< listopad, 2024  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Listopad 2024 (16)
Rujan 2024 (16)
Kolovoz 2024 (23)
Srpanj 2024 (1)
Svibanj 2024 (18)
Travanj 2024 (21)
Ožujak 2024 (16)
Veljača 2024 (17)
Siječanj 2024 (22)
Prosinac 2023 (14)
Studeni 2023 (8)
Listopad 2023 (11)
Rujan 2023 (11)
Kolovoz 2023 (15)
Srpanj 2023 (18)
Lipanj 2023 (14)
Svibanj 2023 (12)
Travanj 2023 (19)
Ožujak 2023 (20)
Veljača 2023 (16)
Siječanj 2023 (21)
Prosinac 2022 (28)
Studeni 2022 (38)
Listopad 2022 (21)
Prosinac 2020 (1)
Kolovoz 2017 (1)
Ožujak 2017 (1)
Veljača 2017 (2)
Siječanj 2017 (7)
Studeni 2007 (2)
Srpanj 2007 (1)
Lipanj 2007 (1)
Svibanj 2007 (2)
Ožujak 2007 (1)
Veljača 2007 (11)
Siječanj 2007 (7)
Kolovoz 2006 (1)
Svibanj 2006 (3)
Travanj 2006 (1)
Siječanj 2006 (2)
Prosinac 2005 (9)
Studeni 2005 (9)
Listopad 2005 (1)
Rujan 2005 (13)
Kolovoz 2005 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
a blog

Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

supatnik
19.10.2024., subota
Kokoš ili jaje

Šta mislite koliko je načelnika ili pročelnika dalo otkaz i otišlo negdje izvan državne službe tražiti sreću.

U pravu ste državni službenici koje vrlo pogrešno sve nazivamo uhljebima vrlo rijetko se odlučuju na takav korak.

Ipak u posljednje vrijeme preko šest stotina djelatnika centara za socijalni rad je dalo otkaze i otišlo negdje drugo.

I nikoga nije briga, niko ne pada u nesvijest niti plače nad sudbinom djelatnika centara.

Zato nije ni čudno da ljudi odlaze, imaju ogromnu odgovornost na svojim poslovima, doslovno odlučuju o ljudskim životima, a niko ih ne cijeni.

Zato si svi uzimaju za pravo pljuvati po njima, od radodajke Severine, do veće skupine idiota na bloghaeru koji se svaki put kada se nešto dogodi, taj čas priključe hajci na djelatnike centara.

Nikako mi nije namjera idealizirati nikoga pa tako ni bivše ili sadašnje djelatnike centara za socijalni rad, ima ih dobrih i loših jednako kao i liječnika, profesora, zubara ili automehaničara.

Ipak ako mislimo da će nam taksista zamijeniti Afganistanci, zidare Indijci, skladištare Nepalci, prodavačice Filipinke, sutra i Rusi ili Moldavci liječnike.

Šta mislite ko će nam zamijeniti djelatnike u centrima za socijalni rad, koji su vjerujte mi na riječ važniji od zidara, skladištara, prodavačica, pa čak i liječnika, jer liječnici svoje pogreške pokopaju, pogreške djelatnika centara za socijalni rad žive i dalje.
- 18:30 - Komentari (4) - Isprintaj - #
18.10.2024., petak
Ko laže taj i....

Prije prošlih lokalnih izbora, aktualni gradonačelnik se hvalio kako je bio konzultant u mnogim državama za područje zaštite okoliša, i da je kao takav prava osoba za rješavanje pitanja otpada i odlagališta u gradu Zagrebu.

Za razliku od one čudesne manjine koja sve zna pet ili deset godina unaprijed i koja je znala da je sve to laž, to je danas jasno svima, problem otpada u Zagrebu je eskalirao, odlagalište je u međuvremenu nekoliko puta eksplodiralo, a gradonačelnik lažov pokušava progurat stare Bandićeve projekte, jer sam sa svojom nemuštom ekipom nije u stanju uraditi ništa osim dilat gradsku lovu jaranima, i zapošljavat rodbinu i savjetnike sumnjivih kvalifikacija.

