kasni pune 4 god, zato će se malo brže odvijati. Zapravo ne pokorit rusku elitu, jer je i putin završio školu kod shvaba, ali pokorit i pobit ruski narod, ali i američki i svaki drugi narod. Rotšildima ne paše nijedan narod, zato uvode globalizam da lakše upravljaju s neukim ljudima, s tkzv intelektualcima, doktorima, s tobom itd. Ja ću radije umrijet nego biti jedan od pola milijarde robova, koji će većina završiti u paklu i tamo se pridružit rotšildovom 'obiteljskom' stablu, bogatašima svih vrsta i fela, judi i sličnima.
    Nego, koliko švabija ulaže para u naorušanje? Kako je prošo referendum?

    avatar

    17.03.2022. (23:45)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Ti si rob najjeftinijih fejkova i dezinformacija i to u nemre bit ekstremnijoj verziji. Letiš na to ko muha na kakicu … po kukastom podzemlju …

    Non-stop prizivaš da nešto tresne pa skor tresnulo na @tigija …

    avatar

    18.03.2022. (03:41)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    Parafrazirat ću jednog Matu, ali ne Granića.
    Lijevi i malograđansko desni, svi se ujedinili oko podrške Ukrajini. Svi ti silni anti-nacionalisti, jugonostalgičari, koji već godinama skoro da i ne rade ništa drugo nego denunciraju (nepostojeći) hrvatski nacionalizam, koji su stalno u nekom lovu na "ustaše", koji pjene na "za dom spremni" itd., odjednom su svi oni histerično na strani Ukrajine, neki završavaju svoje tekstove sa "slava Ukrajini" (to može, a zds ne može), uopće im ne smetaju radiklani nacionalisti iz bataljona Azov, ni ukrajinski nacionalizam općenito, štoviše ga podržavaju. Oni, sada ujedinjeni s malograđanskom desnicom (to su hadezeovčad i para-hadezeovčad), stvaraju tezu da je "Hrvatska" (tako oni kažu, ali misle na erhaziju) pleme ugroženo od strašnog Putina te da se svi "mi" moramo skupiti pod skute upravitelja erhazije, vladajuće klike, medijske, političke, plenkijevske itd. Disonantna mišljenja nisu dopuštena. Svi u obranu pederske erhazije. U kokošinjcu (sabor) se već čuju glasovi za ponovno uvođenje vojnog roka, za mobilizaciju u korist pederistana. Srećom, ja sam se već osigurao, imam kamo pobjeći. Osiguro sam si jednu mišju rupu.

    avatar

    21.03.2022. (23:54)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Kam buš zbrisal? Putinu?
    Taj je uspjel nacificirat Rusiju (stvorivši od sebe kukastog cara) pa uz svog diktatorskog vazala Lukašenka (koji otvoreno veličao Hiću) navalio bombardirat i kao denacificirat Ukrajinu, izmišljajuć nekakav, „napad na Rusiju“, „genocid“ il proizvodnju „biološkog oruzja“ - bacio neodgovorno cijeli svijet u krizu i opasnost nuklearnog rata, sve nas! Kaj bi mu sad trebalo, gladit guzicu? Sam koristi uslige nacističkih grupacija (Wagner i sl.) po cijelom svijetu pa i u Ukrajini, al se čudom čudi da takvih, al manjih grupa, nakon anekcije Krima i pojave separatista, koji bi skup sa terenom srljali u Putinovu diktaturu, reaktivno imaju i Ukrajinci, ali s manjom podrškom stanovništva neg u mnogim europskim zemljama (jedva 2 posto). To nikako ne čini zemlju nacističkom, neg je popratna pojava u takvim situacijama, niko ne veli da je dobra i da to ne treba gušit, al prije bi trebalo denacificirat uzročnog Putina, koji si zemlju vraća u diktaturu, namješta izbore, guši oporbu i truje ak treba, uz apsolutnu kontrolu informacija i medija, s teznjom nasilnog povratka „moćne Rusije“ sa svim kaj mu je odlepršalo. Hebiga, Ukrajina se trudi ić putem demokracije, Putin je odabrao obratni smjer, i ko i svaki diktator, ukakao se od njene blizine - to je njegov rat i njegov plan.
    Mislim, puna je Ukrajina promatrača, reportera, analista - odavno - i svak zna da Putin laze. Masa dezinformacija koje ti kupiš po netu je financirana od Putinove ekipe, ko i ekstremnjaci i grupacije koje to šire (plus medijski projekti), on se petlja i u izbore demokratskih drzava da bi ih destabilizirao (Trump je rekel da je Putin genijalac, teško pogodit zakaj … ;)) )
    Ko ga podrzava? Uglavnom ekstremne i fašistoidne duše, diktatori i krkani. Po tebi, valjda: nemalogradjanski …

    avatar

    29.03.2022. (23:36)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    Ja podržavam putina 51%, a zelembaća glumca 49%, ali i to čini razliku, ako ćemo poštovat demokraciju. Eto ja sam demokrata pa moram navijat za putina jer kod mene ima 51% od 1 %, a zelensky
    49 % od 1 %.
    Daklem putinov dedo je radil pice (bio kuhar) kod lenjina i staljina. Bi li mi ovo mogao provjeriti, zanimljivo je. Negdje sam pročitao i da je židov po nekoj liniji.
    Za klausa schwaba sam čuo da mu je otac imao firmu koja je hitleru proizvodila žvakaće gume, šalim se, proizvodila sve živo za frontu. Sad je sin dostojan nasljednik oca, eugenika do neba. Daklem nisu azovi 2 % nego su 92 % ako se računa da je i merkelica nacistica obzirom da je kod švaba svršila školu za menaždere. Šta misliš jesu li i ovo patke, sve se može izguglati, samo pazi da ne izguglaš guske. azovi su praksa, a sve financira švabo.
    Kod Putina cijenim što ne voli homoseksualce, i makar na rusiju neće vatra s neba padat, a vatra dolazi radi toga grijeha, to znamo iz
    2Pt 2, 6.

    avatar

    05.04.2022. (00:07)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    Pa i papa Ivan Pavao II je rekao da je nacizam gori od komunizma, zato je kratko trajao. Ja tome dobrom papi vjerujem.
    Prorok Danijel kaže da će ovaj zadnji nacizam trajati 3,5 god i mislim 45 dana. Jer će shvabasti antikrist ukinuti misu, Danijel kaže -ukinut će svagdanju žrtvu.

    avatar

    05.04.2022. (00:13)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Merkelicu, kak znamo, samo kukasti nazivaju nacisticom.
    Po njma su sad svi nacisti, samo oni nisu … ;))

    avatar

    05.04.2022. (09:00)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    Pa ako je Schwab nacista, onda je i njegova učenica nacisistica, prikrivena kao i on. Nije mi jasno kako je spriječio da se ne sazna koju je firmu naslijedio. Ja sam to na you tubeu saznao od pravoslavnih svećenika-pravoslavlje 888.

    avatar

    05.04.2022. (11:41)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Je, ti si nadaleko poznat po „vjerodostojnim izvorima“ i „kreativnim nadogradnjama“ …
    Alex Jones from Mostar … ;))

    avatar

    05.04.2022. (16:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...