Obzirom da o otpadu najradije ne bi pričao prije novih izbora dosjetio se prometa koji je u Zagrebu u totalnom rasulu, najviše zahvaljujući evidentnoj neinteligenciji aktualne uprave.

Onima koji sve znaju pet ili više godina unaprijed, i ovaj put je jasno da gradonačelnik laže, i da neće realizirati ni jedan od Bandićevih projekata, kojima se sada kiti misleći valjda da smo svi mi idioti ko njegovi glasači i da se ne sjećamo čiji je projekt Karinsko most.

I tako ovaj mandat aktualne vlasti su uglavnom obilježile laži, ni jedna dosadašnja garnitura nije toliko. Lagala kao ova, valjda zato što su toliko nesposobni pa im ništa drugo nije ni preostalo.

A dobro znamo onu narodnu o lažima i krađi, ali o tome ćete ionako sve saznati za koju godinu.
- 21:37 - Komentari (9) - Isprintaj - #
17.10.2024., četvrtak
Uvod u anatomiju

Na žalost adezeovci najvjerojatnije lažu da Rusi financiraju slučajnog precjednika.

Na žalost jer bilo bi prihvatljivije da je Slučajni inteligentno a korumpirano biće, nego li mogućnost ili činjenica da je Slučajni jednostavno kreten.

Malo ko ima sriće ko naš anemični precjednik, silna lova koja je pala s neba, čitaj iz europske unije, degenerična oporba, i jedan jedini nenadmašni kreten Zoka.

Kad ti tako nešto padne u krilo, to je ka da dobiješ Eurojackpot.

Anemičnom nikako ne bi pasalo da se na poziciji precjednika s koje je pristup javnosti i medijima neograničen, ustoliči neko normalan, i to pogotovo ne neko njegov.

Ovako kad na mjestu precjednika ima dokazanog luzera i kretena Zoku, anemični može mirno spavati, i ako mu se hoće lakoćom osvojiti i slijedeći mandat.

Moglo bi se dakle zaključiti da je glas za Zoku Milanovića glas za lagodan život i miran san Andreja Plenkovića.

U svakom slučaju silno bi volio da bude drugi krug na predsjedničkim izborima, čisto radi činjenice da će u tom slučaju za kolegu blogera Zoku budalu glasati svi Srbi, Jugosloveni, homoseksualci, antivakseri, klečavci i ljubitelji svega progresivnog, boljševici komunisti ateisti, anarhisti i fašisti.

Moglo bi se i zanimljivo društvo s našeg blogića sabrati od onih koji će u drugom krugu glasati za Zokicu, nekima od njih će biti neugodno za koga su glasali, a nekima i zbog društva u kojem će se naći, doduše neće vam to priznati, nego će kao i obično glumatati da su iznad svega toga.




- 18:42 - Komentari (14) - Isprintaj - #
16.10.2024., srijeda
Plaćenici bez Bare

Jel vidite vi koliko je to nečuveno, skupina nevinih blogerica uopće ne shvaća ozbiljnost situvacije, nego se obijesno skupa s blogerom koji se odaziva na ime Ojro zajebaje na anketi.

Di su ona lipa vrimena kad su doajenke i doajeni davali ritam ovom blogu, kad se znala hijerarhija, ko prvi ujutro objavljuje post, ko kojim redoslijedom komentira, i ko i kada slijedeći može objaviti post.

Koliko jučer su doajenke brojile komentare pa ako bi se neko zanio uslijedila bi kritika s točno izbrojanim brojem komentara.

Ovih dana se slabo komentira, jedva da poneko ostavi komentar, a situaciju u kojoj bi ih neko ostavio više teško je i zamisliti.

Naravno izuzetak su psihopate koje niko ne jebe dva posto pa oni sami sebi ostavljaju komentare u serijama, to je tako kad se priskoči terapija pa se impulzivno i nekontrolirano sebi samome pišu komentari.

Sve to i ovi samrtnički grčovi koji potresaju naš blog, ni najmanje ne tangiraju Eura i neobuzdane blogerice, koje kad vidu ozbiljnog blogera priskoču ga ka krdo gazela kad ih gonja lav Žućo.

Dakle da zaključimo prije je bilo bolje, ekipa se zajebavala, pisala budalaštine i niko se osim doajenki i brojačica komentara nije ljutio, a onda su došla gruba vrimena, sve manje je bilo zabave, sve više svađa, pa su neki otišli, ostali su uglavnom oni koji nisu imali di otić, i blog je postao onako dosadan kako su doajeni i doajenke oduvijek željeli da bude, skupa s našom nedepiliranom administratoricom.

Sve to ne shvaća neobuzdana skupina koja se zajebaje po anketi, na čelu s Eurom, koji dobija lovu od uredništva.
- 21:38 - Komentari (12) - Isprintaj - #
15.10.2024., utorak
O sarmama i femicidu

Kao što je općepoznato ja sam jedan od rijetkih blogera koji ispunjava svoja obećanja, pa eto da ispunom i ono vezano za kiseli kupus.

Kiselo varaždinsko zelje u glavicama košta 1,99 ojra za kilo u glavicama, i 0,99 ojra pola kila ribanog želja.

Inače varaždiinski kiseli kupus je vrhunske kvalitete i ni malo ne zaostaje za domaćim kiselim kupusom, dapače, pogotovo sada na početku sezone kada je relativno kratko u skladištima i hladnjačama.

Listovi su čvrsti, te ni glavice ni ribano želje nisu pre kiseli, nego taman kao naručeni za prve ovosezonske sarme.

Ja ću kad budem kuva sarme radit kombinirane sarme pola s mesom, a pola bez mesa za višu silu, možda napravim i koju s bakalarom ili kosanim tuna strankom.

U nemačkoj ili nekoj drugoj prijateljskoj i nesvrstanoj zemlji, dvadeset devetogodišnjeg bivšeg hokejaša je iz sačmarice ubio šezdesetpetogodišnji partner.

Ne znamo koji se od njih dvojice osjećao kao žena, pa ne znamo ni trebamo li se zgražat zbog razlike u godinama, ili ne, niti je li u pitanju femicid ili nije.

Te istospolne veze ostavljaju nevjerojatnu količinu upitnika.

Recimo kod heteroseksualaca je sve jasno, ako žena ima dvadeset devet a muškarac šezdeset pet, onda je ona sponzoruša, ako je obrnuto onda je on žrtva pedofilije ka Makarun.

Ako žena ubije muškarca onda je ona žrtva koja je dejstvovala u samoobrani, a ako je obrnuto onda je femicid.

U navedenom slučaju ne znamo ni čija je sačmarica.

Dječak iz Bosne je lovu koju je skupljao za novi mobitel donirao stradalima u poplavama.

Dječak će zasigurno biti jednom i vrhunski muškarac koji neće imati sačmaricu i neće pucati u partnera ili partnericu, i zasigurno će volit sarme, jer svaki pravi muškarac ne može odoliti sarmi.
- 20:25 - Komentari (10) - Isprintaj - #
13.10.2024., nedjelja
O seksipilu i stručljacima

Znate li ko je Uliya Gerasymova, nemate pojma, to je zato što pratite samo hrvatske portale na kojima su neprikosnovene zvijezde Brena, Prija, Šuputica, Ida Prester i naravno Sevka.

Kažu da je Sydney Sweney, valjda se tako piše, iako baš mi se živo jebe, najseksipilnija žena na svijetu.

Ne može se osporiti značajna doza seksipila dotične Sydney, ali brate kad se Uliya nasmiješi vasceli enternet ko da sunce obasja.

Iako je Taylor Swift podržala Kamilu kako sad stvari stoje, narančasti krele je bliži pobjedi, što je iznervirao glasače Zorana Milanovića, pogotovo otkad je Melanija rekla da je bila predmet proučavanja UDBE.

Melanija je to namjerno napravila, kakva bi ona bila prva dama Amerike kad ne bi lagala o Udbi samo da bi iznervirala birače vrhovnog komandanta.

Neki naš stručljak od onih koji sve znaju je Elona Muska proglasio patološkim lažovom, inače stručljak u životu nije napravio ništa vrijedno spomena osim da je čovjeka koji lansira rakete u svemir nazvao patološkim lažovom.

Ne znam ko je uopće očekivao da će Taylor pomoći Kamili, kad ni veličanstvena Alka Vuica nije pomogla esdepeju, iako da bude do kraja pošteni esdepeju teško da iko može pomoći.

U Splitu su gorile škovace, pa je direktor čistoće, koji je prije u karijeri bio Beljakov klaun u Samoboru, nalupetao nevjerojatnu količinu gluposti, nevjerojatno je kako je isti scenario u dva najveća hrvatska grada, gradonačelnici su jedan iz Osijeka a drugi iz Samobora, dovukli dvojicu analfabeta, da im upravljaju najvažnijim segmentima održavanja komunalnog reda u gradovima.

Sad je tako kako je, barem su pomogli Samoboru i Osijeku da se oporave od stručljaka.

Na sve to bi se Uliya samo nasmijala i obasjala vasceli enternet.

- 11:38 - Komentari (18) - Isprintaj - #
12.10.2024., subota
Samo jednom se ljubi

Slučajni precjednik nas i dalje bruka po vaseljeni, debilčeki bi i dalje zabranjivali, sad Tonsona, sad Priju, sad ne bi dali vojvodi Čubetu da dođe, ali se kunu u Noleta koji je četnik isto ko i Čube, ko to more razumit.

Kako ljudima nije dovoljno da o svemu mogu reći što žele, nego bi eto baš nešto zabranjivali, trideset godina demokracije nije pomoglo da se riješe tog totalitarnog nerva, nego i dalje ka čiuvave na ekstaziji laju u prazno.

Kaže moja draga prijateljica Sarah be da ima više istina, što naravno ne stoji, ali to ne znači da ja nju i dalje ne volim.

Vojvoda Čube, poznat po solo nastupu u Glini kad je oduševljenim Srbima i Jugoslovenima tvrdio da Glina nikad neće biti hrvatska, bi se složio sa dragom Sarah, naime on kaže u Dubrovniku za koji Srbi tvrde da je njihov da oni sto posto drugačije vide ono što se događalo devedesetih.

E sad kad bi svako imao svoju istinu mogli bi zauvijek biti u sukobu, i nikad ne ostvariti normalan suživot, srećom istina je samo jedna, i spoznaja te jedne istine kako oko devedesetih tako i oko svega ostalog u životu je jedini način da ne živimo u permanentnom sukobu.

Istini doduše nekad treba dugo da ispliva na površinu, ali je predragocjene da bi ostala skrivena.

Dakle istina je samo jedna, sve ostalo je blebetanje kako ne bi priznali da smo u krivu.
Istina nam se ne mora sviđati, ne moramo je uvijek ni slijediti ni prihvatiti, ali nikada ne smijemo prihvatiti da ima više od jedne, ako to prihvatimo izgubili smo jednom za uvijek.

- 16:07 - Komentari (12) - Isprintaj - #
10.10.2024., četvrtak
Croatian tragedies

Birači Zoke budale su se jako uznemirili zato što je u Dubrovnik pozvan vojvoda Čube.

Sad mene ono baš zanima i volio bi da mi Srbi i Jugosloveni s bloga kažu što misle o zgražanju esdepeja i možemosa, zato što je pozvan predsjednik Srbije na konferenciju na kojoj su sudjelovali Ukrajina i zemlje jugoistoka Europe.

Također me zanima hoće li na slijedećim predsjedničkim izborima, Srbi i Jugosloveni glasat za esdepejovog kandidata Zoku i Ivanu Kekin iz možemosa , obzirom da su predstavnici stranaka koje podržavaju navedene kandidate izrazili prijezir i negodovanje spram predsjednika prijateljske i nesvrstane Srbije.

Hrvati su evidentno je politički ekonomski i pravno nepismen narod, pa im je relativno lako prodavati muda pod bubrege.

Svak iole ekonomski pismen kao ja recimo nikad ali baš nikad ne bi uzeo kredit u Švicarcima, jednako kao što nitko iole politički pismen ne bi lupao gluposti kakve trkeljaju vedete esdepeja i možemosa.

Naravno moje mišljenje o vojvodi Čubetu je poznato i nije niti će se promijeniti.

Ja također mislim da je tragedija Srbijanskog naroda da im je ta naplavina predsjednik, ali ta naplavina je demokratski izabran predsjednik države koja je priznata članica međunarodnog poretka i kao takova ima pravo ako želi uključivati se u bilo kakve inicijative.

Uglavnom možemo zaključiti da su Hrvati iole politički pismeniji vrhovni komandant Zoka nikad ne bi bio izabran, a svi su izgledi da če jopet bit izabran, jer će svi Srbi i Jugosloveni opet glasati za njega ispadima esdepejove nomenklature i one možemosa uprkos.

Naravno oni nisu dovoljni Zoki za pobjedu ali uvijek su tu idioti, oni gotovo nikad na zakažu, isti idioti su birali Stipu dvaput, Milana pet ili više puta, Zoku dvaput, i Tomaševića za sada jedanput.

Svjedoci smo jedne u nizu Croatian tragedies, nakon kave i sladoleda opću konsternaciju izazivaju cijene kupusa, pa tako mediji donose cijene od 1,5 eura za kilogram u nizu gradova pa do 5 eura u Dubrovniku
Ja sam pak neki dan kupus u Zagrebu u Interšparu platio 49 centi.
Sutra ću provjeriti cijene kiselog kupusa pa vam javim


- 19:37 - Komentari (17) - Isprintaj - #
09.10.2024., srijeda
Obećana zemlja

Eto i to se dogodilo, Miro Bulj se kandidirao za precjednika, pa antivakseri ne moraju glasati za Zoku.

Koja bi to sprdačina bila da Miro Bulj postane predsjednik, iako kad bi bili pošteni Stipe Mesić je bio dvaput precjednik, Jadranka Kosor je bila premijerka kao i Tim Građevina, pa bi mogli konstatirati da svaki idiot u Hrvatskoj može postat šta oće.

Marija Selak k tome i Raspudić je gostovala kod Nemanje, kod spomena Kolinde imala je mahnitiju reakciju nego kolegica Annaboni, antagonizam i očiti kompleks je izbijao iz svake pore gospođe Selak i k tome Raspudić.

Izjavila je još neke gluposti, pa bi za nju i ostale kandidate bilo najpametnije da šute, jer znamo ko ne može šutit, ko bi na šupak progovorio a svaki put kad progovori blebne neku glupost.

Neki dan su uapsili Miloradovog kolegu iz stranke koju je osnovao osuđeni ratni zločinac, zbog gle čuda počinjenog ratnog zločina,inače vjernog koalicijskog partnera našeg anemičnog dezertera.

Drugi njegov vjerni koalicijski partner po zanimanju Rom, mlati žene ko zadnji cigan.

Naš anemični dezerter baš nema sreće sa tim manjinama, nekako su mu nasilni i krvoločni, a njemu dođe slabo kad vidi krv.

Nekad je bio običaj kad bi dolazili gosti da se ludog strica zaključa u konobi, tako i Zoku budalu nisu zvali na čvenk s Zelenskim, ali su zato zvali vojvodu Vučka.

Ima tu neke logike Zoka je najodaniji ruski vazal a vojvoda Čube naoružava prijateljsku i nesvrstanu Ukrajinu.

O predsjedničkom kandidatu kojeg podržava adeze iako čovjeka poznam više od pedeset godina, nemam što za reći nego da bi jedino u slučaju da se nađe sa Zokom u drugom krugu glasao za njega, iako bi nakon Stipe i Zoke trebalo tu funkciju ukinuti, nema smisla dopustiti bilo kome da nas sramoti po vaseljeni
- 18:51 - Komentari (11) - Isprintaj - #
07.10.2024., ponedjeljak
Nagradne igre

Vrhovni komandant je u svojoj mahnitosti počeo ozbiljno škoditi Hrvatskoj, iako u toj mahnitosti ima nekog sustava, naime vrhovni komandant je propao kao poduzetnik, pripao u diplomaciji, i propao u politici, te je postao vrhovni komandant samo zato jer živi u zemlji politički nepismenog stanovništva, s nadprosječnim udjelom idiota u istome.

Stoga vrhovni komandant koji ni u Albaniji nije uspio, svjestan da će ga nakon što mu završi mandat, nakon što se pokuša desantom vratit u esdepe, neuspješno naravno, preostaju mu samo Rusi da ga financiraju.

Otužno je da nam je precjednik ruski igrač, a još je otužnije da se nakon Stipe Mesića, uz Srbe, Jugoslovene, ateiste, abtivaksere, fašiste i antifašiste, našao dovoljan broj idiota da ruskom igraču omogući da postane precjednik.

U belom Zagreb gradu, djeca ne idu u školu, ne idu zato jer dječak koji je prošle godine maltretirao djecu u jednoj drugoj školi, ove godine maltretira djecu u toj školi.

Prosvjetni djelatnici u onoj prvoj školi, iako kažu da je bila i jedna škola prije, nisu poduzeli ništa dok se cijeli razred nije ispisao iz škole, pa su ga ove godine prebacili u drugu školu.

Meni je zanimljivo da prosvjetne djelatnike ovdje na blogu, koji se bave politikom, sve znaju o ustašama i partizanima, ekstremnim desničarima, Kamali i Taylor Swift, ovaj debakl prosvjetnog sustava ne zanima.
Prije dva dana je bio dan učitelja, podijeljene su nagrade, danas djeca nisu otišla u školu, jer su eto zakazali svi učitelji, profesori, nastavnici, pedagozi, psiholozi, socijalni radnici, mentori ravnatelji, ministri.

Iz ove perspektive proslava dana učitelja s podijeljenim nagradama, u gradu u kojem djeca ne idu u školu, izgleda kao žešća sprdačina.

- 23:18 - Komentari (17) - Isprintaj - #
06.10.2024., nedjelja
Zastave


Nedavno smo pisali o zastavama koje idiot trenutno na poziciji gradonačelnika Zagreba dopušta i ne dopušta postaviti.

Danas ćemo samo spomenuti zastavu koja se vijori na katedrali svetog Dujma, ogromna kažu najveća u Europi zastava s ružičastom vrpcom ukrašava kampanel splitske prvostolnice.

Hrvatska ekstremno desničarska vlada je donirala deset milijuna eura Bosni i Hercegovini, kao pomoć u saniranju posljedica poplava, Hrvatska biskupska konferencija je uplatila sto tisuća eura, poziv na pomoć su uputili Hajduk i Dinamo, o tome što radi HGSS bespredmetno je i pisati.

U Bosni i Hercegovini sve navijačke skupine su se organizirale prikupljaju i voze pomoć, i pomažu na terenu.

Zapanjujuće je kako je scenario uvijek isti, kad države zakažu, uvijek se nađu isti koji nikada ne zakažu.

Ne znam što o svemu kažu Jergovići, Frljići i ostale naplavine koje nam je prošli rat donio u Hrvatsku, vjerojatno su zauzeti nesebičnim pomaganjem Domaji, ne znam ni jesu li Rundek i Milutin Kekin na Uni, plače li Rade Šerbedžija, zna li se išta.

Ko zna oće li gradonačelnik koji je isto izBosne metit neku zastavu makar onu crvenog križa ili Caritasa, možda bi metio onu duginih boja, da mu neko javi da su i pederi u Bosni u opasnosti.

Šta mislite bi li blagopočivajući gradonačelnik Mile da je živ osobno viličarom utovarivao pomoć u šlepere.

Ko zna možda i vrhovni komandant pošalje u Bosnu paket sapuna.


- 10:42 - Komentari (8) - Isprintaj - #
05.10.2024., subota
Udario junak na junaka


Jergovići su se jako uznemirili jer je neki krele na poziciji ministra, rekao da je nounar koji se sprdamo s njimen zaslužio kantu govana po glavi.

Nounar je doduše bio apsolutno u pravu jer je ministar rijetko viđen krele, ali je i ministar u pravu jer je nounar svojim djelovanjem zaslužio upravo kantu govana.

Tako da ne vidim zašto su se Jergovići usplahirili kad su oba dionika konflikta apsolutno u pravu.

Nejasno je naime zašto bi Jergovići imali pravo vrijeđat koga god oni nađu za shodno, a nitko ne bi imao pravo vrijeđati njih.

Možda su Jergovići u statusu nekih božanstava, nešto kao Nubiruanci koji putem starih Sumerana šalju poruke priprostom puku, ili barem sebe tako doživljavaju.

Moderna su vremena, ako muškarac koji to jako želi može biti žena, bivši komunisti borci za ljudska prava, Zoran Milanović vrhovni komandant, što bi moglo priječiti Jergoviće da misle da su bolji od ostalih.

Mene osobno baš veseli vidjeti dva kretena, različita ali ipak kretena, kako se mačuju spolovilima, napokon je gospodin kanta dobio dostojnog protivnika kakvog odavno zaslužuje.


- 21:44 - Komentari (9) - Isprintaj - #
04.10.2024., petak
Istina ili izazov

Jučer je na hateveju bila nova dokumentarna serija Partija, o kojoj bi imao što reći ali eto ostaviti ću prigodu bivšim članovima, dobitnicima društvenih stanova, simpatizerima, i obožavateljima nikad prežaljenog maršala da kažu što imaju.

Oni će naime zasigurno argumentirano demantirati činjenice iznesene u prvoj epizodi, jer kad ne bi to uradili bilo bi užasno kad bi to bila istina.

Nije moguće da su partizani posmicali sto osamdeset tisuća ljudi, da su izvrsili višestruko više egzekucija bez suda nego bilo tko drugi, da su likvidirali više Njemačkih civila nego ustaše Srba, da je 90 posto društvenog vlasništva u stvari bila oteta privatna imovina.

Vrhovni komandant bezočno laže, siguran da će debili koji su do sada glasali za njega glasati opet, makar u drugom krugu, kad potroše neurotičarku u prvom.

Ne znam kako se vama čini, ali Marija Selak Raspudić, izgleda ko svemirski brod u odnosu na druge kandidate, i stvarno je šteta šta si je dopustila da je ona hercegovačka prilivoda uvuče u odnošaj s debilima iz mosta, trebala je znati da nakon seksa s Grmojom, Buljem i Miletićem nikada više neće biti nevina, a da je

količina debila koji će glasati za nju neusporedivo manja od količine debila kojima raspolaže vrhovni komandant.

U Bosni se dogodila tragedija, poplave su odnijele mnoštvo života.

Nevjerojatno je da se u eri modernih sredstava komunikacije dogodi tako nešto.

Ljudima je trebalo reći, ili ih natjerati da se popnu na najbliže brdo, i čekaju da prođe, ovako je besmisleno izgubljeno mnoštvo dragocjenih života.

Bosna je nefunkcionalna država, možda je zakazao sustav uzbunjivanja, iskreno ne znam, ili je možda u pitanju višak demokracije, koji se svakodnevno ispoljava diljem svijeta, pa je pravo ljudi da budu budale iznad svih autoriteta, kako ćeš budali koja ne vjeruje u cjepivo a vjeruje u povjetarac iz bosanskih piramida, jogu, ili poruke Sumera ima s Nubirua, objasniti da cjepivo spašava živote, i da voda ne može doći do vrha najbližeg brda.

A možda je ipak zakazao sustav uzbunjivanja, ili je sve rezultat nečije pohlepe, U svakom slučaju me žaloste nepotrebno izgubljeni životi.

Na našem beskrajno polariziranom blogiću više nema kvalitetne rasprave više manje o ničemu, tako da postaje sve beznadežnije dosadan, upravo onako bezličan kakva je većina sudionika.

A lijepo sam vam govorio da glupani nemaju pravo na drugačije mišljenje, glupani i psihopate ne bi trebali imati pravo na ništa, eto sad kad ste obranili njihovo pravo da budu glupi, sad vodite rasprave s njima, jebate koji to mora bit izazov.
- 22:29 - Komentari (19) - Isprintaj - #
03.10.2024., četvrtak
Nepodnošljiva bijeda postojanja

Baš se nešto preispitujem, kad bi se neko od mojih političkih istomišljenika, dakle desničara. Katolibana, iživljavao na nekoj od blogerica, koje posjećuju moj blog, evo nasumice ćemo odabrati kolegicu Annaboni, bi li se ja u tom slučaju ko zadnji šupak pravio da ne vidim ili bi se ko zadnja pizda pravio mrtav.

Preispitivanje je naravno bespredmetno jer desničari katolibani koji posjećuju moj blog, dakle Tigi, Pale, i Golden, se ne bi iživljavali na nikome a pogotovo ne na Annaboni, bez obzira što im se mišljenja ponekad razmimoilaze.

Dakle lako je meni bit heroj kad moj blog ne posjećuje niko od psihopata koje se svako malo obruše na Annaboni, nego samo pristojne blogerice i kulturni desničari katolibani.

Ja znam da ovo ovdje nije ništa ozbiljno, trebala bi biti zabavna razbibriga, ali ne možemo pobjeći od sebe, oni koji su u stvarnom životu bezveznjaci, bezveznjaci su i ovdje, jednako kao i pretenciozni šupci, kukavice, psihopate, glupani, zlostavljači i zlostavljačice, kokoši, i trkeljuše.

Da ne bi sve bilo crno nađe se među tim kukoljem i prekrasnih rascvalih makova, zar ne.


- 18:36 - Komentari (13) - Isprintaj - #
02.10.2024., srijeda
Diridonda

Slučajni precjednik opet briljira, niska njegovih idiotizam je toliko bogata, da se više nema čemu čuditi, ako je i bilo upitno hoće li baš svi idioti glasat za Zoku, pošto Srbi, Jugosloveni, i homoseksualci nisu upitni, Zokine bravure će nedvojbeno ko plamen svijeće leptire, privući baš sve idiote.

Rat na bliskom istoku se pretvara u ono što je bio od početka, vjerski rat kojem je cilj uništiti Izrael.

Naravno genijalci s bloga će opet za sve okriviti Amerikance, jer eto oni bi socijalnu pravdu, jednakost bratstvo i sve ostale budalaštine, pa bi se najradije obukli u majice sa ćegevarom i Rosom Luxembourg ko i istoimena država, i omotali se palestinskim šudarićima.

Eto sad kada turska poziva sve muslimane da se ujedine protiv Izraela, a u Sarajevu slave zato što je Iran napao Izrael, trebalo bi biti ponešto jasnije, svima osim biračima Zoke Milanovića naravno.

Jel more jedno retoričko pitanje.

More jel tako.

Kad bi muslimani uspili riješiti židove, ko bi bio slijedeći.

Ovo su dinamična vremena, nekad je čovjeku trebao cijeli vijek da ispadne budala, sada za tili čas blogerice koje laprdaju o koječemu o čemu nemaju pojma ispadnu budale, i njihovi kolege blogeri također.

Ipak ne brinite, budale će ustrajati na svojim glupostima, zato i jesu budale, zar ne.


- 22:19 - Komentari (13) - Isprintaj - #
01.10.2024., utorak
Repriza

Prije 33 godine na današnji dan je napadnut Dubrovnik.

Srbi i Jugosloveni predvođeni Jugoslovenskom narodnom armijom su napali područje na kojem nije bilo ni jednog vojnog cilja, na kojem nije bilo ni srbijanskih ni Jugoslovenskih naselja.

Napad je izvršen s ciljem da se pobije progna i zaplaši civilno pretežno hrvatsko stanovništvo.

Na današnji dan su moja djeca, u dobi od pet godina i šest mjeseci postali legitimni ciljevi Srbima i Jugoslovenima, i potom prognanici.

Moj dom je za vrijeme okupacije opljačkan i devastiran.

Jedno moje skladište je opljačkano a drugo zapaljeno, a Srbi i Jugosloveni su me nekoliko godina pokušavali ubiti na razne načine.

Svi moji susjedi Srbi su dočekali JNA, i otišli s njima, društvene stanove su otkupili i kasnije prodali za više tisuća eura po metru kvadratnom.

Ja ih nisam više susretao.

Znam da ste ovu priču već pročitali, ali ne brinite pročitat ćete je i dogodine.



- 20:25 - Komentari (14) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>